Påske med Berit & Olav!

Påske med Berit & Olav!

Røros, Trondheim og Bergen | Norge | Buss | Risdal Touring

KUN 9.990,- per pers.
Når
29. mars - 4. april 2021
Antall dager
7
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Telemark
Bestill

Flotte opplevelser i vårt eget land!

Da har vi gleden av å invitere dere med  på  påsketur sammen med Olav & Berit. Vi skal innom både Røros, Trondheim, Ålesund og Bergen. Vi  tar en rundtur med Olav og Berit i Trondheim og vi får med oss lokalguide i Ålesund. Vi  får  1 natt på  Scandic Hotel Elgstuen i Elverum. 2 netter på  Quality Hotel Augustin i Trondheim og 2 netter på Quality Hotel Ålesund  i Ålesund. Fra  Ålesund går turen via Loen og Førde  før vi  ankommer Bergen og skal ha siste overnatting på Comfort Hotel  Bergen. Fra Bergen kjører vi  E 39 mot Haugesund  og videre frem mot Kristiansand og frem til bussen er tom for gjester.

NB! Vi kjører med stor buss, har håndsprit og munnbind om bord og maks 32 gjester gjør at vi med god margin kan følge  de til enhver tid gjeldene Korona reglene!

Tagger:, , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Mandag 29. mars 2021: Stavanger – Sørlandet –  Elverum: Vi starter fra de aktuelle påstigning stedene langs E39 og videre langs E18. Vi stopper med behagelige mellomrom for å strekke på beinene, og det vil selvfølgelig bli mulig å få kjøpt seg mat underveis. Utpå kvelden ankommer vi vårt hotell i Elverum, sjekker inn og møtes til felles middag.

Dag 2

Tirsdag 30. mars 2021: Elverum – Røros – Trondheim: Etter en deilig frokost setter vi oss i bussen og kjører nordover til Røros. Her tilbringer vi noen hyggelige timer i  Bergstaden før vi kjører videre mot Trondheim. Middagen i dag tar vi på det berømte Størens bakeri før vi utpå kvelden ender i Trondheim hvor vi tar inn på vårt gode sentrums hotell Quality Hotel Augustin.

Dag 3

Onsdag 31.mars 2021:  I Trondheim: Dagen i dag er til fri disposisjon i Trondheim. De som vil kan bli med Olav og Berit på en liten rundtur i byen, og de som bare ønsker å rusle rundt på egenhånd i byen og butikker gjør det. Trondheim ble  tidligere kalt Nidaros og Trondhjem. Trondheim har den lengste sammenhengende trehusbebyggelsen i Norden, og kalles derfor trehusbyen.  På kvelden spiser vi middag sammen på hotellet.

Dag 4

Torsdag (skjærtorsdag) 1.april 2021: Trondheim – Ålesund: Etter en deilig hotellfrokost setter vi oss i bussen og kjører til Kristiansund hvor vi gjør et stopp før vi kjører den berømte Atlanterhavsveien mot Molde og videre til Ålesund hvor vi finner vårt  gode sentrumshotell Quality Hotel Ålesund. Vi sjekker inn og møtes til felles middag på hotellet.

 

Dag 5

Fredag (langfredag) 2. april 2021 I Ålesund : Etter en god frokost møter vi vår lokalguide som tar oss med på en guidet tur i Ålesund  og forteller  byens  spennende historie.  I Ålesund må man stadig se opp. Opp på fjellene, opp på den vide himmelen og opp på de vakre fasadene. Etter en stor bybrann i 1904, der nesten hele byen brant til ned, ble bykjernen gjenreist i jugendstil. Etter denne spennende turen kan de som ønsker det være med på en spennende utflukt sammen med Olav og Berit. På kvelden møtes vi igjen til felles middag på hotellet.

 

Dag 6

Lørdag (påskeaften) 3. april 2021: Ålesund—Bergen: Vi spiser enda en god frokost og pakker ut i bussen. Vi har en spennende kjøreetappe foran oss. Vi kjører frem  forbi Ørsta og Volda, Stryn, Loen, Jølster, Olden og Førde. Vi stopper selvfølgelig med jevne mellomrom for å strekke på beina og for å spise lunsj( ikke inkl ) I kveldingen  beregner vi ankomst Bergen  og vi sjekker inn for middag og overnatting på vårt  sentrums hotel Comfort Hotel Bergen.

Dag 7

Søndag (1 påskedag) 4. april 2021: Bergen – Stavanger – Sørlandet: Så er vi kommet til siste turdag, og etter frokost setter vi oss i bussen og kjører langs E 39 mot Haugesund, Stavanger og Kristiansand. Derfra videre langs E18 til Telemarksporten hvor vi har turens siste stopp. Takk for turen og en fortsatt god påske ønskes alle våre gjester.

 

Tilleggs informasjon:

Avreisedato: Mandag 29. mars 2021

Retur: Søndag 4. april 2021

Turprisen inkluderer:

¨  Olav & Berit som reisevertskap

¨  6 middager

¨  6 frokoster

¨  Lokalguide i Ålesund

¨  Alle bompenger og veiavgifter

 

Tillegg for enkeltrom kr 2200 ,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

UK flag | German flag