FULLTEGNET!

FULLTEGNET!

Jølster | Lindesnes Trekkspillklubb | Buss | Risdal Touring

KUN 7.990,-,- per pers.
Ved påmelding innen 15. juli 2023
Når
13. - 17. september 2023
Antall dager
5
Avreise fra
Grenland/Sørlandet/Stavanger
Reisen er overstått!

Velkommen på tur med Lindesnes Trekkspillklubb!

Opplevelsene, utsiktene og de idylliske naturbildene får vi tett i tett på vår ferd. Vårt turopplegg er et  hyggelig avbrekk – sammen med store trekkspill-artister! Bli med oss på en trivelig 5 dagers lang weekend tur til Thon Partner Hotel Skei i Jølster. Opplev Lindesnes Trekkspillklubb med sitt trekkspillshow fredag kveld og dans lørdag kveld i hotellets festsal. Vi reiser onsdag morgen med overnatting i Haugesund på vei opp Vestlandet. Vi legger opp til utflukter både fredag og lørdag. Vi skal kose oss på tur! Finn frem dansefoten til lørdag kveld, det blir mange som vil svinge seg! Vi setter også opp busser fra Bergen til Jølster.

Pakket og klart – ferdig tilrettelagt! Vi bringer deg trygt på tur fra et sted nær deg!

 

Tagger:, , , , , , , ,

Programmet dag for dag

Dag 1

Onsdag 13. september 2023

Grenland/Sørlandet/Stavanger – Haugesund, ca 306 km fra Kristiansand: Vi starter ut fra Telemarksporten om morgenen og kjører sørover E18 mot Brokelandsheia, Arendal og Kristiansand. Mulighet for påstigning underveis – også videre vestover E39 når vi kjører mot Mandal, Lyngdal, Flekkefjord og Stavanger. Vi har pauser underveis blant annet for muligheten til å kjøpe seg noe å spise.

Fra Mortavika tar vi ferje over Boknafjorden til Arsvågen – et greit avbrekk. Ikke lenge etter er vi fremme i Haugesund for turens første overnatting på Thon Partner Hotel Saga. Hotellet ligger sentralt plassert i byen. Her er det inkludert middag på hotellet om kvelden.

 

Dag 2

Torsdag 14. september 2023

Haugesund – Bergen – Skei i Jølster, ca 350 km + ferger: Dagens starter med hotellets gode frokost før vi sjekker ut og finner våre plasser i bussen. Vi kjører mot Aksdal og videre følger vi E39 nordover. Vi kjører over Stord og ankommer Sandvikvåg hvor vi tar ferge over til Halhjem – et fint avbrekk og mulighet for å kjøpe seg noe å spise. Vel i land på den andre siden  går turen videre forbi Bergen. Norges lengste fjord krysses – en kortere fergetur på ca 20 minutter, før vi til middagstid er fremme i Skei i Jølster og vårt hotell for helgen – Thon Partner Hotel Jølster. Middag er inkludert her alle tre kveldene.

Dag 3

Fredag 15. september 2023

I Skei i Jølster:  Deilig frokost nytes og vi kan bruke litt ekstra tid på kaffen denne morgenen. Vi har denne dagen lagt opp til en utflukt hvor Norsk Bremuseum og Astruptunet besøkes. Utflukten er valgfri og man melder seg på ved påmelding til turen. Avreise fra hotellet etter nærmere avtale.

Utflukten går til Norsk Bremuseum er et offentlig godkjent besøkssenter for Jostedalsbreen Nasjonalpark. Utstillingene er delt inn i fire deler med 24 tema som viser blant annet hvordan breer blir til, hvordan de har formet fjordlandskapet og hvorfor breene spiller ei viktig rolle i klimaforskningen. Museet inneholder også Ulltveit-Moe senter for klimaviten. Der blir kunnskap formidlet gjennom en opplevelsesreise i tid fra atmosfæren ble til, via siste istid og frem til år 2100. Fra taket opplever en en storslått utsikt til breene og landskapet de har formet.

Etter endt besøk på Norsk Bremuseum, går turen noe tilbake mot Jølster, men så svinger vi av vestover like ved Jølstravatnet. Her ligger det naturskjønne hjemmet til Engel og Nikolai Astrup – idyllisk plassert ved Jølstravannet. På Astruptunet får en se et unikt utvalg av kunstnerparet sitt arbeid. Man får også en omvisning i husene og hagen.

