Setesdal | Kulturnè | Buss | Risdal Touring

Hjem » Reiser » Setesdal | Kulturnè | Buss | Risdal Touring

I disse tider må vi alle tenke nytt ; artistene inviterer deg til heimtraktene, inn på tunet – og opptrer for deg!

Utøving av stevkunst, dans og folkemusikk fra Setesdal har fått plass på UNESCOs verdensarvliste for immateriell kunst! Inger Lise Stulien – kjent og allsidig artist opprinnelig fra Byremo, men som nå bor på Syrtveit i Setesdal – fekk idéen: Når ikke artistene kan reise ut på turné, må vi lage det til slik at publikum kommer til artistene.

Slik ble idéen om Setesdal Kulturné til sammen med Risdal Touring. Med busser reiser vi fra din heimplass – til artistenes heimplass! Lørdag 29. august 2020 skjer det for første gang!

En kreativ dal – som Setesdal har vært gjennom alle tider, tiltrekker seg andre kreative sjeler. Artister og musikere har slått seg ned, og funnet sitt kunstneriske uttrykk både ved og utenfor setesdalskulturen. Smakebiter av dette får du med!

Setesdal er også så mye mer – det er utrolig vakker natur, det er mye gammel bygningskultur. Det er også den gode historien og de mange artige, små fortellinger. Alt dette vil vi forsøke å presentere til deg i en attraktiv pakke.

Kirsten Bråten Berg – Inger Lise Stulien – Daniel Sandén Warg – Johnny «Guitar» Augland – Eldbjørg Trydal Rysstad – Sigrid B. Berg – Lars Rysstad Nordgreen

 

Reisefakta

Når
Lørdag 29. august 2020
Antall dager
Dagstur med mye inkludert
Avreise fra
Lyngdal i vest og Brokelandsheia i øst

Denne reisen har allerede funnet sted