Julekonsert med Helene Bøksle, Søvguttene & Bjøro Håland i Oslo | 3 dager

Hjem » Reiser » Julekonsert med Helene Bøksle, Søvguttene & Bjøro Håland i Oslo | 3 dager

Bli med oss på årets store julekonsert. Vi setter kursen til hovedstaden for en stor musikals begivenhet. Helene Bøksle holder julekonsert sammen med Sølvguttene og Bjøro Håland. I Oslo så overnatter vi på sentrale Comfort Hotel Karl Johan, med kort gangavstand til alt det flotte hovedstaden har å by på. Bli med oss på en uforglemmelig førjulsopplevelse, det er begrenset med plasser så her gjelder det å være rask! 

 

Reiseprogram

Dag1

Onsdag 18. desember 2024

Stavanger – Kristiansand – Oslo: Vi har to busser og starter fra Stavanger byterminal kl. 07.00, og har påstigninger langs E39, frem til Kristiansand rutebilstasjon kl. 11.55,  deretter langs E18. Starttidspunktene gir oss god tid inn til Oslo, for vi skal kose oss på tur! Fremme i hovedstaden sjekker vi inn på Comfort Hotel Karl Johan for turen, og har resten av ettermiddagen og kvelden til fri disposisjon.

 

Dag 2

Torsdag 19. desember 2024

Opphold i Oslo: Vi nyter en deilig hotellfrokost før vi har hele dagen til fri disposisjon, fram til vi beveger oss mot Spektrum rundt kl. 17.00 – konsertstart er kl. 19.30.

Helene Bøksle er en av Norges fremste juleartister, og hun har siden hun slo gjennom med juleplaten «Det hev ei rose sprunge» i 2009, turnert over store deler av Norge med sin egen juleturné. Nå er turen endelig kommet til Oslo Spektrum! Dette blir en unik mulighet til å oppleve Helene Bøksle, Sølvguttene, countrystjernen Bjøro Håland, Kim Rysstad, samt flere gjesteartister på scenen. Helene kom i desember 2023 ut med juleplaten «Lucia» sammen med Sølvguttene, og 19. desember 2024 er de klare i Spektrum for å synge julen inn med velkjente og klassiske julesanger.

Sølvguttene er nærmest synonymt med julemagi, og hvert år reiser de rundt i Norge for å holde julekonserter til utsolgte hus. Artist Bjøro Håland er en legende i seg selv – med sine 80 år er han fortsatt aktiv på scenen. Bjøro kom ut med sin første juleplate i 1983, «Mitt Julealbum», som gikk rett inn på VG-lista.

Helene og Bjøro har opptrådt sammen flere ganger de siste par årene, blant annet under Helenes julekonsert i Kilden teater og konserthus i 2022. Konserten fikk terningkast seks i Fædrelandsvennen. I Spektrum skal de blant annet fremføre en helt spesiell versjon av Dolly Partons «The Greatest Gift of All».

Gled dere til en uforglemmelig førjulskonsert i Oslo Spektrum – med en unik kombinasjon av Norges beste guttekor, Kim Rysstad,  Bjøro Håland og Helene Bøksle. Flere gjesteartister kommer!

Velkommen til årets store førjulsopplevelse!

Dag 3

Fredag 20. desember 2024

Oslo – Strømstad – Sandefjord – Kristiansand – Stavanger: Hotellets frokost nytes før vi sjekker ut og tar fatt på en alternativ rute tilbake til Sørlandet og Stavanger. Vi setter oss i bussene og kjører sørover langs østsiden av Oslofjorden og krysser grensen over til Sverige. Her tar vi Color Line kl. 13.40 fra Strømstad over til Sandefjord. Det vil være åpent for å handle på Strømstads shoppingsentre og å kjøpe taxfree på båten, for de som ønsker det. Det er tillegg i prisen for lunsj om bord. Vel over i Sandefjord fortsetter vi hjemturen sørover – før vi sier takk for turen for denne gang og ønsker alle velkommen tilbake.

Pris og annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 4.250,-

Pris per person ved påmelding innen 15. august 2024, deretter kr 4.900,-

Avreisedato: Onsdag 18. desember 2024

Retur: Fredag 20. desember 2024

Turprisen inkluderer:

¨  Reise i moderne helturistbuss kjørt av erfaren sjåfør

¨  Reiseleder

¨  2 overnattinger i delt dobbeltrom

¨  2 frokoster

¨  Billetter til julekonserten

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 1.000,- for begge nettene

Tillegg for buffet på hjemreise kr 249,- per person

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil  eller forhold utenfor vår kontroll!

Reisefakta

Nård
18. – 20. desember 2024
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Kristiansand/Telemark

Trenger du hjelp med å bestille? Ta kontakt med oss på post@touring.no eller 37 93 15 15.