Begge disse stedene er inkludert i samme utflukt og koster kr 290,- per person. Man registrerer seg ved påmelding til turen.

På ettermiddagen blir det felles middag i hotellets restaurant, etterfulgt av show kl 20.00 med Lindesnes Trekkspillklubb i Jølstersalen. Inngangsbilletten til kveldens show er inkludert i turprisen.

 

Dag 4

Lørdag 16. september 2023

I Skei i Jølster: Vi er heldige som er på tur og kan nyte nok en deilig frokost med god samvittighet. Vi inviterer deretter til utflukt til Loen. Kjøreturen bringer oss gjennom Våtedalen og over Utvikfjellet ned til Innvikfjorden. Videre forbi Olden og frem til Loen. De som vil får mulighet til å ta den spektakulære Loen Skylift til topps. Gondolbanen er den bratteste av sitt slag i hele verden. Fra fjordbygget starter oppstigningen til fjellet Hoven (1011moh) og etter bare fem minutter er vi på toppen. En nydelig panoramautsikt brer seg ut foran oss. Påmelding til Loen Skylift gjøres underveis på turen, og vi bestiller plass til de som ønsker det. Turen opp Loen Skylift melder man seg på ved påmelding til turen.

Nede igjen fra fjellet går turen tilbake til hotellet i Skei i Jølster, og vi gjør oss klar for dagens middag. Kl 21.00 spiller våre gode venner i Lindesnes Trekkspillklubb opp til dans. Inngangsbillett til dansen er inkludert i turprisen. Ta med dansefoten!

Tilleggsinformasjon: Lindesnes Trekkspillklubb har også et show på dagtid denne lørdagen. Våre gjester har mulighet til kjøpe billett også til dette showet  for kr 400,- (ekskl. billettavgift) per person.

 

Dag 5

Søndag 17. september 2023

Skei i Jølster – Bergen – Haugesund – Stavanger/Sørlandet/Grenland: Uthvilte våkner vi på Thon Partner Hotel Jølster og nyter deilig frokost før vi sjekker ut for denne gang. Det blir en tidlig avreise denne dagen da en del av våre gjester har lengre reisevei hjem til sine hjemsteder. Fulle av opplevelser, finner vi våre plasser i bussen og starter på turen hjemover. Også denne dagen følger vi E39 sørover. Vi krysser fjorder og passerer byer, og nyter dette vakre fjordlandskapet som suser forbi bussvinduet.

Takk for turen!

Dersom noen ønsker overnatting i etterkant av turen i Stavanger eller Kristiansand, er vi behjelpelig med å bestille dette som et tillegg til turen. Vi har da vår ekspressbuss – konkurrenten.no – som bringer deg hjem dagen etter.
Ta kontakt med oss på kontoret for pris og busstider.

 

Turpris og annen informasjon

TURPRIS

5 dager kun kr 6.490,-

Pris per person ved påmelding innen 15. juli 2023, deretter kr 6.990,- per person.

 

Avreisedato: Onsdag 13. september 2023

Retur: Søndag 17. september 2023

Turprisen inkluderer:

¨  Reise i moderne helturistbuss kjørt av erfarne sjåfører

¨  4 overnattinger i delt dobbeltrom

¨  4 frokoster

¨  4 middager

¨  Show fredag med Lindesnes Trekkspillklubb

¨  Dans lørdag med Lindesnes Trekkspillklubb

¨  Ferge Mortavika – Arsvågen t/r

¨  Ferge Sandvikvåg – Halhjem t/r

¨  Ferge Oppedal – Lavik t/r

¨  Busstur til Loen lørdag

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

 

Tillegg for enkeltrom kr 1.215,-

 

Utflukter (pris per person):

Fredag: Norsk Bremuseum, Ulltveit-Moe senter for klimaviten og Astruptunet kr 290,-

Lørdag: Tur med Loen Skylift t/r kr 520,-

 

Vi legger til rette for påstigning dag 2 fra og med Haugesund og nordover. Ta kontakt med oss i Risdal Touring på telefon 37 93 15 15 for tidspunkt og pris.

 

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil eller forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag