FULLTEGNET! Venteliste mulig

FULLTEGNET! Venteliste mulig

Lindesnes Trekkspillklubb | Vestlandet | Busstur | Risdal Touring

KUN 6.650,- per pers.
Når
18.-22. september
Antall dager
5
Avreise fra
Telemark/Sørlandet/Rogaland
Reisen er overstått!

De glade musikanter i Lindesnes Trekkspillklubb legger ut på en aldri så liten turné – og vi får sjansen til å slå følge. I behagelig turbuss setter vi først kursen mot Haugesund. Her overnatter vi første natten før turen går videre via Voss til Skei i Jølster. 3 netter bor vi på Thon Hotel Jølster, for mange kjent fra tidligere som Skei Hotel. Her skal vi kose oss sammen med Lindesnes Trekkspillklubb. Fredag kveld blir det show og lørdag kveld dans med klubben. Søndag er det klart for hjemreise. Vi kjører til Sogndal, ferjer over Sognefjorden og kjører gjennom Lærdalstunnelen til Gudvangen og Voss. En ny opplevelse blir det for mange å kjøre over Hardangerbrua denne dagen! Vær rask med påmelding, denne turen blir populær!


Tagger:, , , , , , , , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Vi starter ut fra Telemark på morgenen og kjører sør– og vestover E18 og E39. Mulighet for påstigning underveis. Vi stopper med jevne mellomrom for å strekke på beinene og for å få kjøpt oss litt mat (ikke inkl.) I Haugesund tar vi inn på vårt hotell og spiser felles og inkludert middag. Litt musikk blir det nok også når vi er på tur med de glade musikere fra Lindesnes Trekkspillklubb.

Dag 2

Etter en god frokost på hotellet setter vi oss ut i bussen, klare for å oppleve flott norsk natur. På denne turen satser vi på å kjøre med 2 busser – Lindesnes Trekkspillklubb skal holde konsert på Voss denne kvelden. «Turistbussen» kjører direkte til Skei i Jølster hvor det blir innsjekking og middag på Thon Hotel Jølster. Underveis byr Norge på mye vakkert!

Dag 3

Vi spiser deilig frokostbuffèt på hotellet før det er klart for utflukt. Vi skal til Briksdalen og til Loen – en kjøretur på ca 1 ½ time fra hotellet. Naturen på Vestlandet er intet mindre enn imponerende og vi lar oss begeistre. Tilbake på hotellet er vi i god tid før Lindesnes Trekkspillklubb skal holde show.

Dag 4

I dag har vi god tid til å nyte frokosten før vi skal ut på nye eventyr. Jølster og Jølstravatnet er viden kjent for sin idyll.  En idyll som ikke minst er skildret i maleriene til Nikolai Astrup – som var, ja nettopp herfra. Den kjente billedhuggeren Ludvig Eikaas var også fra Jølster og selvsagt vet bygda å være stolte av sine kunstnere. Denne lørdagen hygger vi oss på utflukt med Ståle Manneråk Kongsvik som kjentmann og guide. Han tar oss med til Astrup tunet og der blir det omvisning bare for oss. I kveld skal vi hygge oss sammen med Lindesnes Trekkspillklubb med dans og moro.

Dag 5

Vi nyter frokosten før avreise. Kursen settes mot Sogndal og over Sognefjorden med ferje fra Mannheller til Fodnes og så vidt vites, er dette en elektrisk ferje. Ny opplevelse for mange! Neste etappe leder oss forbi Lærdal og inn i den lange Lærdalstunnelen som, i alle fall var, verdens lengste veitunnel. Midt i vider den seg liksom ut og tunnelrommet er lyssatt på en spesiell måte for å vekke bilistenes oppmerksomhet. Gudvangen er det første vi passerer når vi er vel ute i dagslys igjen. Ferden fortsetter forbi Voss og frem til Granvin før vi nærmer oss Hardangerfjorden. Fjorden krysser vi over et nytt, imponerende byggverk – Hardangerbrua. Vel over, følger vi veien langs Sørfjorden mot Odda. Etter hvert kommer vi opp til E134 og vi legger opp til at bussene her skiller lag. En buss kjører mot Haukeligrend og ned Setesdal, mens den andre bussen kjører ut mot Haugesund og Stavanger.

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag