Mamma Mia | Folketeateret i Oslo | Risdal Touring

Hjem » Reiser » Mamma Mia | Folketeateret i Oslo | Risdal Touring

EKSTRATUR!

MAMMA MIA! i Folketeateret i Oslo!

Anmelderne i alle de største avisene i Oslo var over seg av begeistring, og trillet femmere på terningen, da MAMMA MIA! hadde premiere på Folketeateret 26. august 2021. Idéen om å kombinere 22 av ABBAs største hitlåter med eventyret om kjærlighet, vennskap og familie, fenger hele verden. Over 20 år etter urpremieren i London i 1999 er MAMMA MIA! fortsatt en av verdens mest populære musikaler. Forestillingen er sett av 65 millioner mennesker, gjennom 50 ulike produksjoner på 16 forskjellige språk i over 440 større byer!

Historien utspiller seg på et gresk øyparadis, hvor en ung jente på sin egen bryllupsdag forsøker å oppklare hvem som er faren hennes. Det fletter tre ulike menn fra morens fortid inn i
historien, når de ankommer øya de sist besøkte for 20 år siden.

Turen i mars 2022 ble så populær at vi kjørte to busser til Oslo og MAMMA MIA!. Etterspørselen var stor! Folketeateret har nå satt opp ekstraforestillinger i 2023 og vi har sikret oss billetter. Nå gjentar vi suksessturen slik at også du kan få oppleve denne verdensberømte musikalen.

VELKOMMEN TIL EN MUSIKALSK OPPLEVELSE!

Begrenset antall billetter – her er det førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder. Ta kontakt med oss på Risdal Touring for påmelding!

 

Reisefakta

Når
2. – 4. juni 2023
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland

Denne reisen har allerede funnet sted