FULLTEGNET!

FULLTEGNET!

Moulin Rouge | Chateau Neuf | Buss | Risdal Touring

KUN 4.190,- per pers.
Når
29. september - 1. oktober 2023
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Vestfold og Telemark
Reisen er overstått!

Musikal weekend på Chateau Neuf i Oslo!

MOULIN ROUGE! THE MUSICAL – musikalen over alle musikaler kommer endelig til Norge! Bli med på forestillingen som damper av erotikk, mystikk og champagne. Det gode kjemper mot det onde – og komedie og tragedie går hånd i hånd. En musikal med over 30 av landets beste skuespillere, sangere og dansere på scenen. Over 70 av musikkhistoriens største hits dukker opp i forestillingen. David Bowie, Lady Gaga, Sting, Queen, Elvis Presley, A-ha, Rihanna, The Beatles, The Rolling Stones, Britney Spears, Katy Perry, Joe Cocker, Madonna, U2, Whitney Houston, Elton John og Adele er bare noen av de mange verdensberømte artistene som er representert i showet.

Med påstigninger fra Stavanger i vest, reiser vi inn til vår hovedstad dagen. Dette gir oss god tid selve til å utforske Oslo på egenhånd, før vi på kvelden skal leve oss inn i den dramatiske historien som utspiller seg i Moulin Rouge. Pakket og klart – ferdig tilrettelagt! Stig på bussen og vi kjører deg behagelig helt fram. God fornøyelse!

 

 

Tagger:, , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Fredag 29. september 2023

Vi starter turen fra Stavanger Byterminal med avreise kl 08.35. Aktuelle påstigninger underveis langs E39 og E18. Dette gir oss god tid inn til Oslo. Vi skal kose oss på tur! Fremme i hovedstaden sjekker vi inn på vårt hotell for turen – Comfort Grand Central. Sentralt plassert nær Oslos hovedgate Karl Johan og jernbanestasjonen. Vi sjekker inn og er klar for morgendagens og turens høydepunkt; musikalen Moulin Rouge på Chateau Neuf.

 

Dag 2

Lørdag 30. september 2023

Vi nyter en deilig hotellfrokost før vi har hele dagen til fri disposisjon. Oslo kan friste på utallige severdigheter. Hva med en shoppingrunde på et av hovedstadens mange kjøpesentre. Det er ikke lagt opp til felles middag. På avtalt tidspunkt vil vår turbuss bringe dere til Chateau Neuf i god tid før kveldens forestilling. Da er vi klare for å nyte de vakre melodiene fra musikalen Moulin Rouge, og la oss bli dradd inn i denne magiske kjærlighetshistorien. Forestillingen varer ca 2,5 timer inkludert pause.

 

Dag 3

Søndag 1. oktober 2023

Hotellets frokost nytes før vi sjekker ut og tar fatt på turen tilbake til Sørlandet og Stavanger. Vi følger E18 og E39 til hvert respektive avstigningssted – med tilrettelagte pauser underveis.

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 4.190,- per person

Avreisedato: fredag 29. september 2023

Retur: søndag 1. oktober 2023

 

Turprisen inkluderer:

¨  Reise i helturistbuss t/r Oslo

¨  Erfaren og dyktig sjåfør

¨  Billett til musikalen

¨  2 hotellovernattinger i delt dobbeltrom

¨  2 hotellfrokoster

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg:

Enkeltrom kr 850,- per person for 2 netter.

 

Forbehold om eventuelle skrivefeil og
endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll.

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag