FULLTEGNET!

FULLTEGNET!

Elverum, Trondheim og Bergen | Norge | Buss | Risdal Touring

KUN 10.990,- per pers.
Når
21. - 27. juli 2021
Antall dager
7
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Langs E18
Reisen er overstått!

Flotte opplevelser i vårt eget land!

Da har vi gleden av å invitere dere med på  sommertur sammen med Olav & Berit. Vi skal innom både Elverum, Røros, Trondheim, Ålesund og Bergen. Vi  tar en rundtur med Olav og Berit i Trondheim og vi får med oss lokalguide i Ålesund. Vi  får 1 natt på  Scandic Hotel Elgstuen i Elverum, 2 netter på Quality Hotel Augustin i Trondheim og 2 netter på Quality Hotel

Ålesund. Fra  Ålesund går turen via Loen og Førde før vi ankommer Bergen og skal ha siste overnatting på Comfort Hotel  Bergen.

NB! Vi følger alltid de aktuelle smittevernregler både når det gjelder antall passasjerer og hygiene.

Tagger:, , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Onsdag 21. juli 2021: Stavanger – Sørlandet –  Elverum: Vi starter fra de aktuelle påstigning stedene langs E39 og videre langs E18. Vi stopper med behagelige mellomrom for å strekke på beinene, og det vil selvfølgelig bli mulig å få kjøpt seg mat underveis. Utpå kvelden ankommer vi vårt hotell i Elverum, sjekker inn og møtes til felles middag.

Dag 2

Torsdag 22.juli: Elverum – Røros – Trondheim: Etter en deilig frokost setter vi oss i bussen og kjører nordover til Røros. Her tilbringer vi noen hyggelige timer i  Bergstaden før vi kjører videre mot Trondheim. Middagen i dag tar vi på det berømte Størens bakeri før vi utpå kvelden ender i Trondheim hvor vi tar inn på vårt gode sentrums hotell Quality Hotel Augustin.

Dag 3

Fredag 23. juli:  I Trondheim: Dagen i dag er til fri disposisjon i Trondheim. De som vil kan bli med Olav og Berit på en liten rundtur i byen, og de som bare ønsker å rusle rundt på egenhånd i byen og butikker gjør det. Trondheim ble  tidligere kalt Nidaros og Trondhjem. Trondheim har den lengste sammenhengende trehusbebyggelsen i Norden, og kalles derfor trehusbyen.  På kvelden spiser vi middag sammen på hotellet.

Dag 4

Lørdag 24. juli: Trondheim – Ålesund: Etter en deilig hotellfrokost setter vi oss i bussen og kjører til Kristiansund hvor vi gjør et stopp før vi kjører den berømte Atlanterhavsveien mot Molde og videre til Ålesund hvor vi finner vårt  gode sentrumshotell Quality Hotel Ålesund. Vi sjekker inn og møtes til felles middag på hotellet.

Dag 5

Søndag 25. juli : Etter en god frokost møter vi vår lokalguide som tar oss med på en guidet tur i Ålesund  og forteller  byens  spennende historie.  I Ålesund må man stadig se opp. Opp på fjellene, opp på den vide himmelen og opp på de vakre fasadene. Etter en stor bybrann i 1904, der nesten hele byen brant til ned, ble bykjernen gjenreist i jugendstil. Etter denne spennende turen kan de som ønsker det være med på en spennende utflukt sammen med Olav og Berit. På kvelden møtes vi igjen til felles middag på hotellet.

Dag 6

Mandag 26. juli: Ålesund—Bergen: Vi spiser enda en god frokost og pakker ut i bussen. Vi har en spennende kjøreetappe foran oss. Vi kjører frem  forbi Ørsta og Volda, Stryn, Loen, Jølster, Olden og Førde. Vi stopper selvfølgelig med jevne mellomrom for å strekke på beina og for å spise lunsj( ikke inkl ) I kveldingen  beregner vi ankomst Bergen  og vi sjekker inn for middag og overnatting på vårt  sentrums hotel Comfort Hotel Bergen.

Dag 7

Tirsdag 27. juli: Bergen – Stavanger – Sørlandet: Så er vi kommet til siste turdag, og etter frokost setter vi oss i bussen og kjører langs E 39 mot Haugesund, Stavanger og Kristiansand. Derfra videre langs E18 til Telemarksporten hvor vi har turens siste stopp. Takk for turen og en fortsatt god påske ønskes alle våre gjester.

Tilleggs informasjon:

Turprisen inkluderer:

¨  Olav & Berit som reisevertskap

¨  6 middager

¨  6 frokoster

¨  Lokalguide i Ålesund

¨  Alle bompenger og veiavgifter

Tillegg for enkeltrom kr 2.200 ,-

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

Trondheim

UK flag | German flag