Hyggelig korttur!

Hyggelig korttur!

LOPPE- OG STUMPEMARKED I HERNING | DANMARK | RISDAL TOURING

KUN 4.440,- per pers.
Pris ved påmelding innen 1. oktober 2023
Når
17. - 19. november 2023
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Oslo/Kristiansand
Reisen er overstått!

Bli med oss til Danmarks største loppe- og stumpemarked i Herning, her er det noe for enhver. Fordelt på 23.000 kvm, og åtte store haller. Fire av hallene er fylt med lopper og gamle antikviteter, der man kan finne alt fra gammelt porselen med sjel, sjeldne frimerker eller andre gullfunn man måtte komme over. De fire andre hallene er fylt med det danskene kaller for «Stumper» og reservedeler. Her har du muligheten til å få tak i deler til alt fra biler til motorsykler og knallerter.  Bli med på en litt annerledes handletur til Danmark.

 

Tagger:, , , , , , , , ,

Program dag for dag

DAG 1

Fredag 17.november 2023

Stavanger/Oslo/Kristiansand – Horsens: Bussen vår starter 11.05 fra Stavanger byterminal og plukker med seg gjester langs E39 før vi ankommer Kristiansand ca 1530, en time før avgangstid med MS Superspeed mot Hirtshals. Østfra er det oppstart kl. 11.00 fra Oslo bussterminal med vår ekspressbuss Konkurrenten.no, som henter opp de av våre gjester som ønsker påstigning langs E18. Konkurrenten.no ankommer Kristiansand 15.35 hvor vår reiseleder står klar til å ta imot dere ved ankomst. På overfarten har vi inkludert julebuffet i MS Superspeed sin  buffetresturant. Vi ankommer etter planen Hirtshals 19.45, og herifra kjører vi videre til Comwell Bygholm Park som vi skal bo hele helgen.

 

DAG 2

Lørdag 18. november 2023

Utflukt til Herning: På turens andre dag står vi opp og nyter en deilig dansk hotellfrokost. Vi reiser fra hotellet etter   frokost og setter kursen mot Herning hvor turens hovedmål befinner seg. Vi ankommer loppe- og stumpemarkedet i Herning ca en time etter avreise fra hotellet. Markedet er åpent til 16.00, og her tror vi at man må bruke alle timene man for å rekke over alt. Vi returnerer til Horsens litt senere på ettermiddagen. Horsens er jo også en flott dansk by å se seg rundt i, og kanskje finne et sted man kan spise middag denne kvelden. For de som måtte ønske er det mulig å spise middag på hotellet på kvelden (ikke inkludert).

 

DAG 3

Søndag 19.november 2023

Horsens – Kristiansand/Stavanger/Oslo: På vår siste dag i Danmark for denne gang spiser vi frokost på hotellet, og setter kursen mot Hirtshals i vår behagelige turbuss. Turen fra Horsens til Hirtshals tar oss litt over to timer på den flotte danske motorveien. Vi ankommer Hirtshals ca en time før avgang med MS Superspeed 12.15. Mot et tillegg i prisen er det mulig å bestille lunsjbuffet i «Catch me if you can» på hjemreisen. Vi legger til kai i Kristiansand 15.30, og kjører herifra hjemover til våre respektive stopp øst- og vestover. Konkurrenten.no tar med de av gjestene våre som skal østover langs E18. På hjemveien blir det tid til å si farvel til de nye bekjentskaper vi har fått og fordøye inntrykkene fra turen. Forhåpentligvis har vi også gjort noen bruktkupp på «stumpmarked».

 

Turprisen inkluderer:

TURPRIS

3 dager kun kr 3.880,-

Pris per person ved påmelding innen 1.oktober 2023, deretter 4.440,- per person.

Avreisedato: fredag 17. november 2023

Retur: søndag 19. november 2023

Turen inkluderer:

¨  Erfaren sjåfør og behagelig turbuss

¨ Reiseleder

¨  2 overnattinger i delt dobbeltrom

¨  2 hotellfrokoster

¨  Color Line Kristiansand—Hirtshals

¨  Julebuffet på utreise

¨  Inngang «Loppe– og stumpemarked»

¨  Alle skatter og avgifter

Tillegg for enkeltrom kr 700,-

Middag på hotellet lørdag kl 19.00 kr 350,-

Tillegg for lunsjbuffet på hjemreise kr 299,-

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

UK flag | German flag