Kulturopplevelse

Kulturopplevelse

TUR FRA BERGEN | Peer Gynt Spelet | Norgestur | buss | Risdal Touring

KUN 5.900,- per pers.
pris ved påmelding innen 15. april 2024
Når
8. - 10. august 2024
Antall dager
3
Avreise fra
Bergens - området
Bestill

En kulturopplevelse

Vi starter turen med å kjøre fra Bergen over Borlaug og Filefjell, Beitostølen og Jotunheimvegen til Dalseter Høyfjells-hotell. Det er bare å glede seg! Dette er        rammene rundt turen, innholdet er like bra; høydepunktet er selvfølgelig Peer Gynt Spelet på Gålå, i 2024 er det Mads Ousdal som spiller selveste Peer Gynt. Han returnerer til rollen for første gang på 10 år. Før vi reiser på spelet får vi servert både lunsj, kaffe og kringle. Etter spelet får også servert nattmat etter spelet. Denne turen har begrenset med plasser så her gjelder det å være tidlig ute. Her er det mye å glede seg til!

Bli med på en fin tur i Norge med oss!

Tagger:, , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Torsdag 8. august 2024:

Bergen – Borlaug – Dalseter: Avreise fra Bergen bussterminal perrong P kl. 09.30 videre til Åsane Terminal kl. 09.45. Turen tar oss over til Voss – Aurland – Lærdal – Borlaug over Filefjell og langs vakre Vangsmjøsa til Fagernes der vi tar et stopp for individuell lunsj (ikke inkl.). Innover Valdresflya og tar Jotunheimvegen ned til Dalseter hotell som skal huse oss i to netter. Dalseter er et ærverdig høyfjellshotell med sjel som har en avslappende atmosfære. I vakre fjell omgivelser sjekker vi inn og spiser middag på hotellet kl. 19.00

 

Dag 2

Fredag 9. august 2024:

Aulestad gård & Peer Gynt spelet: Etter en god hotell-frokost tar vi turen ned til Bjørnstjerne Bjørnsons hjem på Aulestad. Her får vi omvisning  og mulighet til å oppdage stedet på egenhånd. Denne utflukten kan meldes på ved påmelding til turen. Etter dette kjører bussen oss tilbake til hotellet der vi får servert en god lunsj kl. 13.30. Så får vi servert ettermiddagskaffe med kringle før vi reiser til spelet. I år er selve Peer Gynt spilt av Aksel Hennie en av vårt lands dyktigste skuespillere. Når vi ankommer hotellet etter spelet blir det servert nattmat.

 

 

 

Dag 3

Lørdag 10. august 2024:

Dalseter – Fagernes – Bergen: Vi gir oss god tid til frokost denne morgenen før vi tar fatt på hjemreisen. Bussen tar oss tilbake til Fagernes og langs Vangsmjøsa igjen. Vi gjør et stopp underveis slik at det blir mulighet for individuell lunsj (ikke inkl.). Utpå ettermiddagen er vi tilbake i både Åsane og Bergen.

Pris og annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 5.900,-

Pris per person ved påmelding innen 15. april 2024, deretter kr 6.400,-

Avreisedato: Torsdag 8. august 2024

Retur: Lørdag 10. august 2024

Turprisen inkluderer:

¨  Reise i moderne helturistbuss kjørt av erfarne sjåfører

¨  Velorientert reiseleder

¨  2 overnattinger i delt dobbeltrom

¨  2 frokoster

¨  1 lunsj (DAG 2)

¨  2 middager (hvorav 1 som nattmat)

¨  Kaffe og kringle før spelet

¨  Billetter til Peer Gynt spelet

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

 

Tillegg for enkeltrom kr 300,- for begge nettene

Tillegg for utflukt til Aulestad gård kr 150,- per person

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil  eller forhold utenfor vår kontroll!

 

 

UK flag | German flag