ikke flere ledige plasser!

Trekkspillcruise
ikke flere ledige plasser!

Lindesnes Trekkspillklubb | Kiel Cruise | Risdal Touring

KUN 3.880,- per pers.
Når
4.-6. januar 2020
Antall dager
3
Avreise fra
Flere steder i landet. Ring oss
Reisen er overstått!

Nok en gang inviterer Lindesnes Trekkspillklubb og Risdal Touring til gode, stemningsfulle opplevelser ombord i fantastiske MS Color Magic – på et 2-døgns cruise til Kiel fra Oslo! 2 døgn fullspekket med god mat, hyggelig atmosfære og trekkspillmusikk. Om bord blir det ettermiddagsshow med Lindesnes Trekkspillklubb. De varter opp med god og variert musikk utover kvelden så alle kan få prøvd dansefoten! Vi har lagt opp til et «finmasket nett» av påstigningsruter, slik at det skal være kort avstand til nærmeste bussholdeplass! Du treffer gjerne også «trekkspillfolk» fra andre deler av landet!

Programmer med påstigningsteder kommer! Ring oss om du lurer på hvor du kan gå på bussen nærmest deg.

 

Se flere bilder av Lindesnes Trekkspillklubb her.

Tagger:, , , , , , , ,

TUREN DAG FOR DAG

Dag 1

Lørdag 4. januar 2020:

Avreise fra de forskjellige påstigningstedene med oppstart i Stavanger. Vi kjører til Kristiansand og deretter mot Telemark og Vestfold med stopp underveis, både for å strekke litt på kroppen og for å få kjøpt seg en matbit. Oslo ankommer vi midt på dagen – og vi går om bord i MS Color Magic som kl 14.00 seiler til Kiel. Vi får tildelt lugarer og vi anbefaler å starte oppholdet om bord i Observation Lounge, helt øverst og med fantastisk utsikt under seilingen ut Oslofjorden. Kl 15.30 er det klart for show med Lindesnes Trekkspillklubb i Show Lounge – før det er klart for felles middag i buffètrestauranten. Det er inkludert 1 drikke til maten. Vi anbefaler også å få med seg showet som skipets egen besetning setter opp kl 19.00 og kl 21.00. Etterpå er det klart for dans med trekkspillklubben! Variert og god dansemusikk.

Dag 2

Søndag 5. januar 2020:

Dagen starter med deilig frokostbuffét før vi kommer til Kiel kl 10.00. Vi har nå 4 timer som vi kan bruke i land – husk å ta med boardingkort og pass; så kommer du om bord igjen! Enkelte butikker rundt jernbanestasjonen holder også åpent på søndager! Kl 14.00 seiler skipet ut fra Kiel igjen – og vi får rikelig anledning til å kose oss om bord igjen. Show og underholdning blir det også nå – og vi har også på returen inkludert buffètbordet med 1 drikke til våre gjester. I kveld igjen, blir det mulighet for dans til toner fra Lindesnes Trekkspillklubb.

 

Dag 3

Mandag 6. januar 2020:

Vi våkner under innseilingen til Oslo – og nyter også i dag en god frokost om bord før skipet klapper til kai allerede kl 10.00. Deretter fortsetter vi i våre behagelige turbusser sørover mot mer hjemlige trakter. Ikke altfor langt utpå dagen er vi hjemme igjen – og mange minner rikere! En artig tur på en tid av året når der kanskje ikke skjer all verdens annet av aktiviteter og sosialt felleskap….. Det settes også opp egne busser fra flere andre steder i landet. Ring oss og spør om det går buss fra et sted nær deg.

 

Annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Helturist buss og erfaren sjåfør

¨  Cruise Oslo-Kiel t/r med MS Color Magic

¨  2 overnattinger i 3-stjerners lugar

¨  2 frokoster og 2 middagsbuffèt inkl. 1 drikke

¨  Billett til show og dans med Lindesnes Trekkspillklubb

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltlugar  kr 350,- for 3* og kr  1.400,- for 4*

Oppgradering av lugar, pris pr person:

3* dobbeltlugar mot promenaden, kr 250,-

3* dobbeltlugar m/ havutsikt, kr 550,-

4* dobbeltlugar m/ havutsikt, inkl fri minibar, kr 1.250,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag