Opplev Peer Gynt spelet i Gålå | 3 dager

Hjem » Reiser » Opplev Peer Gynt spelet i Gålå | 3 dager

En kulturopplevelse…

Vi starter turen med å kjøre fra Bergen over Borlaug og Filefjell, Beitostølen og Jotunheimvegen til Dalseter Høyfjells-hotell. Det er bare å glede seg! Dette er rammene rundt turen, innholdet er like bra; høydepunktet er selvfølgelig Peer Gynt Spelet på Gålå, i 2024 er det Mads Ousdal som spiller selveste Peer Gynt. Han returnerer til rollen for første gang på 10 år. Før vi reiser på spelet får vi servert både lunsj, kaffe og kringle. Etter spelet får også servert nattmat etter spelet. Denne turen har begrenset med plasser så her gjelder det å være tidlig ute. Her er det mye å glede seg til!

Bli med på en fin tur i Norge med oss!

Reiseprogram

Dag 1

Torsdag 8. august 2024

Bergen – Borlaug – Dalseter: Avreise fra Bergen bussterminal perrong P kl. 09.30 videre til Åsane Terminal kl. 09.45. Turen tar oss over til Voss – Aurland – Lærdal – Borlaug over Filefjell og langs vakre Vangsmjøsa til Fagernes der vi tar et stopp for individuell lunsj (ikke inkl.). Innover Valdresflya og tar Jotunheimvegen ned til Dalseter hotell som skal huse oss i to netter. Dalseter er et ærverdig høyfjellshotell med sjel som har en avslappende atmosfære. I vakre fjell omgivelser sjekker vi inn og spiser middag på hotellet kl. 19.00

 

Dag 2

Fredag 9. august 2024

Aulestad gård & Peer Gynt spelet: Etter en god hotell-frokost tar vi turen ned til Bjørnstjerne Bjørnsons hjem på Aulestad. Her får vi omvisning  og mulighet til å oppdage stedet på egenhånd. Denne utflukten kan meldes på ved påmelding til turen. Etter dette kjører bussen oss tilbake til hotellet der vi får servert en god lunsj kl. 13.30. Så får vi servert ettermiddagskaffe med kringle før vi reiser til spelet. I år er selve Peer Gynt spilt av Mads Ousdal. Når vi ankommer hotellet etter spelet blir det servert nattmat.

 

Dag 3

Lørdag 10. august 2024

Dalseter – Fagernes – Bergen: Vi gir oss god tid til frokost denne morgenen før vi tar fatt på hjemreisen. Bussen tar oss tilbake til Fagernes og langs Vangsmjøsa igjen. Vi gjør et stopp underveis slik at det blir mulighet for individuell lunsj (ikke inkl.). Utpå ettermiddagen er vi tilbake i både Åsane og Bergen.

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 6.400,-

Turprisen inkluderer:

  • Reise i moderne helturistbuss kjørt av erfarne sjåfører
  • Velorientert reiseleder
  • 2 overnattinger i delt dobbeltrom
  • 2 frokoster
  • 1 lunsj (DAG 2)
  • 2 middager (hvorav 1 som nattmat)
  • Kaffe og kringle før spelet
  • Billetter til Peer Gynt spelet
  • Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 300,- for begge nettene
Tillegg for utflukt til Aulestad gård kr 150,- per person

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil  eller forhold utenfor vår kontroll!

Reisefakta

Når
8. – 10. august 2024
Antall dager
3
Avreise fra
Bergen
Pris
Kr 6.400,- per pers

Trenger du hjelp med å bestille? Ta kontakt med oss på post@touring.no eller 37 93 15 15.