Julestemning i Røros og Oslo!

Julestemning i Røros og Oslo!

Røros | Oslo | Julemarked | Buss | Risdal Touring

KUN 9.490,- per pers.
Ved påmeldingen før 01.08.2022
Når
1. - 5. desember 2022
Antall dager
5
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Reisen er overstått!

I desember er det julestemning i hjertet av Bergstaden Røros, og igjen vil Røros’ sjarmerende handlegater fylles med trivelige mennesker på jakt etter den gode julestemningen, julemat og tradisjonsrike aktiviteter. Med sine fargerike trehus, hvit snø som legger seg oppetter veggene og en blåtime som fortryller både store og små, danner verdensarven Røros den perfekte rammen for en juleopplevelse av de sjeldne. Vi bor sentralt på Røros Hotell, hvor vi får oppleve stemningen og i tillegg får et makeløst julebord med det beste fra Røros på lørdagskvelden. I tillegg får vi også oppleve julestemningen i Oslo. Bli med oss da vel, og opplev en koselig førjulstur.

 

 

 

 

Tagger:, , , , , , , ,

Inspirasjons bilder

PROGRAM DAG FOR DAG

Dag 1

Torsdag 1. desember 2022:

Stavanger/Sørlandet/ Grenland – Sandefjord – Elverum: Avreise fra Stavanger om morgenen og vi kjører E39 sørover mot Kristiansand. Derfra videre langs E18 gjennom Aust-Agder mot Telemark. Mulighet for påstigning underveis østover. Middagen spiser vi på Mortens Kro. Vi kjører videre til Elverum hvor vi tar inn på Thon Hotel Elgstua.

 

 

 

Dag 2

Fredag 2. desember 2022:

Elverum – Røros: Deilig frokost på hotellet før vi skal fortsette mot Røros. Milene glir raskt unna og sent på ettermiddagen beregner vi ankomst til Røros og vårt hotell med god beliggenhet, Røros Hotell, hvor vi skal bo 2 netter. Her får vi også servert kveldens middag, kjøkkensjefens anbefalte 3 retters, basert på sesongens råvarer.

 

 

Dag 3

Lørdag 3. desember 2022:

På Røros: Dagen starter godt, med god frokost på hotellet. Vi gjør oss så klar for en fin dag på Røros. Et yrende folkeliv preger nå Røros og vi anbefaler å bare gå rundt, suge inn atmosfæren og virkelig kose seg! Julestemning finner vi i hele Bergstaden. Her er tradisjonelt julemarked med boder i julepyntede gater, nisser, musikk og  sang og lyden av dombjeller og lukten av juletre. Sammen med snøhvite omgivelser midt i den sjarmerende trehusbebyggelsen på Røros gir dette oss ekte julenostalgi og julestemning. Butikkene selger selvsagt alt som hører julen til.

 

 

 

Dag 4

Søndag 4. desember 2022: Røros – Oslo:

Dagen starter, som vanlig- med frokost på hotellet, eller denne gang er det faktisk enda bedre, vi får servert brunsj med lekre varme og kalde retter. Gode og mette pakker vi ut og setter oss i bussen. Vi  tar oss frem til Mjøsa og E6. Videre sørover forbi Minnesund og Gardermoen til Oslo. Vel ankommet Oslo tar vi inn på vårt hotell sentralt i byen. Kvelden er til fri disposisjon! Julestemningen råder også i Oslo, og vi koser oss på byen. I dag har vi ikke inkludert middag.

 

Dag 5

Mandag 5. desember 2022:

Oslo – Grenland/Sørlandet/Stavanger: Etter frokost setter vi oss i bussen og kjører sørover på  E18 mot Sørlandets hovedstad Kristiansand.  Herfra følger vi E39 til Stavanger. Underveis stopper vi selvfølgelig med jevne og behagelige mellomrom, både for å strekke litt på oss – og for at de som ønsker det skal få kjøpt seg en matbit. Takk for turen!

 

 

 

Annen informasjon

TURPRIS

5 dager kun kr 8.990,-

Pris pr person ved påmelding før 01.08.22, deretter kr 9.490,-

 

Avreisedato: Torsdag , 1 desember, 2022

Retur: Mandag, 5 desember, 2022

Turprisen inkluderer:

¨  Helturist buss og dyktig sjåfør

¨  Velorientert reiseleder

¨  Totalt 4 netter på hotell

¨  3 frokoster og 1 jule brunch

¨  3 middager, 1 i form av stort julebord på Røros

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom kr 2.190,-

Evt andre tillegg

 

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

UK flag | German flag