Kos deg med planlegging av ny tur!!

Kos deg med planlegging av ny tur!!

Drømmeferien kan bare være noen klikk unna!

Drømmer du også om å reise mer?

Gjester som skal reise på tur med oss, må være fullvaksinerte og medbringe koronasertifikat på tur.

Risdal Touring og hele den norske reisebransjen er lovpliktet og må forholde seg til de enhver tid gjeldende reiseråd som Utenriksdepartementet kunngjør. Dersom Utenrikdsepartementet fraråder reise til visse land eller geografiske områder, må vi som reisearrangør rette oss etter dette.

Dersom Utenriksdepartementet kunngjør et slikt reiseråd, gir det kunden (vår gjest) fri avbestilling av reisen og alle innbetalte turbeløp tilbake.

Om ikke slik fraråding fra Utenriksdepartementet foreligger, er det de ordinære avbestillingsregler som gjelder for våre gjester.

Gjester som har tegnet reiseforsikring og som selv blir syke, kan selvsagt kontakte sin lege for å få legeattest og deretter ta forholdet opp med sitt reiseforsikringsselskap som eventuelt vil refundere de innbetalte turbeløp etter gjeldende vilkår.

 

All tilgjengelig informasjon som nå ligger ute offentliggjort omkring dette (på www.entrynorway.no og www.helsenorge.no) henvises det til at fullvaksinerte, eller de som har gjennomgått covid-19 sykdom i løpet av de siste 6 måneder, er unntatt slik registrering.

Om dette eventuelt endres de neste dagene – kan selvsagt ikke vi garantere. Vi har vært i telefonisk kontakt med Entry Norway, og heller ikke de visste noe mer enn det vi nå henviser til.

Om reglene endres, vil selvsagt våre reiseledere være behjelpelige med å ordne denne innreiseregistreringen på Internett. Det er da fint om våre gjester medbringer sin egen BankID-brikke, men om man ikke har denne – kan man logge inn via sitt mobiltelefonnummer. Reiseleder vil selvsagt også være behjelpelig med dette.

 

Det oppfordres selvsagt til å ta normalt hensyn til hverandre, ikke håndhilse, holde avstand når det er mulig, sprite/vaske hendene, ikke nyse/hoste ut i det åpne rom o.s.v. Reiseleder vil informere om dette.

 

—————————————————————————————–

Hva gjelder for avbestilling av reiser?
Vi følger alltid Utenriksdepartementets reiseråd, og disse må man forvente at kan endres uten forvarsel. Så lenge UD ikke fraråder å reise til reisemål, går reisene våre om mulig dit som vanlig. Det er selvfølgelig alltid opp til deg som kunde å ta endelige beslutninger om reisen din, men så lenge Utenriksdepartementet ikke fraråder å reise dit du skal, gjelder vanlige avbestillings- og endringsregler. 

Har jeg rett til å avbestille om jeg er engstelig og ikke vil reise?
Gjeldende avbestillings- og endringsregler gjelder. Om du har en legeerklæring med gyldig årsak må du kontakte det forsikringsselskapet der du har avbestillingsforsikring om hva som gjelder for deg. Se for øvrig vårt tilbud ovenfor om «åpent kjøp» for reiser bestilt i perioden 15/11-20 – 31/5-21.

Hvordan kan jeg som kunde forsikre meg om at reisen min blir mest mulig trygg?
Som alltid før en reise er det viktig at du ser over forsikringene dine, og at disse dekker det som trenger å dekkes. Spør eventuelt ditt forsikringsselskap direkte om hva du har og hva som tilbys.

Hvordan vet jeg om min reise blir berørt av restriksjoner eller reiseråd?
Hvis reisen din blir berørt vil vi kontakte deg med informasjon angående dette. Dersom en reise blir avlyst, vil alle reisende bli informert og tilbys ombooking til en ny reise eller refusjon.

Hva skjer om jeg blir satt i karantene før jeg skal reise?
Om du må bli hjemme pga. karantene og ikke kan reise, må du kontakte ditt forsikringsselskap for å høre hva deres retningslinjer er.

Hva skjer om jeg blir konstantert syk av koronaviruset på reisen min?
Om du blir syk trer reiseforsikringen din i kraft og forsikringsselskapet koordinerer evt. om dette med lokale myndigheter.

Hold god avstand, vask hender og ta vare på hverandre!

Risdal Touring AS  tel: 0047 37 93 15 15

Vår epost adresse er post@touring.no og postadressen er Risdal Touring AS, Transportvegen 17, 4735 EVJE.

Se vår reisekalender – mange flotte turer!

Tagger:, , , , ,

Mye å glede seg til ........

UK flag | German flag