Populær tur!

Populær tur!

Nyttårscruise til Kiel | Buss | Cruise

KUN 8.750,- per pers.
Når
30. desember 2023 - 2. januar 2024
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Reisen er overstått!

Nyttårscruise til Kiel er en av våre mest populære turer! En stilfull og fantastisk opplevelse om bord på MS Color Fantasy. Vi seiler ut fra Oslo lille nyttårsaften og skipet ligger til kai i Kiel på selve nyttårsaften – dermed bor vi om bord 3 netter. Fred, ro og avslapning når man vil – og selskapelig feiring når man vil det. God mat og drikke, flott oppdekning og mange trivelige mennesker om bord.

GOD TUR!

 

 

Tagger:, , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Lørdag 30. desember 2023:

Stavanger/Sørlandet/Grenland – Oslo: Vi starter turen med påstigning på Stavanger Bystasjon kl 02.35 og kjører videre på E39/E18 til Oslo. Mulighet for påstigning underveis. Vi ankommer Oslo i god tid til avgang med MS Color Fantasy kl 14.00. Om bord hygger vi oss og har muligheten til å bli bedre kjent med de medreisende enn på en vanlig tur – vi skal jo være lenger sammen om bord. Om kvelden blir det 3-retters middag etter kjøkkensjefens valg, med tilhørende viner.

 

Dag 2

Søndag 31. desember 2023:

Ankomst Kiel – utflukt til Lübeck: Vi spiser deilig frokostbuffét om bord før vi ankommer til Kiel kl 10.00. Om det blir mulig kan de som ønsker det bli med i land for utflukt til Lübeck. Her blir det tid til å se seg om i byen samt kose seg med lunsj på en av byens restauranter (ikke inkl.) før vi utpå ettermiddagen returnerer med bussen til Kiel og MS Color Fantasy.  Det blir tid til omkledning og vi gjør oss klar for galla og nyttårssoupé. Først Captains Cocktail  (velkomstdrink), etterfulgt av 4-retters middag med tilhørende drikke inkludert og etterfølgende kaffe avec. Det blir servert musserende vin ved midnatt og det blir nattmat før det er på tide å begi seg til lugaren igjen.

 

Dag 3

Mandag 1. januar 2024:

Om bord på MS Color Fantasy – avgang kl 14.00 til Oslo: Det blir utover formiddagen servert nyttårsbrunch og kl 14.00 er det klart for avgang fra Kiel. Om kvelden står den store kveldsbuffeten dekket i buffetrestauranten, med drikke inkludert. Vi har reservert bord i «Show Lounge» kl 20.30 denne kvelden – inkludert 1 Show Drink per person. Ellers er kvelden til fri disposisjon.

 

Dag 4

Tirsdag 2. januar 2024:

Oslo – Grenland/Sørlandet/Stavanger: Nok en deilig frokostbuffet om bord før vi kl 10.00 ankommer til Oslo igjen. Straks etter ilandstigning begir vi oss sørover E18. Først mot Drammen, så videre gjennom Vestfold til Telemark. Vi gjør stopp underveis, og beregner å være fremme i Kristiansand igjen omkring kl 15.30. De øvrige avstigningssteder i henhold til dette. GOD FORNØYELSE!

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

4 dager kun kr 8.750,-

Pris per person i innvendig 3* dobbeltlugar

 

Avreisedato: Lørdag 30. desember 2023

Retur: Tirsdag 2. januar 2024

Turprisen inkluderer:

¨  Dyktig sjåfør og helturist buss

¨  3 døgns cruise med MS Color Fantasy

¨  3-retters middag inkl. vinpakke

¨  2 frokoster

¨  Nyttårsbrunch om bord 1. nyttårsdag

¨  Captains Cocktail nyttårsaften

¨  4-retters nyttårssoupé inkl. vin til maten og kaffe avec

¨  Musserende vin ved midnatt nyttårsaften

¨  Nattmat nyttårsaften

¨  Kveldsbuffet inkl. drikke 1. nyttårsdag

¨  Bordreservasjon i Show Lounge

¨  1 Show Drink

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for 3-stjernes enkeltlugar: kr 1.290,-

 

Utvendig 3-stjerners lugar: kr 900,- per person

 

For eventuell oppgradering til 4* lugar, ta kontakt for forespørsel.

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag