Julemarkedstur til Aalborg & Flensburg med Terje Rossevatn | 4 dager

Hjem » Reiser » Julemarkedstur til Aalborg & Flensburg med Terje Rossevatn | 4 dager

Bli med på en hyggelig dansk førjulstur! Vi reiser over Skagerrak for å besøke noen flotte julemarkeder i Aalborg og Flensburg. Vi skal overnatte 3 netter på sentrale Helnan Phønix Hotel Aalborg. Her kan vi spasere blant de julepyntede gatene. Det blir også lagt opp til en flott dagstur til julemarkedet i Flensburg, samt litt grensehandel! Bli med på en avslappende julemarkedstur! 

 

Reiseprogram

Dag 1

Torsdag 05. desember 2024

Flekkefjord – Kristiansand – Hirtshals – Aalborg: Vi starter turen fra Flekkefjord rutebilstasjon kl. 04.50. Deretter kjører vi i behagelig tempo langs E39 til vi ankommer Kristiansand. Det er mulighet å komme på ved Color Line terminalen i Kristiansand kl. 07.00. De som ønsker det kan bestille frokostbuffet hos oss ved bestilling av turen. Når vi ankommer Hirtshals kl. 11.15 setter vi oss i vår behagelige buss og turen går langs kjente veier til Aalborg. Her sjekker vi inn på det sentrale Helenan Phønix Hotel Aalborg. Resten av dagen er til fri disposisjon i byen, men for de som ønsker så kjører Terje en tur til julemarkedet i Zoo. Det er ikke inkludert middag på hotellet under oppholdet, men det er mange flotte spisesteder i kort gangavstand fra hotellet.

Dag 2

Fredag 6. desember 2024

Opphold i Aalborg – utflukt til Flensburg: Denne dagen finner vi plassene våres i turbussen og setter kursen sørover til grensebyen Flensburg. Julemarkedet her er kjent for mange, det er noe eget med tyske julemarkedet. Byen har en lang og trivelig gågate som nå i desember er julepyntet og med mange julemarkedsboder og julepyntede butikker som bugner av varer. Vi kan shoppe, spise julekaker eller smake på Glühwine eller annet godt. Her er noe for enhver smak. Senere på dagen returnerer vi tilbake til Aarhus etter litt grensehandel.

Dag 3

Lørdag 7. desember 2024

Opphold i Aalborg: Etter dansk morgenmad på hotellet er dagen åpen for det man måtte ønske. Noen vil vel ta turen til Gammeltorv hvor byens julemarked finner sted. Byen er pyntet til jul og det lukter gløgg og brente mangler i gatene. Her finner vi mange flotte juleboder, kanskje man også  finner noen julegaver?

Dag 4

Søndag 8. desember 2024

Aalborg – Hirtshals – Kristiansand – Flekkefjord: Dagen starter med frokost før vi sjekker ut fra hotellet. Turbussen tar oss med nordover på den danske motorveien, i god tid til Color Line sin avgang kl. 12.15. Her er det mulig å bestille plasser i lunsjbuffeten på overfarten, dette må bestilles  ved påmelding til turen. Vi seiler inn i Kristiansand havn og legger til kai kl. 15.30. Turbussen oss med videre langs E39 til Flekkefjord hvor turen avsluttes. Vi takker da for en         hyggelig førjulstur!

Pris og annen informasjon

TURPRIS

4 dager kun kr 5.990,-

Pris per person ved påmelding innen 15. september 2024, deretter kr 6.500,- per person

Avreisedato: Torsdag 5. desember 2024

Retur: Søndag 8. desember 2024

Turprisen inkluderer:

¨  Helturistbuss med erfaren sjåfør

¨  Color Line Kristiansand – Hirtshals t/r

¨  3 hotellovernattinger i dobbeltrom

¨  3 frokoster

¨  Frokostbuffet er inkludert på utreise

¨  Utflukter som beskrevet i programmet

¨  Alle skatter og avgifter

Tillegg for enkeltrom kr 1.600,- for alle nettene

Tillegg for lunsjbuffet på hjemreise kr 299,-

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

Reisefakta

Når
5. – 8. desember 2024
Antall dager
4
Avreise fra
Flekkefjord/Lyngdal/Kristiansand

Trenger du hjelp med å bestille? Ta kontakt med oss på post@touring.no eller 37 93 15 15.