FULLTEGNET!

FULLTEGNET!

Jubileumskonsert | Bjøro Håland | Buss | Risdal Touring

KUN 1.250,- per pers.
Når
Fredag 6. oktober 2023
Antall dager
1
Avreise fra
Valle/Evje/Vennesla/Åseral/Byremo/Vigeland/Mandal
Reisen er overstått!

Gjesteartister: Helene Bøksle, Bjørn Eidsvåg, Rune Andersen, Kurt Nilsen og Rolf Løvland!

Fredag 6. oktober fyller Norges ukronede countrykonge – Bjøro Håland – 80 år. Det feirer han med å sette opp jubileumskonserten «We love Norwegian country» i Kilden teater og konserthus i Kristiansand. Med seg har han et stjernespekter av gjesteartister!

Vi i Risdal Touring har sikret oss billetter til konserten og setter opp buss fra de indre bygder – steder jubilanten selv holder sitt hjerte nært. Med buss fra et sted nær deg, har vi lagt til rette for en flott tur til Kristiansand. Middag på Kilden kan velges ved påmelding til turen. Konsertstart er kl 18.00. Velkommen!

Se Bjøros flotte hilsen!

 

 

Tagger:, , , , , ,

Program

På tur til Kilden

Bjøro Håland er gravemaskinselgeren fra Audnedal som ble Norges ukronede country-konge. Karrieren hans skjøt fart som en tretrinns Apollo-rakett på 1970-tallet, etter opptredener i blant annet Vidar Lønn Arnesens «Landhandelen» på NRK, vår eneste tv-kanal på den tiden.

Bjøro medvirket på fire album med gruppen Country Snakes, før han solodebuterte i 1979 med «To My Friends». Han har hatt sju album på VG-lista, og solgt mer enn fire millioner eksemplarer.

Dersom han skal trekke fram noe han er ekstra stolt av i sin lange artistkarriere, så er det konserten han spilte på Wembley Arena i 1980 for 12.000 mennesker, og da han stod på scenen i Grand Ole Opry, country-musikkens storstue i Nashville, USA.

I Kilden teater og konserthus har Bjøro med seg et fantastisk band med Bjørn Ole Rasch som kapellmester. Det er han som skal lede gjesteartistene fra blant andre Secret Garden og Lava.

De fleste som skal stå på scenen, var med på innspillingen av Bjøros siste plate, «Tracks», som kom i 2018. Hvem disse er, er inntil videre hemmelig. Men vi kan røpe at den ene er en kjent kvinnelig artist fra Sørlandet, som Bjøro nå holder på å gjøre noe spennende sammen med.

 

Turpris og annen informasjon

TURPRIS

Kr 1.250,- per person


Turdato: Fredag 6. oktober 2023

Konsertstart: kl 18.00

 

Turprisen inkluderer:

¨  Helturistbuss med erfaren sjåfør

¨  Billett til konserten i Kilden

¨  Alle bom- og vegavgifter

 

Tillegg: middag på Kilden kr 450,- per person

 Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag