Dans og hygge!

Lindesnes Trekkspillklubb
Dans og hygge!

Lindesnes Trekkspillklubb | Chat Noir | Risdal Touring

KUN 4.550,- per pers.
Når
2.-4 august
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Indre bygder/Sørlandet/Telemark
Reisen er overstått!

Gode gamle slagere som Hvalfangervalsen, Vigelandsvalsen og Sommernatt i Froland står på programmet når Trekkspillklubben spiller opp og lager show i selveste Chat Noir i Oslo. Lindesnes Trekkspillklubb ble startet i 1990. De har i løpet av disse årene holdt 2900 show, gitt ut 250 musikkvideoer og 17 Cd plater.   Klubben har spilt i 11 land, deriblant i 31 stater i USA og i de største norske konserthus, som f.eks. Den Norske Opera og ballett, Kilden, Grieghallen, Stavanger Konserthus og Olavshallen i Trondheim, Gøteborgsoperan i Sverige og Tinghallen i Viborg i Danmark. Det blir også tid til å utforske vår flotte hovedstad og det den har å by på under oppholdet. HER BLIR DET LIV!

Tagger:, , , , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Vi starter med påstigning fra Stavanger og videre langs E39 – samt også over Jæren – frem til vi møter E18 i Kristiansand. En påstigningsrute starter også fra Tonstad og kjører «indre bygder» mot Evje og videre ned til  Arendal. Fra Kristiansand kjører vi E18 gjennom Aust-Agder, Telemark og Vestfold – med mulighet for påstigning hele veien. Påstigningstidspunkt blir tilsendt etter påmelding. I Oslo sjekker vi inn for overnatting 2 netter på Radisson Blu Hotel Plaza – sentralt beliggende og med kort gangavstand til det aller meste i Oslo!

 

Dag 2

Formiddagen i dag er til fri benyttelse. Etter en deilig frokost på hotellet er det bare å kose seg i hovedstaden med shopping og sightseeing. Vi kan anbefale å kjøpe billett til hop on hop off bussene som tar dere rundt på alle kjente steder i byen. Showet i Chat Noir starter klokken 18.00 og vi er der i god tid før start. Etter et forrykende show blir det middag på hotellet. Etter middagen spiller Lindesnes Trekkspillklubb opp i den flotte Sonia Heniesalen på hotellet.

Dag 3

Vi koser oss med deilig frokost på hotellet. Deretter pakker vi ut i bussen og tar farvel med hovedstaden for denne gang. Vi stopper med jevne mellomrom og slipper av våre gjester på de respektive hjemplasser. Mange minner rikere – takk for turen!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag