Billig sommertur fra Bergen!

Billig sommertur fra Bergen!

Fra Bergen | Sommercruise til Kiel | Buss | Cruise

KUN 4.330,- per pers.
Pris ved bestilling innen 15. juli 2023
Når
6. - 9. august 2023
Antall dager
4
Avreise fra
Bergen
Reisen er overstått!

Bli med oss på et deilig avbrekk fra hverdagen! Cruise med MS Color Fantasy ut Oslofjorden til Kiel. En flott sommeropplevelse. Ta med venner, familie eller reis alene – hva med et «besteforeldre & barnebarn – cruise»? Vår påstigningsrute starter i Bergensområdet. Før cruiset blir det en hotellovernatting – og vi legger opp til at det første turkvelden blir anledning til en rusletur i vår vakre hovedstad. Noen vil kanskje ta operabygget og Bjørvika i nærmere øyensyn? På turens andre dag stiger vi om bord i den flotte cruiseferjen til Color Line. Vi skal bo 2 netter om bord og har hele skipets underholdningstilbud å spille på for å kose oss. Restauranter, myldregate, pizzeria, barer, puber, svømmebasseng og spa. Slapp av og nyt tiden om bord. Se på folkelivet eller ta en shoppingrunde. I Kiel blir det anledning til å ta seg en rusletur i land.

 

Tagger:, , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Søndag 6. august 2023

Bergen – Eidfjord – Gol – Oslo, ca 470 km: Avreise fra Bergen busstasjon perrong P kl 09.00. Videre fra Åsane terminal kl 09.15 og fra Arna stasjon kl 09.30. Fortsetter videre over Kvamskogen til Norheimsund – Øystese – Ålvik – Granvin og til Eidfjord. Fortsetter over Hardangervidda til Geilo – Gol og Oslo der det blir middag og overnatting på vårt samarbeidshotell i hovedstaden.

 

Dag 2

Mandag 7. august 2023

Oslo – Kiel Cruise: Etter en behagelig hotellfrokost, setter vi oss på bussen og kjører til Hjortneskaia. Vi sjekker inn og vi går om bord i MS Color Fantasy som kl 14.00 seiler til Kiel. Vi får tildelt lugarer og vi anbefaler å starte oppholdet om bord i Observation Lounge, helt øverst og med fantastisk utsikt under seilingen ut Oslofjorden. Da er det bare å kose seg utover kvelden med show, dans og moro!

 

Dag 3

Tirsdag 8. august 2023

I Kiel: Dagen starter med deilig frokost før vi kommer til Kiel kl 10.00. Vi har nå drøye 3 timer som vi kan bruke i land – husk å ta med boardingkort og pass – det trenger du for å komme om bord igjen. Senest kl 13:30 må vi sjekk inn igjen for ombordstigning. Kl 14.00 seiler skipet utover Kieler Förde (Kielerfjorden) og vi bare nyter utsikten. Vi får rikelig anledning til å kose oss om bord igjen. Kanskje passer det med en deilig pizza, eller litt småmat i en av de mange hyggelige
restaurantene/barene om bord?

 

Dag 4

Onsdag 9. august 2023

Oslo – Bergen: Vi våkner under innseilingen til Oslo – og nyter også i dag en god frokost om bord før skipet klapper til kai allerede kl 10.00. Deretter fortsetter vi i vår behagelige turbuss hjemover mot mer hjemlige trakter. Utpå kvelden er vi hjemme igjen – og mange minner rikere! En artig og avslappende sommertur!

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

4 dager kun kr 3.880,-

Pris per person ved påmelding innen 15. juli 2023, deretter kr 4.330,-

 

Avreisedato: Søndag 6. august 2023

Retur: Onsdag 9. august 2023

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren sjåfør og helturist buss

¨  Reiseleder er med på hele turen

¨  1 hotellovernatting i delt dobbeltrom

¨  2 overnattinger i innvendig delt dobbeltlugar

¨  3 frokoster

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg (priser per person):

2 x middagsbuffèt inkludert 1 drikke til hvert måltid, kr 886,-

Tillegg for enkeltlugar og -rom kr 650,-

Tillegg for 3* utvendig lugar 600,-

Tillegg for 3* promenade kr 240,-

 

Reiser du med barn?

Rabatt for barn under 16 år i 3. og 4. seng på foresattes lugar, kr 600,- per barn.

Tillegg for 2 x middagsbuffèt inkludert 1 alkoholfri drikke til hvert måltid, kr 518,- per barn under 16 år.

 

 

 

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil og forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag