Hyggelig korttur!

Hyggelig korttur!

JUL PÅ FÆNGSLET | EN DANSK FØRJULSOPPLEVELSE

KUN 4.440,- per pers.
Pris ved påmelding innen 1. oktober 2023
Når
17. - 19. november 2023
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Oslo/Kristiansand
Reisen er overstått!

Den gamle fengslet i Horsens ble i 2006 omgjort til et kultur og opplevelsessenter. Og hver førjulstid siden har de arrangert et populært julemarked. Med over 200  boder som tilbyr alt fra julegaveideer,  julepynt og  kanskje viktigst av alt – julemat! Vi har derfor valgt å sette opp en korttur til denne unike opplevelsen. På utreise og hjemreise benytter vi oss av MS Superspeed. Gå ikke glipp av juletog og gåseparade, bli med på en hyggelig førjulstur!

 

Tagger:, , , , , , ,

Program dag for dag

DAG 1

Fredag 17. november 2023

Stavanger/Oslo – Kristiansand – Hirtshals – Horsens: Vi  starter turbussen fra Stavanger bussterminal kl. 11.05 og reiser østover langs E39 til Kristiansand. For våre gjester som kommer på langs E18 fra Oslo (kl. 11.00) til Kristiansand benytter vi oss av vår ekspressbuss Konkurrenten.no frem til Kristiansand. Vel fremme i Sørlandets hovedstad samler vi nye og gamle turgjester ved Color Line terminalen (kl. 15.30). Sammen med reiseleder går vi om bord i MS Superspeed, og direkte til dekk 8 og buffet restauranten «catch me if you can». Her står julebords buffeten dekket med utallige delikatesser. Vi ankommer Hirtshals kl. 19.45. Turbussen tar oss med sørover på Jylland og om ikke lenge passerer vi Aalborg, Randers og Aarhus før vi omsider ankommer Horsens. Her sjekker vi inn på Comwell Bygholm Park hvor vi skal tilbringe helgen.

 

DAG 2

Lørdag 18. november 2023

Opphold i Horsens: Dagen starter med god dansk morgenmad. Vi tar oss god tid på formiddagen før turbussen kjører oss det korte stykke ut til det kjente «Fængslet». Selve fengselet ble offisielt stengt i 2006 etter 150 år i drift. Den dag i dag har det blitt omgjort til et kultur/opplevelses senter. Det har fått både nasjonal og internasjonal annerkjennelse for mange av de flotte festivalene som finner sted her. Men nå i førjulstiden blir det omgjort til et juleeventyr. Med over 200 boder er det nok man kan fylle dagen med, alt fra julegave ideer, julemat, sitt eget juletog – til og med en kjent gåseparade! De gamle fengselscellene blir fylt med nisse familier og det er mulig å ta polarekspressen rundt på markedet. Senere på dagen til avtalt tid returnerer vi tilbake til hotellet vårt. Denne dagen har vi ikke valgt å inkludere middag på hotellet siden mange spiser nok den på markedet eller i Horsens. Men for de som ønsker er det mulig med middag på hotellet. Dette må meldes ifra om ved påmelding. (husk å melde ifra om allergier).

 

DAG 3

Søndag 19. november 2023

Horsens – Hirtshals – Kristiansand – Stavanger/Oslo: Dagen starter med frokost før vi sjekker ut fra hotellet. Turbussen tar oss med nordover på den danske motorveien, i god tid til Color Line sin avgang kl. 12.15. Her er det mulig å bestille plasser i lunsjbuffeten på overfarten, dette må bestilles ved påmelding til turen. Vi seiler inn i Kristiansand havn og legger til kai kl. 15.30. Turbussen tar med seg gjestene som skal videre langs E39 til Stavanger og ekspressbussen Konkurrenten.no står klar og tar med seg gjestene som skal langs E18 til Oslo. Vi takker da for en  hyggelig tur til en dansk førjulsopplevelse.

 

Turprisen inkluderer:

TURPRIS

3 dager kun kr 3.880,-

Pris per person ved påmelding innen 1. oktober 2023, deretter kr 4.440,- per person

Avreisedato: Fredag 17. november 2023

Retur: Søndag 19. november 2023

Turprisen inkluderer:

¨  Helturistbuss med sjåfør

¨  Reiseleder

¨  Color Line Kristiansand – Hirtshals t/r

¨  2 hotellovernattinger i dobbeltrom

¨  2 frokoster

¨  1 julebuffet på utreise

¨  Inngangsbillett til «Jul på Fængslet»

¨  Alle skatter og avgifter

Tillegg for enkeltrom kr 700,- for begge nettene

Tillegg for middag på hotellet på lørdagen kl. 19.00 kr 350,-

Tillegg for lunsjbuffet på hjemreise kr 299,-

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

UK flag | German flag