Fulltegnet! venteliste mulig!

Fulltegnet! venteliste mulig!

Fra Bergen | Pinse ved Sognefjorden | Risdal Touring

KUN 5.300,- per pers.
Ved påmelding innen 15. februar 2023
Når
26. - 29. mai 2023
Antall dager
4
Avreise fra
Bergen
Reisen er overstått!

Denne Pinsen drar vi til den vakre, lengste og dypeste fjorden i Norge, nemlig Sognefjorden.

Fra Bergen følger vi veien gjennom Masfjorden, fortsetter til Høyanger og Balestrand og ender opp i hjertet av Sognefjorden på Leikanger Fjordhotel. Hotellets vakre beliggenhet er bare å nyte. Med dette flotte hotellet som base, skal vi blant annet innom den flotte landbruksbygda Veitastrond som er omkranset av Jostedalsbreen nasjonalpark på hele tre sider! Vi skal ta deg gjennom vakker natur, over Gaularfjell, besøke en vevstue og ikke minst hygge oss med felles middager på kveldstid. Vi gleder oss til å skape nye minner sammen med deg!

 

Tagger:, , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG

DAG 1

Fredag 26. mai 2023

Bergen – Leikanger: Avreise fra Bergen busstasjon perrong P kl. 09.30. Videre fra Åsane T. kl. 09.45 og fra Knarvik kl. 10.00. Videre på E 39 gjennom Masfjorden til Oppedal og ferge til Lavik. Fortsetter til Vadheim der vi stopper ved Sogn hotel for en enkel lunsj. ( ikke inkl. )Turen fortsetter langs Sognefjorden til industristedet Høyanger og Balestrand og ferge fra Dragsvik til Hella. Videre til Leikanger fjordhotell som har en fantastisk fin beliggenhet tett ved Sognefjorden. Kl. 19.00 samles vi til felles middag.

 

DAG 2

Lørdag 27. mai 2023

Opphold Leikanger: Etter en god frokost går turen til Sogndal – Hafslo – og til Veitastrond bygda som er kjent for å være innestengt i lange perioder om vinteren. Vi er tilbake i god tid før vi samles til felles middag kl. 19.00.

 

DAG 3

Søndag 28. mai 2023 (1. pinsedag)

Opphold Leikanger: Etter en god frokost blir det blir det en flott rundtur i vakker Vestlandsnatur. Vi kjører Gaularfjell til Moskog og videre langs Jølstravatnet til Skei der vi stopper hos Audhild Viken vevstove. Videre til Fjærland og bremuseet ( ikke inkl. ). Fortsetter til Sogndal – Leikanger. Felles middag kl. 19.00.

 

DAG 5

Mandag 29. mai 2023 (2. pinsedag)

Leikanger – Bergen: Etter en god frokost starter vi på hjemturen. Vi kjører til Hella og ferge til Vangsnes. Videre til Vik og over Vikafjell til Myrkdalen – Voss – Bergen.

 

Inkludert i turprisen

Turprisen inkluderer:

¨  Reise i moderne helturistbuss kjørt av erfaren sjåfør

¨  Reiseleder

¨  3 overnattinger i delt dobbeltrom

¨  3 frokoster

¨  3 middager

¨  Alle veiavgifter, ferger og bompenger

 

UK flag | German flag