Opplev Peer Gynt spelet i Gålå | 5 dager

Hjem » Reiser » Opplev Peer Gynt spelet i Gålå | 5 dager

En kulturopplevelse…

Vi starter turen med å kjøre fra Stavanger til Oslo for en overnatting, så til Dalseter Høyfjells-hotell. Det er bare å glede seg! Dette er rammene rundt turen, innholdet er like bra; høydepunktet er selvfølgelig Peer Gynt Spelet på Gålå, i 2024 er det Mads Ousdal som spiller selveste Peer Gynt. Han returnerer til rollen for første gang på 10 år. Før vi reiser på spelet får vi servert både lunsj, kaffe og kringle. Etter spelet får også servert nattmat etter  spelet. Denne turen har begrenset med plasser så her gjelder det å være tidlig ute. Her er det mye å glede seg til!

Bli med på en fin tur i Norge med oss!

Din reiseleder

Linda Evensen

Reiseleder Linda Evensen
Linda har bakgrunn fra Hotell og reiselivsbransjen og fra mange års arbeid i den offentlige kulturetaten. Bla som kulturformidler, avdelingsleder og på museum. Fagbrev og restaurantbrev innen hotell- og restaurantfaget, med bla egen restaurant, samt en periode på passasjerbåt med Food & beverageansvar. Hun har høyskoleutdanning innen næringsmiddelfag, kultur, ledelse og guiding/formidling. Språklinje fra gymnaset med 4 fremmedspråk. Interesser er friluftsliv, fotografering og dans – og kan bidra med mini-kurs i Linedance og folkedans på enkelte turer. På fritiden tar hun gjerne en S.U.P.-tur på Stand-UP-Paddle-brettet sitt. Favorittdestinasjoner er Italia, Sveits og Kroatia, men trives og godt i Skandinavia, f.eks i Stockholm eller langs Atlanterhavsveien.

Reiseprogram

Dag 1

Lørdag 3. august 2024

Stavanger – Kristiansand – Oslo: Vi starter fra Stavanger tidlig på morgenen og kjører E39 mot Kristiansand og videre langs E18 til Oslo. Det blir mulighet for påstigning underveis og vi stopper også for å strekke på beina. Vi skal kose oss på tur! Fremme i utkanten av hovedstaden sjekker vi inn på vårt samarbeidshotell for en overnatting. Det blir felles middag på kvelden på hotellet.

 

Dag 2

Søndag 4. august 2024

Oslo – Dalseter: Avreise fra hotellet etter frokost. Dette  dagen har vi god tid. Vi kjører nordover langs E6 til Hamar – Brumunddal – Moelv. Vi gjør hyggelige og korte stopp underveis. Utpå ettermiddagen ankommer vi Dalseter hotell som skal huse oss i to netter. Dalseter er et ærverdig høyfjellshotell med sjel som har en avslappende atmosfære. Det blir felles middag på hotellet etter innsjekk.

 

Dag 3

Mandag 5. august 2024:

Aulestad gård & Peer Gynt spelet: Etter en god hotell-frokost tar vi turen ned til Bjørnstjerne Bjørnsons hjem på Aulestad. Her får vi omvisning  og mulighet til å oppdage stedet på egenhånd. Denne utflukten kan meldes på ved påmelding til turen. Etter dette kjører bussen oss tilbake til hotellet der vi får servert en god lunsj kl. 13.30. Så får vi servert ettermiddagskaffe med kringle før vi reiser til spelet. I år er selve Peer Gynt spilt av Aksel Hennie en av vårt lands dyktigste skuespillere. Når vi ankommer hotellet etter spelet blir det servert nattmat.

 

Dag 4

Tirsdag 6. august 2024:

Dalseter – Fagernes – Bergen – Haugsund: Vi gir oss god tid til frokost denne morgenen før vi tar fatt på hjemreisen. Bussen tar oss tilbake til Fagernes og langs Vangsmjøsa igjen. Vi gjør et stopp underveis slik at det blir mulighet for individuell lunsj (ikke inkl.). Utpå ettermiddagen ankommer vi Haugesund og sjekker inn på vårt samarbeidshotell for middag og overnatting.

 

Dag 5

Onsdag 7. august 2024

Haugesund – Stavanger – Kristiansand – Skjelsvik: Etter  frokost sjekker vi ut fra hotellet og setter kursen mot Stavanger, for så å reise videre langs E39 og E18 til Kristiansand og Skjelsvik. Vi takker for reisefølget ved de respektive avstignings stedene langs ruten.

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

5 dager kun kr 10.150,-

Turprisen inkluderer:

  • Reise i moderne helturistbuss kjørt av  erfaren sjåfører
  • Velorientert reiseleder
  • 4 overnattinger i delt dobbeltrom
  • 4 frokoster
  • 1 lunsj (på dag 3)
  • 4 middager (hvorav 1 som nattmat)
  • Kaffe og kringle før spelet
  • Billetter til Peer Gynt spelet
  • Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 1.100,- for begge nettene
Tillegg for utflukt til Aulestad gård kr 150,- per  person

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil  eller forhold utenfor vår kontroll!

Reisefakta

Når
3. – 7. august 2024
Antall dager
5
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Pris
Kr 10.150,- per pers

Trenger du hjelp med å bestille? Ta kontakt med oss på post@touring.no eller 37 93 15 15.