NYHET!

NYHET!

LES MISERABLES | OSLO | RISDAL TOURING

KUN 3.150,- per pers.
Pris ved påmelding innen 15. juni 2024
Når
8. - 9. desember 2024
Antall dager
2
Avreise fra
Stavanger/Kristiansand/Telemark
Bestill

Verdens mest populære musikal kommer til Norge. Fra sitt teater i London kommer de og holder forestillinger i Oslo Spektrum i førjulstiden. Bli med og hør historien om Jean Valjean, Javert, Cossette og alle de andre kjente karakterene fra Victor Hugo sin kjente musikal. På reisen overnatter vi en natt på det sentrale Thon Hotel Spectrum, og hjemveien gjør vi via Strømstad med Color Line til Sandefjord. Bli med oss på en unik musikals begivenhet!

 

Tagger:, , , ,

Program dag for dag

DAG 1

Søndag 8. desember 2024

Lyngdal – Kristiansand – Oslo: Vi starter turbussen vår fra Lyngdal kl. 09.00, deretter kjører vi langs E39 frem til Kristiansand rutebilstasjon (avreise kl. 10.25). Turen går så langs E18 østover forbi Lillesand – Grimstad – Arendal og Kragerø, etter hvert passerer vi Skjelsvik. Under reisen plukker vi opp nye turgjester på de respektive påstigning stedene langs E39 og E18. Det blir også gjort korte stopp underveis. Rundt kl. 15.00 ankommer vi Oslo, bussen tar oss med til hotellet vårt – Thon Hotel Spectrum. Etter  innsjekk ved hotellet, er tiden til fri disposisjon. Selve hotellet ligger sentralt, bare 400 meter fra Jernbanetorget og rett ovenfor Oslo Spektrum. Allerede kl. 17.15 kan vi samles i resepsjonen i hotellet igjen, herfra går vi samlet over til Oslo Spektrum. Dørene åpner kl. 17.30 og selve forestillingen starter kl. 18.30. Vi har gode plasser i Felt 110 fra rad 12 og bakover. Ønsker man å sitte ved siden av noen man ikke bestiller med så gi gjerne beskjed ved påmelding til reisen. Vi får her oppleve den verdenskjente musikalen til Victor Hugo. Showet varer i ca. 2t 45 min (inkl. pause) og er ferdig ca. 21.30.

 

DAG 2

Mandag 9. desember 2024

Oslo – Strømstad – Sandefjord – Kristiansand – Lyngdal: Vi spiser frokost på hotellet og allerede kl. 09.00 sjekker vi ut og reiser fra hotellet. Turbussen tar oss med sørover langs E6. Utpå formiddagen krysser vi inn i Sverige og får litt tid til litt grensehandel. Kl. 12.30 er vi på plass i Strømstad og går om bord i Color Line Hybrid, allerede 13.40 legger skipet ut fra Strømstad med kurs for Sandefjord. Under overfarten kan man bestille en rikelig buffet, da beholder man også samme plasser under hele overfarten. Dette gjøres ved påmelding til reisen. Allerede kl. 16.10 legger vi til kai, og etter tollklarering er vi igjen ute på E18 i Norge. Turen går så sørover til Kristiansand og videre til Lyngdal. Underveis sier vi farvel med reisefølget ved de respektive avstigningsstedene. Vi beregner å avslutte turen rundt 20.00 i Lyngdal.

 

Turpris

TURPRIS

2 dager kun kr 3.150,- pris ved påmelding innen 15. juni, deretter kr 3.500,- pris per person i delt dobbeltrom

Avreisedato: Søndag 8. desember 2024

Retur: Mandag 9. desember 2024

Turprisen inkluderer:

¨  Moderne turbuss og erfaren sjåfør

¨  Color Line Strømstad – Sandefjord

¨  1 overnatting i delt dobbeltrom

¨  1 frokoster

¨  Billetter til Les Miserables

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 400,- per rom

Tillegg for buffet på hjemreisen kr 249,- per person
Forbehold om endringer som følge av skrivefeil  eller forhold utenfor vår kontroll!

 

 

UK flag | German flag