Fulltegnet!

Fulltegnet!

TUR FRA BERGEN | SØRLANDET RUNDT | RISDAL TOURING

Vi setter kursen mot det glade Sørlandet. Bli med oss på noen flotte sørlandsdager i Mandal. Turen tar oss med til Morgedal – Arendal – Mandal. Med oss på utflukten til Lindesnes fyr har vi med oss lokalkjent guide. Vi får også med oss en privat konsert med medlemmer fra Lindesnes Trekkspillklubb i sitt eget klubbhus. På hjemveien kjører vi over Jæren, langs den flotte kysten.

 

Tagger:, , , , , , ,

Program dag for dag

Dag 1

Mandag 22. mai 2023

Åsane Terminal – Morgedal: Avreise fra Åsane Terminal kl. 09.30 Turen går over Kvamskogen til Norheimsund – Tørvikbygd og ferge til Jondal. Videre til Odda der vi stopper for individuell lunsj. Vi fortsetter til Seljestad – Røldal – over Haukeli til Vinje – og Morgedal hotell. Flere stopp underveis. Vi samles til felles middag kl. 19.00.

 

Dag 2

Tirsdag 23. mai 2023

Morgedal – Arendal – Mandal: Etter en god frokost setter kursen sørover til Vrådal og langs Nisservann til Treungen – Åmli og Arendal. Bjarte vår sjåfør som har bodd flere år i Masfjorden og nå bor i Arendal tar oss med på en spennende rundtur med bussen i denne flotte Sørlandsbyen. Så kjører vi videre til Vigeland og spiser dagens middag. Så kjører vi ned til hotellet vårt i Mandal og sjekker inn.

 

Dag 3

Onsdag 24. mai 2023

Opphold i Mandal: Etter frokost blir det tid til å rusle litt i byens gater før vi fortsetter vi kjører til Vigeland der vi møter lederen i den kjente Lindesnes Trekkspillklubb som er vår lokal guide til Lindesnes fyr. Kl. 16.00 samles vi til en privat konsert med Lindesnes Trekkspill i deres eget hus på Vigeland. Kl. 18.00 spiser vi dagens middag hos Spiseriet på Vigeland før vi kjører tilbake til Mandal Hotell.

 

Dag 4

Torsdag 25. mai 2023

Mandal – Bergen: Etter en god frokost forsetter turen  nordover til Egersund og videre på R 44 langs Jærkysten til Sandnes – Stavanger – Mortavika og ferge til Arsvågen. Fortsetter til Aksdal – Stord – Sandvikvåg og ferge til Halhjem. Videre på nye E 39 til Bergen – Åsane.

 

Tilleggs informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Reise i moderne helturistbuss kjørt av erfaren sjåfør

¨  Reiseleder

¨  3 overnattinger i delt dobbeltrom

¨  3 frokoster

¨  3 middager

¨  Alle veiavgifter, ferger og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 990,- for alle nettene

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

UK flag | German flag