Kom i julestemning!

Kom i julestemning!

JULEMARKEDSTUR MED TERJE ROSSEVATN TIL FLENSBURG | RISDAL TOURING

KUN 5.650,- per pers.
Når
30. november - 03. desember 2023
Antall dager
4
Avreise fra
Vanse/Lyngdal/Mandal/Kristiansand
Reisen er overstått!

Bli med Terje Rossevatn på nok en julemarkedstur til Flensburg. Hva er vel bedre enn en julemarkedstur til Flensburg. Den perfekte anledning til å få shoppet litt og kost seg i førjulstiden. Vi bor på Hotel Ibis Budget Flensburg City midt i Flensburg med alle dens fasiliteter rett utenfor døren. God tid til avslapping og shopping er inkludert. Det er her danskene reiser for å få seg en billig handel. Bli med da vel og kos deg på en fin førjulstur!

Program

DAG 1

Torsdag 30. november 2023:

Vanse /Kristiansand – Flensburg: Vi starter fra Vanse Rbst kl 05.00. Farsund v/ Amfi kl 05.10. Lyngdal Rbst kl 05.30. Lyngdal Inn kl 05.35. Livoll kl 05.50. Mandal v/ Marnarkrysset kl 06.05. Tangvall kl 06.30. Color Line Terminalen kl 07.00.Kl 08.00 har vi avgang med MS Super Speed 1. Vi har inkludert den gode frokostbuffeten ombord. Så da er det bare å kose seg med god mat og shopping om bord. Kl 11.15 er det beregnet ankomst Hirtshals og vi setter kursen mot grensen og Flensburg. Vi beregner å ta en kort stopp underveis. Det blir en god pause for grensehandel hos Otto Duborg før vi kjører til Hotel Ibis Budget Flensburg City for innsjekk og overnatting 3 netter. Resten av kvelden er til fri disposisjon. Kanskje en tur på julemarkedet allerede i kveld.

DAG 2 & 3

Fredag 1. desember og lørdag 2 desember 2023:

En deilig frokostbuffet står klar og venter i restauranten på hotellet. Vi kan riktig kose oss og ta den tid vi trenger og ønsker ved frokostbordet. Begge dagene er til fri disposisjon. Flensburg har en dansk minoritet av betraktelig størrelse, med eget skolevesen, kirker og bibliotek. Byen har en lang og trivelig gågate som nå i desember er julepyntet og med mange julemarkedsboder og julepyntede butikker som bugner av varer. Vi kan shoppe, spise julekaker eller smake på Glühwine eller annet godt. Her er noe for enhver smak. Åpningstider på julemarkedet fredag og lørdag er fra kl 10.00–22.00. På kveldene er det nok av restauranter å velge i for de som vil ut å kjøpe seg noe å spise.

DAG 4

Søndag 3. desember 2023:

Flensburg – Hirtshals – Kristiansand – Vanse : Vi spiser tidlig frokost på hotellet i dag før vi kl 06.30 tar farvel med Flensburg for denne gang. Vi kjører raskt ut på motorveien og vi beregner å ta en kort stopp underveis før vi ankommer Hirtshals i god tid til ferjeavgang. MS Superspeed I har avgang fra Hirtshals kl 12.15. Om bord har vi inkludert den gode julelunsjbuffeten. Ellers er tiden om bord til fri disposisjon. Beregnet ankomst til den «sørlandske hovedstaden» er kl 15.30 og straks etter ilandkjøring (alle sitter på med bussen) og toll klarering fortsetter vi frem til de respektive avstigningssteder.

Turprisen inkluderer

4 dager kun kr 5.650,- per person i dobbeltrom

Avreisedato: 30 november 2023

Retur: 03 desember 2023

Turprisen inkluderer:

¨  Helturistbuss og erfaren sjåfør

¨  Ferje t/r Kristiansand – Hirtshals

¨  Overnatting 3 netter i delt dobbeltrom

¨  3 frokoster på hotell

¨  1 frokost buffet  på utreise

¨  1 lunsjbuffet  på hjemreise.

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom totalt kr 2.340,-

 

Forbehold om endringer som følge av             forhold og skrivefeil utenfor vår kontroll!

 

 

UK flag | German flag