Billig pakketur!

Billig pakketur!

Sommercruise til Kiel | Buss | Cruise

KUN 3.330,- per pers.
Pris ved bestilling innen 1. juli 2023
Når
7. - 9. august 2023
Antall dager
3
Avreise fra
Kristiansand med Konkurrenten.no
Reisen er overstått!

Bli med oss på et deilig avbrekk fra hverdagen! Cruise med MS Color Fantasy ut Oslofjorden til Kiel. En flott sommeropplevelse. Ta med venner, familie eller reis alene – hva med et «besteforeldre & barnebarn – cruise»? Vår påstigningsrute starter i Kristiansand  kl 07.00 og turen går med ekspressbussen Konkurrenten.no. Ved ankomst på Hjortneskaien stiger vi om bord i den flotte cruiseferjen til Color Line. Her vil vår reiseleder hjelpe med innsjekk på terminalen. Husk pass. Vi skal bo 2 netter om bord og har hele skipets underholdningstilbud å spille på for å kose oss. Restauranter, myldregate, pizzeria, barer, puber, svømmebasseng og spa. Slapp av og nyt tiden om bord. Se på folkelivet eller ta en shoppingrunde. I Kiel blir det anledning til å ta seg en rusletur i land.

 

 

Tagger:, , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Mandag  7. august 2023

Kristiansand/Grenland – Oslo: Vi starter turen med avreis fra Kristiansand kl 07:00 med  ekspressbussen Konkurrenten.no og kjører videre på E18 til Oslo. Mulighet for påstigninger underveis. Vi ankommer Hjortneskaia i Oslo i god tid til avgang med MS Color Fantasy kl 14.00. Ved ankomst vil en reiseleder fra Risdal Touring hjelpe med innsjekk. Vel om bord finner vi våre gode lugarer og innretter oss i disse. Så er det tid for å ta i øyesyn alt dette flotte skipet har å by på. Kanskje passer det med en deilig pizza, eller litt småmat i en av de mange hyggelige restaurantene/barene om bord? Hva med en drink og litt godt å spise i Observation lounge mens vi ser på den vakre utseilingsleden langs Oslofjorden? Da er livet deilig! Da er det bare å kose seg utover kvelden med show, dans og moro!

 

Dag 2

Tirsdag 8. august 2023

I Kiel: Vi koser oss med frokost mens vi seiler inn Kieler-kanalen. Vel ankommet Kiel er det fritt frem for å gå av skipet og ta seg en tur på byen. Shopping i Kiel er gøy, og man kan lett bruke en del Euro på det. For de som heller vil sette seg på kafé og se på livet i Kiel, er det også en mulighet. Båten legger fra kai igjen kl 14.00 og alle må være om bord senest 15 minutter før avgang. Nå er det tid til å slappe litt av for de som ønsker det, eller finne seg et hyggelig sted å sitte og betrakte livet om bord. For de som vil er det også i kveld et forrykende show om bord, så det er bare å bestille en plass og nyte aftenen. Vil du heller på Pianobar eller annen bar er det flere å velge i. Finn et sted du liker og slå deg ned alene eller sammen med godt reisefølge!

 

Dag 3

Onsdag 9. august 2023

Oslo – Grenland/Kristiansand: Frokostbuffeten på Color Fantasy er deilig, både for øyet og for smaksløkene, så her er det bare å nyte. Vi koser oss med frokosten før vi går på lugaren og pakker koffertene våre. Så går vi av båten og ekspressbussen Konkurrenten.no bringer oss tilbake langs E18 hvor vi setter av våre gjester på de respektive avstigningssteder. En artig og avslappende sommertur!

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 2.880,-

Pris per person ved påmelding innen 1. juli 2023, deretter kr 3.330,-

 

Avreisedato: Mandag 7. august 2023

Retur: Onsdag 9. august 2023

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren sjåfør

¨  Reiseleder er med Oslo – Kiel tur/retur

¨  Billett på ekspressbuss konkurrenten.no

¨  2 overnattinger i innvendig dobbeltlugar

¨  2 frokoster

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg (pris per person):
2 x middagsbuffèt inkludert 1 drikke til hvert måltid, kr 886,-

Tillegg for enkeltlugar kr 300,-

Tillegg for 3* utvendig lugar 600,-

Tillegg for 3* promenade kr 240,-

 

Reiser du med barn?

Rabatt for barn under 16 år i 3. og 4. seng på foresattes lugar, kr 600,- per barn.

Tillegg for 2 x middagsbuffèt inkludert 1 alkoholfri drikke til hvert måltid, kr 518,- per barn under 16 år.

 

 

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil og forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag