Weekendtur!

Reisetreff
Weekendtur!

Reisetreff | Helg | Lindesnes Trekkspillklubb | Risdal Touring

KUN 2.990,- per pers.
Når
7.-9. februar 2020
Antall dager
3
Avreise fra
Telemarksporten/Kristiansand/Flekkefjord
Reisen er overstått!

Så kan vi med stor glede innby til nok et reisetreff i Stavanger!

Vi gleder oss til denne helgen som har så mye å by på; Konsert med Lindesnes Trekkspill klubb, humor og musikalsk underholdning. Det blir dans, god mat, inspirasjon til nye reiser, vårt store gratis reiselotteri med mange flotte premier og store vinnersjanser. Det viktigste er likevel å treffe gamle og nye turvenner  til uformell prat og hygge.

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG, SOSIAL SAMMENKOMST I DEN MØRKE, KALDE TIDEN!

Tagger:, , , , , , ,

Turen dag for dag

Dag 1

Fredag 7. februar 2020:

Vi starter med påstigning fra Telemarksporten på morgenen og kjører videre langs E18 sør– og vestover mot Kristiansand og etter hvert nærmer vi oss Stavanger og vårt gode hotell, Clarion Hotell Stavanger på kveldingen. Det er ikke lagt opp til felles middag i kveld, men om ønskelig kan du melde deg på felles middag på hotellet ved bestilling av turen. Denne koster kr 280,-.

 

Dag 2

Lørdag 8. februar 2020:

Vi koser oss med frokost, og de som ønsker det rekker også en tur på byen på formiddagen. Reisetreffet starter kl 12.00 med god lunsj etterfulgt av en hyggelig sammenkomst med reiseprat, underholdning av deler av Kristiansands gjøglergruppe Complex som har opptrådt for mange ganger utsolgt hus i Kristiansand og byene rundt. De gir oss ellevill men lun og snill humor! Vi har også med oss musikalske innslag ved Grethe, Øystein og Sverre fra tidligere Raiders. Vi avslutter det hele med et stort gratis reiselotteri før vi setter oss ut i de ventende bussene som tar oss med til Stavanger konserthus hvor Lindesnes Trekkspillklubb spiller opp i Fartein Valen salen nok en gang. Bli med å la deg begeistre av spilleglede og moro! Vel tilbake til hotellet blir det deilig middag etterfulgt av dans.

 

Dag 3

Søndag 9. februar 2020:

Etter en deilig frokost på hotellet pakker vi ut i bussen og tar farvel med Stavanger for denne gang. Vi stopper med jevne mellomrom og slipper av våre gjester på de respektive hjemplasser. Mange reisevenner og minner rikere – takk for turen!

 

Annen informasjon

Turen inkluderer:

¨  Erfaren sjåfør og behagelig turbuss

¨  2 overnattinger på hotell

¨  2 frokoster

¨  1 middag på hotellet

¨  Underholdning

¨  Gratis reiselotteri

¨  Billett til showet i Stavanger konserthus

¨  Dans på hotellet på lørdagskvelden

 

Tillegg for enkeltrom kr 690,-

Middag på hotellet fredag kr 280,-

Må bestilles ved påmelding til turen

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder av underholdningen

UK flag | German flag