Ein unik opplevelse!

Ein unik opplevelse!

«Jol på Syrtveit» | Buss | Risdal Touring

KUN 1.395,-,- per pers.
Når
7. desember 2023
Antall dager
Dagstur
Buss 1 avreise fra
Vanse/Mandal/Kristiansand/ Vennesla
Buss 2 avreise fra
Tangen/Brokeland/ Harebakken/Kristiansand
Reisen er overstått!

«VELKOMEN HEIM TE JOL!» seier den kjende sørlandssongaren Inger Lise Stulien med sitt hjartelege smil. Vi i Risdal Touring er glade for det gode samarbeidet vi har fått til og gler oss stort til å vise gjestane våre den vakre heimen der ho bur saman med familien sin. Her vil du garantert få kjenna på den gode jolestemninga. Inger Lise er veldig glad i jola, og joletradisjonane er noko ho veit å ta vare på. Ho vil i år halde jolekonsert for gjestane saman med Arthur Stulien. Også nytt i år er eit spektakulært 3D-mapping show! Du vil få servert kaffi og få ein smak av jolebaksten hennar. På gardstunet er det skipa til stemningsfull jolemarknad, med mange lokale utstillarar med eit variert vareutval.

GOD TRADISJONSRIK JOLESTEMNING!

Tagger:, , , , , , ,

PROGRAM FOR DAGEN:

Turopplegg

Velkomen til førjolsstemning!

Det blir jolekonsert med servering av heimebakst og kaffi. I år har Inger Lise med seg nevøen sin, Arthur Stulien. Det blir både jolesongar og countrymusikk.

På gardstunet blir det jolemarknad for gjestane og god tradisjonsrik jolestemning og tende ljos. Du får servert varm gløgg og pepperkaker. Rundt bålpanne, faklar og joletre ventar lokale nisjeprodusentar med kortreiste jolegåveidèar. Det blir salsutstilling av kunst; måleri og litografi, og tekstilutsal av designklede og plagg inspirert av Setesdalskofta.

Nytt i år er historieforteljing med moderne teknologi! I eit spektalulært 3D-mapping show vil du få oppleve formidling av kultur, musikk og tradisjon på ein heilt ny måte. Me vil og få eit innslag med folkemusikk og -dans av dei tre borna på garden.

Risdal Touring vil frakte publikum til og frå «Jol på Syrtveit». Med bussavgonger frå heile Sørlandet, kan du bli med på denne førjolsstunda saman med oss. Om du blir med på dagstur/ full pakke, hentar vi deg nær der du bur. På veg opp vil bussen ha ein stopp i Evje sentrum for å nyte joletallerken med dessert og kaffe på jolehotellet Dølen. Alternativt kan ein parkere på Evjemoen og bli med bussen til Syrtveit for jolekonsert og jolemarknad, uten middag. Om du kjem åleine, eller har med deg familie, vener eller kollegaar, så vil dykk kunne hyggje dykk i koselege omgjevnader med god tradisjonell jolestemning og varm gjestfriheit.

VELKOMEN TIL GARDS!

 

PRIS OG ANNEN INFORMASJON

TURPRIS

Dagstur kun kr 1.395,- per person

Arrangementet inkluderer:

– Jolekonsert med Inger Lise og Arthur Stulien

– 3D-mapping show i Nystova

– Joleboder med salsvarer på Syrtveit

– God stemning og hyggjelege omgjevnader

– Kulturelle opplevingar

– Jolemiddag m/ dessert og kaffe på Evje

– Erfaren sjåfør og heilturistbuss

– Alle vegavgiftar og bompengar

 

Shuttlebuss:

Inkludert billett til konsert og jolemarknad, parkering på Evjemoen og buss til og frå Syrtveit: Kr 590,- per person (uten middag) Sjå eigen link for påmelding.

 

Atterhald om skrivefeil og endringar som følgje av omstende utanfor vår kontroll.

PÅSTIGNINGSSTEDER

Buss 1 – konsert kl 16.30

Vanse, rutebilgården 12:05
Farsund rb.st. 12:15
Lyngdal Inn 12:35
Vigeland v/ CircleK 12:50
Mandal, Speidertomta 13:00
Søgne, Tangvall bussterminal 13:30
Kristiansand rutebilstasjon 13:45
Vennesla v/ drosjene 14:10
Hægeland v/ Esso 14:40
Evje, middag Dølen 15:00

Buss 2 – konsert kl 18.00

Kragerø, Tangen 12:55
Brokelandsheia 13:10
Vinterkjær 13:20
Grenstøl 13:30
Harebakken 13:45
Grimstad 14:05
Lillesand 14:20
Kristiansand 14:45
Evje, middag Dølen 16:00

Bilder til inspirasjon:

UK flag | German flag