Julemarked i Husum | 4 dager

Hjem » Reiser » Julemarked i Husum | 4 dager

En av våre mest populære julemarkedsturene er tilbake. Vi setter kursen til Husum. Her får vi oppleve 3 fantastiske julemarkeder. Husum er en trivelig liten by nord i Tyskland. Byen ligger ved havet på vestkysten og har et koselig julemarked med alt som hører til; pepperkaker, Glühwein og mange fine håndverksprodukter å få kjøpt. I tillegg får med oss julemarkedet i Flensburg på vei ned til Husum, og en dag i Hamburg, det kan jo knapt bli noe bedre!

 

Reiseprogram

Dag 1

Torsdag 5. desember 2024

Stavanger/Telemarksporten – Husum: Vi starter opp tidlig og kjører E39/E18 med mulighet for påstigning underveis  til Kristiansand. Vi er på ferjekaia kl. 07.00. De som ønsker det kan bestille frokostbuffet hos oss ved bestilling av turen. Når vi ankommer Hirtshals kl. 11.15 setter vi oss i vår behagelige buss og turen går langs kjente veier, forbi byer som Aalborg, Aarhus , Vejle og Kolding. Vi tar et par timers stopp i Flensburg for å se på julepyntede gater og butikker, og vi får sikkert handlet litt også om det er ønsket.

Fra Flensburg er det en liten times kjøring til vestkysten og  byen som er vårt mål; Husum. Her skal vi overnatte 3 netter på Hotel am Schlosspark, som er et koselig 4 stjerners hotell i byen, bare noen få minutters gange fra havnen og markedsplassen. Det blir felles middag på hotellet etter innsjekk. De andre dagene er det ikke inkludert middag på hotellet, men det kan velges som tilvalg når man bestiller reisen.

Dag 2

Fredag 6. desember 2024

I Husum: Vi koser oss med en god frokost på hotellet. I dag har vi virkelig tid til å nyte livet og alt Husum har å by på. Vi kan kose oss på julemarked, spise julekaker og drikke Glühwein eller annet godt. Vi kan shoppe i butikkene, eller på markedet. Her er det noe for en hver smak.

Dag 3

Lørdag 7. desember 2024

Husum – utflukt til Hamburg: Først en god frokost på      hotellet, så setter vi oss i vår komfortable buss og kjører mot Hamburg. Vi kjører direkte til Mönchebergstrasse hvor vi koser oss på julemarkedet. Det store Karstadt varehuset i gata er  også julepyntet og vel verdt et besøk. En god lunsj får vi kjøpt på en av byens mange restauranter. Noen foretrekker kanskje bare å spise og drikke seg fra bod til bod på julemarkedet. Gode pølser, kaker og Glühwein hører med på julemarked. I nærheten er det også flere   lokale julemarkeder, så det er bare å ta på gode sko om man vil rekke over mye! Sent på ettermiddagen går turen tilbake til Husum.

Dag 4

Søndag 8. desember 2024

Husum – hjem: I dag får vi en rolig og koselig morgen, med god tid til frokost. Etter frokost setter vi kursen mot grensen, hvor vi gjør et stopp om noen har litt euro de  gjerne vil kvitte seg med. Videre går turen gjennom Danmark, forbi Kolding, Vejle, Aarhus og Aalborg. Vi kjører videre nordover mot Hirtshals og MS SuperSpeed 1, som,- med avreise kl 20.45 tar oss tilbake til Kristiansand. Buffet er mulig å bestille ved påmelding til turen. Fra Kristiansand fortsetter vi i buss vest– og østover til de respektive avstigningssteder.

Pris og annen informasjon

TURPRIS

4 dager kun kr 5.900,-

Pris pr person ved påmelding innen 15. september 2024, deretter kr 6.500,-

Avreisedato: Fredag 5. desember 2024

Retur: Søndag 8. desember 2024

Turprisen inkluderer:

¨  Dyktig sjåfør og helturist buss

¨  Velorientert reiseleder

¨  Ferje Kristiansand – Hirtshals t/r

¨  3 overnattinger i dobbeltrom

¨  3 frokoster

¨  1 middag (DAG 1)

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 1.600,-¨

Tillegg for middag ved hotellet (fredag kl. 19.00) kr 340,-

Tillegg for middag ved hotellet (lørdag kl. 19.00) kr 340,-

Tillegg for frokost buffet på utreise kr 229,-

Tillegg for julebords buffet på hjemreise kr 349,-

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil  eller forhold utenfor vår kontroll!

Reisefakta

Når
5. – 8. desember 2024
Antall dager
4
Avreise fra
Rogaland/Telemark/Sørlandet

Trenger du hjelp med å bestille? Ta kontakt med oss på post@touring.no eller 37 93 15 15.