Ikke flere ledige plasser!

Foto Erik Ask
Ikke flere ledige plasser!

Nyttårscruise | København | Fjord Line | Risdal Touring

KUN 5.690,- per pers.
ved påmelding før 1. oktober
Når
29. desember 2019 - 1. januar 2020
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Langesund
Reisen er overstått!

Bli med på nyttårscruise fra Langesund til København! Vi reiser med Fjord Lines skip Stavangerfjord og har 2 netter på sjøen og 1 natt hvor skipet ligger til kai i København. Mye god mat og drikke blir servert og det er god underholdning om bord. Bli med på en hyggelig nyttårstur til København!

Tagger:, , , , , , , ,

Turen dag for dag

Dag 1

Søndag 29. desember 2019:

Stavanger – Kristiansand – Langesund: Vi starter opp fra Stavanger i vest og kjører E39 til Kristiansand. Herfra kjører vi østover langs E18, og hele veien tar vi med nye gjester. Det blir stopp med behagelige mellomrom underveis til Langesund. Her er det avreise kl 17.00, og turen går til Kongens by, København. Om bord har vi bestilt buffet med drikke inkludert. Etter det er det bare å hygge seg om bord med god underholdning og taxfree handel.

Dag 2

Mandag 30. desember 2019:

Om bord og I København: Vi spiser deilig frokost og kan kose oss lenge med den. Landgangen vil være åpen hele døgnet ved landligge, men mellom 21.00 og 08.00 vil den kun være åpen hver hele time. Husk boardingkortet om du vil i land. Det er shuttlebuss til og fra ferja inkludert i billetten begge dager. Om du vil bli om bord er der underholdning og mat å få kjøpt seg. På kvelden har vi forhåndsbestilt og inkludert buffet med drikke til alle.

 

Dag 3

Tirsdag 31. desember 2019:

Om bord og I København: Nok en deilig frokost inntas og det er også i dag mulig å ta seg en tur ut i København. Vi må være om bord senest kl 15.30. Kl 17.00 seiler vi mot Langesund. I kveld er det inkludert stor nyttårsbuffet med mye deilig på menyen, inkludert drikke. Etter middag serveres det kaffe avec og ved midnatt både 1 glass sprudlende overraskelse og nattmat deretter. Så er det bare å se inn i det nye året og ønske 2020 velkommen!

 

Dag 4

Onsdag 1. januar 2020:

Langesund – Kristiansand – Stavanger: Vi kan nyte frokosten helt frem til kl 11.00, og se tilbake på året som er gått og turen som nå nærmer seg en ende. Kl 13.00 klapper vi til kai i Langesund. Da har vi hatt mange dager med taxfree handel, så det er sikkert litt å pakke med seg hjem. Her venter vår buss for å ta oss tilbake den veien vi kom fra ved utreisen. Vi er i Kristiansand ca kl 17.00 og i Stavanger utpå kvelden.

 

Annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Helturist buss og erfaren sjåfør

¨  3 overnattinger på Fjord Line i innvendig dobbellugar

¨  3 frokoster

¨  2 middagsbuffet med drikke

¨  1 nyttårsbuffet med drikke

¨  Kaffe avec

¨  1 glass sprudlende

¨  Nattmat

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltlugar 490,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag