FULLTEGNET!

FULLTEGNET!

Mamma Mia | Folketeateret i Oslo | Risdal Touring

KUN 4.190,- per pers.
Når
5. - 7. mai 2023
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Reisen er overstått!

MAMMA MIA! i Folketeateret i Oslo!

Anmelderne i alle de største avisene i Oslo var over seg av begeistring, og trillet femmere på terningen, da MAMMA MIA! hadde premiere på Folketeateret 26. august 2021. Idéen om å kombinere 22 av ABBAs største hitlåter med eventyret om kjærlighet, vennskap og familie, fenger hele verden. Over 20 år etter urpremieren i London i 1999 er MAMMA MIA! fortsatt en av verdens mest populære musikaler. Forestillingen er sett av 65 millioner mennesker, gjennom 50 ulike produksjoner på 16 forskjellige språk i over 440 større byer!

Historien utspiller seg på et gresk øyparadis, hvor en ung jente på sin egen bryllupsdag forsøker å oppklare hvem som er faren hennes. Det fletter tre ulike menn fra morens fortid inn i
historien, når de ankommer øya de sist besøkte for 20 år siden.

Turen i mars 2022 ble så populær at vi kjørte to busser til Oslo og MAMMA MIA!. Etterspørselen var stor! Folketeateret har nå satt opp ekstraforestillinger i 2023 og vi har sikret oss billetter. Nå gjentar vi suksessturen slik at også du kan få oppleve denne verdensberømte musikalen.

VELKOMMEN TIL EN MUSIKALSK OPPLEVELSE!

Begrenset antall billetter – her er det førstemann-til-mølla-prinsippet som gjelder. Ta kontakt med oss på Risdal Touring for påmelding!

 

Tagger:, , ,

PROGRAM DAG FOR DAG

Dag 1

Fredag 5. mai 2023

Vi starter fra Stavanger tidlig på morgenen og kjører E39 mot Kristiansand og videre langs E18 til Oslo. Det blir mulighet for påstigning underveis og vi stopper også for å strekke på beina. Vi skal kose oss på tur! Fremme i hovedstaden sjekker vi inn på vårt hotell for turen – Thon Hotel Spectrum. Her skal vi bo to netter.

 

 

 

 

 

 

Dag 2

Lørdag 6. mai 2023

Vi spiser frokostbuffet på hotellet og har dagen til fri disposisjon. Oslo frister med gode shoppingmuligheter og mange opplevelser. Vårt sentrale hotell ligger flott til for å kunne utforske hovedstaden. Hva med et besøk til det nye MUNCH-museet, eller et besøk til Roseslottet oppe ved Holmenkollen? Kl 19.30 er det showstart med MAMMA MIA! på selve Folketeateret som ligger i kort gangavstand fra hotellet.

 

 

 

 

 

Dag 3

Søndag 7. mai 2023

En deilig frokost nytes før utsjekk og vi stiger om bord i vår komfortable buss. Vi kjører sørover E6 mot Strømstad og tar Color Line over til Sandefjord. Her er det
reservert plass i skipets buffetrestaurant og vi nyter et deilig måltid på vei over til Sandefjord. Buffet er inkludert i turprisen. Vel over ytre Oslofjord setter vi kursen tilbake til Sørlandet med avstigninger etter hvert som vi kommer til de respektive hjemsteder.

VELKOMMEN OG GOD FORNØYELSE!

 

 

 

 

 

 

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 4.190,- per person

 

Avreisedato: Fredag 5. mai 2023

Retur: Søndag 7. mai 2023

Turprisen inkluderer:

¨  Dyktig sjåfør og helturist buss

¨  Billett til MAMMA MIA!

¨  2 hotellovernattinger i delt dobbeltrom

¨  2 frokoster

¨  Ferjeoverfart Strømstad – Sandefjord

¨  Buffet på Color Line

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom: kr 700,-

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilde til inspirasjon

UK flag | German flag