Koselig julemarked!

Egersund Foto: Julebyen
Koselig julemarked!

Julebyen | Egersund | Buss | Risdal Touring

KUN 2.990,- per pers.
ved påmelding før 1. september
Når
7.-8. desember
Antall dager
2
Avreise fra
Brokelandsheia/Harebakken/Kristiansand
Reisen er overstått!

Egersund er blitt «JULEBYEN» fremfor noen i Norge. Vi setter opp en 2 dagers tur med buss dit nå i førjulstiden. I kyst– og fiskeribyen er det bygd opp et attraktivt julemarked som trekker til seg titusener av besøkende hvert år. Med oss får du en ferdig «pakke» og vi kjører deg direkte på plass. Vi overnatter på hyggelige ærverdige Grand Hotell Egersund. Søndag ettermiddag kjører vi hjemover fulle av nye og gode inntrykk fra et julemarked man ellers tror man må nedover i Europa for å oppleve!

Tagger:, , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Vi starter tidlig fra Brokelandsheia og kjører langs E18 til Kristiansand og videre langs E39 med påstigning underveis. Vi ankommer Egersund på formiddagen og har hele dagen til å kose oss på det flotte julemarkedet. Det begynte med en idé i 2003 – noen fant en notis i Dagens Næringsliv som fortalte om en engelsk landsby som hadde stor suksess med å arrangere julemarked etter mønster av julemarkedene i Tyskland. Gjennom de siste 15 år er «Julebyen Egersund» utviklet og stadig blitt større. Over 50 utstillere og mer enn 25.000 besøkende gjester julebyen hvert år nå – og det er skapt en helt unik ramme omkring førjulstiden her. På ettermiddagen sjekker vi inn på Grand Hotell Egersund hvor vi skal overnatte. Nydelig julebuffet i hotellets restaurant blir middagen i kveld og er inkludert. Resten av kvelden kan nytes i den koselige byen og på det flotte hotellet.

Dag 2

Vi koser oss med en lang og deilig frokost. Deretter har vi noen timer til disposisjon i byen og på julemarkedet. Vi nyter formiddagen og benytter kanskje sjansen til å handle litt, nyte en kopp kaffe, eller noe deilig og spise. Vi pakker så alt inn i bussen og kjører hjemover. Benytt sjansen – bli med oss til nye opplevelser; en tur du vil huske!

 

Annen informasjon

Tillegg for enkeltrom: 490,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag