Få plasser igjen!

Få plasser igjen!

TUR FRA BERGEN | OPPLEV SØRLANDET | RISDAL TOURING

KUN 5.990,- per pers.
Når
28. - 31. august 2023
Antall dager
4
Avreise fra
Bergen bussterminal
Reisen er overstått!

Sør i Norge finner vi Mandal. Et ypperlig sted for oss å tilbringe noen dager på sen-sommeren. Vi skal bo tre netter på Mandal Hotell. Med en flott lokalisasjon midt i Mandal. Den ene dagen reiser vi ut og utforsker det «amerikanske» Lista. Sammen med en lokal guide får vi oppleve det «amerikanske» miljøet, Lista fur og Nordberg fort. Med i turen har vi en dag ute ved det kjente Lindesnes fyr sammen med lokal guide. Den ene kvelden møter vi en gruppe på Lindesnes Trekkspillklubb i sine egne lokaler som holder en privat konsert for oss. Bli med på en Sørlandstur fylt med noe av de flotteste Sørlandet kan tilby!

 

Tagger:, , , ,

Program dag for dag

Dag 1

Mandag 28. august 2023

Bergen – Mandal: Avreise fra Bergen bussterminal kl. 09.00. Turen går på Nye E 39 til Halhjem og ferge til Sandvikvåg. Videre over Stord til Aksdal – Arsvågen og Stavanger før vi kjører E39 til Mandal og Mandal hotell som har en flott beliggenhet. Middag blir spist underveis til Mandal.

 

Dag 2

Tirsdag 29. august 2023

Opphold Mandal: Når frokosten er spist kan vi finne plassene i turbussen. Turen går til Lista. Reiseruten Route 8 går gjennom vakkert kulturlandskap i Farsund kommune. Her er det noe for alle! Ruten på rundt 43 kilometer strekker seg fra Torvet i Farsund, gjennom Det amerikanske Lista og ut til fantastiske Lista fyr. Farvannet utenfor Lista kan se innbydende ut i godvær, men Lista fyr sender sine varselblink ut over en av seilskutetidas mest fryktede kyststrekninger. På Lista-halvøya er det en lang historie med utvandring til Amerika og det er få steder i Norge den amerikanske tilknytningen er så sterk som her. På Brooklyn Square i Vanse kan du oppleve Brooklyn Bridge i miniatyr, og ekte amerikansk stemning med amerikanske bakevarer på Larsens Bakery og en autentisk «department store», nemlig Trunken. Alt dette sammen med en lokalguide. Senere kjører vi til spiseriet på Vigeland for dagens middag.

 

Dag 3

Onsdag 30. august 2023

Opphold Mandal: Etter en nydelig frokost setter vi kursen mot Vigeland der vi møter vår lokale guide som er leder i Lindesnes Trekkspillklubb. Han tar oss med på en interessant tur til Lindesnes fyr. Kl. 16.00 får vi oppleve en konsert med den kjente Lindesnes Trekkspillklubb på Vigeland. Vi spiser middag før vi returnerer til hotellet.

 

Dag 4

Torsdag 31. august 2023

Mandal – Bergen: Etter frokost setter vi kursen nordover til Vestlandet. Vi kjører innom Egersund og fortsetter på R 44 langs              Jærkysten til Sandnes – Stavanger – Mortevika – ferge til Arsvågen og videre til Haugesund hvor vi spiser dagens middag. Fortsetter over Stord til Sandvikvåg og ferge til Halhjem. Turens siste etappe går på nye E 39 til Bergen.

 

Tilleggs informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Reise i moderne helturistbuss kjørt av     erfaren sjåfør

¨  Reiseleder

¨  3 overnattinger i delt dobbeltrom

¨  3 frokoster

¨  4 middager

¨  Lokalguide på Lista

¨  Lokalguide på Lindesnes

¨  Mini konsert med en gjeng fra Lindesnes Trekkspillklubb

¨  Alle veiavgifter, ferger og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 1.200

 

UK flag | German flag