Fra Førde Cruise til Kiel 4 dagers

Fra Førde Cruise til Kiel 4 dagers

Lindesnes Trekkspillklubb | Kiel Cruise | fra Førde | Risdal Touring

Nok en gang inviterer Lindesnes Trekkspillklubb og Risdal Touring til gode, stemningsfulle opplevelser. Denne gang ombord i fantastiske MS Color Fantasy – på et 2-døgns cruise til Kiel fra Oslo!
To døgn fullspekket med god mat, hyggelig atmosfære og trekkspillmusikk. Om bord blir det ettermiddagsshow med Lindesnes Trekkspillklubb – og de varter opp med god og variert musikk utover kvelden så alle kan få prøvd dansefoten! Vi har lagt opp til et «finmasket nett» av påstignings-ruter, slik at det skal være kort avstand til nærmeste bussholdeplass! På denne turen treffer vi musikk- og danseglade mennesker fra hele landet!

 

Se flere bilder av Lindesnes Trekkspillklubb her.

Tagger:, , , , , , , ,

TUREN DAG FOR DAG

Dag 1

Torsdag 13. januar 2022:

Avreise fra de forskjellige påstigningsstedene med oppstart i Førde kl 09.00. Vi kjører til Sogndal og Lærdal, og deretter mot
Gol med stopp underveis, både for å strekke litt på kroppen og for å få kjøpt seg en matbit. Turens første overnatting er lagt til Scandic Hønefoss.

Dag 2

Fredag 14. januar 2022:

Etter en behagelig hotellfrokost, setter vi oss på bussen og kjører mot Oslo. Vi ankommer Hjortneskaia midt på dagen – og vi går om bord i MS Color Fantasy som kl 14.00 seiler til Kiel. Vi får tildelt lugarer og vi anbefaler å starte oppholdet om bord i Observation Lounge, helt øverst og med fantastisk utsikt under seilingen ut Oslofjorden. Kl 15.30 er det klart for show med Lindesnes Trekkspillklubb i Show Lounge – før det er klart for felles middag. Det er inkludert 1 drikke til maten. Vi anbefaler også å få med seg showet som skipets egen besetning setter opp kl 19.00 og kl 21.00. Etterpå er det klart for dans med trekkspillklubben! Variert og god dansemusikk.

 

Dag 3

Lørdag 15. januar 2022:

Dagen starter med deilig frokost før vi kommer til Kiel kl 10.00. Vi har nå 4 timer som vi kan bruke i land – husk å ta med boardingkort og pass; så kommer du om bord igjen! Kl 14.00 seiler skipet ut fra Kiel igjen – og vi får rikelig anledning til å kose oss om bord igjen. Show og underholdning blir det også nå – og vi har også på returen inkludert middag med 1 drikke til våre gjester. I kveld igjen, blir det mulighet for dans til toner fra Lindesnes Trekkspillklubb.

Dag 4

Søndag 16. januar 2022:

Vi våkner under innseilingen til Oslo – og nyter også i dag en god frokost om bord før skipet klapper til kai allerede kl 10.00. Deretter fortsetter vi i våre behagelige turbusser mot mer hjemlige trakter. Ikke altfor langt utpå dagen er vi hjemme igjen – og mange minner rikere! En artig tur på en tid av året når der kanskje ikke skjer all verdens annet av aktiviteter og sosialt felleskap….. Det settes også opp egne busser fra flere andre steder i landet. Ring oss og spør om det går buss fra et sted nær deg. GOD TUR!

 

 

Påstigning til 4 dagers turen Lindesnes Trekkspill Cruise

Førde – Oslo, påstigningstider:

Kl 09.00 Førde rutebilstasjon
Kl 09.45 Skei, busstopp v/ Joker Skei
Kl 11.00 Sogndal skysstasjon
Kl 11.15 Kaupanger, v/ Shell
Kl 12.00 Lærdal rådhus
Kl 13.30 Hemsedal, busstopp v/ Spar
Kl 15.00 Gol skysstasjon

Eventuelle påstigninger langs ruten etter avtale ved påmelding.

Kl 12.00 Color Line, Hjortneskaia (påfølgende dag)

 

 

Pris og annen informasjon:

4 dager kun kr 4.790,- per person

 

Avreisedato: Torsdag 13. januar 2022

Retur: Søndag 16. januar 2022

Turprisen inkluderer:

¨  Helturist buss og erfaren sjåfør

¨  Cruise Oslo-Kiel t/r med MS Color Fantasy

¨  1 hotellovernatting i delt dobbeltrom

¨  1 hotellfrokost

¨  2 overnattinger i 3-stjerners innvendig lugar

¨  2 frokoster og 2 middagsbuffet inkl. 1 drikke

¨  Billett til show og dans med Lindesnes Trekkspillklubb

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Oppgradering av lugar (pris per person):

3* lugar mot promenaden, kr 250,-

3* lugar m/ havutsikt, kr 550,-

4* lugar m/ havutsikt, inkl fri minibar, kr 1.600,-

5* Color Suite, kr 3.400,-

 

Tillegg for 3* innvendig enkeltlugar  kr 350,-

 

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil eller forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag