Fra Stavanger til Sørlandet | Jol på Syrtveit | Risdal Touring

Hjem » Reiser » Fra Stavanger til Sørlandet | Jol på Syrtveit | Risdal Touring

Spesialtilbud!

En reise med ekspressbuss Konkurrenten.no, Stavanger – Kristiansand  tur/retur. Du velger selv om du vil reise fra Stavanger sentrum byterminalen kl 12:30 eller kl 16:15 på fredag. Påstigning underveis langs E39 mot Sørlandet. Retur på søndag, man velger selv avreise fra Kristiansand rutebilstasjon på en av avgangene som går med ekspressbuss Konkurrenten.no. Avganger på søndag er kl 09:10 og kl 13:50. OBS! Det må bestilles plass på forhånd på bussen ved påmelding, eller noen dager før avreise! Du ringer oss på tlf nr 37 93 15 15 og bestiller billett – vi sender en bekreftelseskode på SMS som du oppgir til sjåføren på bussen.

Buss tur/retur med ekspressbussen Konkurrenten.no, 2 netter i dobbeltrom på Hotell i Kristiansand og 2 frokoster er inkludert! Her kan man bare kose seg og nyte byen – dagene er til fri disposisjon på egenhånd.

PRIS KR 1.300,-.

————————-

Lørdag morgen har du mulighet til å bli med på dagstur opp Setesdal til Syrtveit gård med buss fra Kristiansand rutebilstasjon, dagstur pris kr 1.395,-

Inger Lise Stulien ønsker deg og dine velkomne til julemarked og julestemning på flotte Syrtveit gård – midt i hjertet av Agder. Vi setter opp flere busser og frakter dere trygt fra hjemsted til arrangement og til middag. På Syrtveit disker Inger Lise opp med konsert som får dere i den rette julestemningen.

God fornøyelse!

 

 

Reisefakta

Når
Fredag 10. desember 2021
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger E39 mot Kristiansand

Denne reisen har allerede funnet sted