Fulltegnet! - Venteliste er mulig

Fulltegnet! - Venteliste er mulig

Norgestur | Molde | Trondheim | Buss | Risdal Touring

KUN 9.990,- per pers.
Antall dager
7
Når
9. - 15. august 2020
Avreise fra
Stavanger/Grenland/Sørlandet
Reisen er overstått!

Vi prøver oss på en ny vri på en av våre populære norgesturer; Gjøvik, Trondheim, Molde og Beitostølen er alle steder hvor vi har hatt mange gjester med på tur, men akkurat denne kombinasjonen er ny. Bli med og opplev noe av alt det vakre Norge har å by på! Vi passer på at både sikkerhet på veien og om bord i buss blir holdt etter forskriftene. Max 30 passasjerer og alt av reinhold gjort etter forskriftene. Dette gjør at vi kan legge til rette for en hyggelig tur med litt mer avstand enn vi er vant til å holde, noe som nå er nødvendig. Bli med på en fin tur i Norge med oss!

Du kan lese mer om hotellet i Molde her.

Tagger:, , , , , , , , ,

Programmet dag for dag

Dag 1

Søndag 9. august 2020: Stavanger – Gjøvik: Vi starter fra de aktuelle påstigningsstedene langs E39 og videre langs E18. Vi stopper med behagelige mellomrom for å strekke på beinene, og det vil selvfølgelig bli mulig å få kjøpt seg mat underveis. Vi ankommer Gjøvik på kvelden, hvor vi har lagt inn middag og overnatting på et av våre samarbeidshoteller.

 

 

Dag 2

Mandag 10. august 2020: Gjøvik – Trondheim, ca 400 km: Dagen starter med en god og solid frokost før vi legger turen langs Mjøsa nordover. Forbi Lillehammer og Ringebu og videre opp den vakre Gudbrandsdalen til Otta. Vi holder oss på E6 og i kveldingen ender vi opp i Trondheim hvor vi skal ha 2 overnattinger

 

 

 

Dag 3

Tirsdag 11. august 2020: Guidet tur i Trondheim:

Vi møter vår lokale guide i Trondheim på hotellet etter frokost og setter oss i bussen for en guidet tur i og omkring byen. Vi skal også ha en tur til Stiklestad å se på stedet hvor det berømte slaget stod 29. juli i 1030. Ettermiddagen er til fri disposisjon i byen. Felles middag på hotellet.

 

 

Dag 4

Onsdag 12. august 2020: Trondheim – Molde, ca 220 km: Frokosten står igjen dekket på hotellet. Mette og gode setter vi oss så i vår komfortable buss og kjører ut langs den vakre Mørekysten. Vi legger turen innom Kristiansund for noen timer til fri disposisjon før turen går over Atlanterhavsveien og ned til Molde for overnatting 2 netter. Her får vi også servert middag på hotellet begge kvelder.

 

Dag 5

Torsdag 13. august 2020: I Molde: Vi koser oss med frokosten før vi møter vår lokalguide i resepsjonen. Vi kjører en tur med guiden i og omkring byen som også blir kalt rosenes by på grunn av den vakre blomsterprakten som er i byen når alle rosene blomstrer. Ettermiddagen er til fri disposisjon i byen, og middagen spiser vi sammen på hotellet.

 

Dag 6

Fredag 14. august 2020: Molde – Beitostølen, ca 310 km: Frokosten står igjen dekket på hotellet før vi tar farvel med Molde og vårt vertskap for denne gang. Vi sikre på at mange føler vi kunne vært her lenger, og at det er mange som gjerne vil tilbake til Molde og se mer av dette vakre området. Vi tar oss ut av Molde og frem mot ferjestedet Sølsnes, en kort ferjetur senere er vi på Åfarnes og vi følger Romsdalsfjorden inn til Åndalsnes. Ikke lenge etter er vi så fremme ved Trollstigen, som vi kjører opp. En mektig ingeniørbragd når vi tenker på tiden da denne veien ble bygget. Vi kommer ned til Linge og tar ferjen over til Eidsdal, og kommer så over ”Ørneveien” ned til Geiranger. Her gjør vi selvsagt et stopp før vi tar fatt på turen opp mot Stryn-fjellet. Et av de tørreste områdene i Norge venter oss så, Skjåk og Bismo, og nettopp det gunstige klimaet er årsaken til at så mange gamle bygninger er så godt bevart i dette området. Et annet aktuelt stoppested denne dagen er Lom, før vi ved Randen dreier av og følger riksvei 51 over Valdresflya frem til Beitostølen hvor det blir innsjekking for middag og overnatting på hotellet.

Dag 7

Lørdag 15. august 2020: Beitostølen – Grenland / Sørlandet / Stavanger, ca 540 km: Vi starter dagen med frokost på hotellet før vi kjører ned mot Fagernes. Vi skal så kjøre ned til Hønefoss og deretter ned til Sem ved Tønsberg og E18 og videre E39 hjemover til de respektive avstigningssteder.

 

Annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren og dyktig sjåfør og helturistbuss

¨  Velorientert reiseleder

¨  6 overnattinger på hotell

¨  6 frokoster

¨  6 middager

¨  Lokalguide i Molde og Trondheim

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom 1.990,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag