Fulltegnet! Venteliste mulig

Fulltegnet! Venteliste mulig

Skøyte -VM | Hamar | Buss | Risdal Touring

KUN 3.220,- per pers.
ved påmelding før 1. september 2019
Når
28. februar - 1. mars 2020
Antall dager
3
Avreise fra
Kristiansand/Evje/Grenland
Reisen er overstått!

Stemningen! Opplevelsen!

Vær en del av det. Vinteren 2020 arrangeres igjen skøyte – VM på Hamar. I skøytehallen Vikingskipet som ble bygget til de olympiske vinterleker i 1994. Vi husker alle hvor magisk det arrangementet ble, et OL som ikke minst ble preget av vår egen idrettshelt Johan Olav Koss. Sammen med skøyteentusiaster fra Sørlandet arrangerer vi tur. Pakket og klart – ferdig tilrettelagt. Enkelt og greit ; stig på bussen og vi kjører deg behagelig helt frem – og til og fra så vel hotell som skøytehall. Vi har valgt å bo på trivelige Scandic Hotel Victoria, sentralt beliggende i det som var selveste OL-byen fra 1994, Lillehammer. Mon tro, blir det noe av den samme stemningen fra den gang? Turen arrangeres i samarbeide med Portal Travel AS.

3 dager kun kr 3.220,-

+ skøytebilletter kr 2.100,- pr person for hovedtribune, grønn stol, og kr 1.500,- pr person for tribune, vekslingsside

 

Tagger:, , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Sørlandet / Grenland – Lillehammer, ca 500 km fra Kristiansand : Vi starter fra Kristiansand rb.st. kl 07.00 og fra Evjemoen (Risdal Touring AS – og mulighet for parkering av biler) kl 06.30. Bussene møtes på Harebakken Kollektivterminal, Arendal og det er mulighet for å stige på langs E18 og langs riksvei 42 fra Evje over Vegusdal, Mykland, Hynnekleiv og Froland. Videre langs E18 gjennom Aust-Agder og Telemark mot Vestfold. Mulighet for påstigning underveis, helt frem til Oslo. I vår behagelige turbuss bruker vi resten av ettermiddagen for å kjøre frem til Hamar og Viking-skipet.  De første skøyteløp går denne ettermiddagen – og vi er begeistret til stede for å oppleve stemningen. Utpå kvelden forlater vi Hamar for å kjøre det korte stykket frem til Lillehammer og vårt hotell – komfortabelt og sentralt beliggende. Kvelden bruker vi til avslapning og for å bli bedre kjent med våre reisefeller!

Dag 2

Lillehammer – Hamar t/r, ca 125 km: Dagen starter med deilig frokostbuffét på hotellet. Snart etter befinner alle seg om bord i bussen – klare for nye opplevelser! Vi kjører en knapp times tid frem til Vikingskipet, langs vakre Mjøsa. I kveldingen returnerer vi mot Lillehammer igjen – og vi har lagt inn en felles middag i turopplegget, for å pleie det   sosiale sammen når vi først er på tur!

Dag 3

Lillehammer – Grenland / Sørlandet, ca 500 km: Frokost på hotellet før vi kjører frem til Hamar og Vikingskipet igjen. Nye, store skøyteopplevelser venter oss! Kanskje til og med kan vi se nordmenn ta gyldne medaljer? Når vinnere er kåret og stemningen er nydt til fulle – tar vi farvel med Hamar og de vi har heiet og skapt stemning sammen med. I effektivt, men behagelig, tempo styrer vår erfarne sjåfør den komfortable turbussen mot Oslo og derfra videre langs E18 mot Sørlandet. Vi regner med å ankomme til Harebakken ved Arendal ca kl 01.00 og de øvrige steder i henhold til denne tidsplanen. Takk for turen sammen!

 

Annen informasjon

3 dager kun kr 3.220,-

+ skøytebilletter kr 2.100,- pr person for hovedtribune, grønn stol, og kr 1.500,- pr person for tribune, vekslingsside

 

Tillegg for enkeltrom 1.160,- pr person

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag