Stor etterspørsel!

Stor etterspørsel!

Sommercruise til Kiel | Buss | Cruise

KUN 4.330,- per pers.
Pris ved bestilling innen 1. juli 2023
Når
29. juli- 1. august 2023
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Reisen er overstått!

Bli med oss på et deilig avbrekk fra hverdagen! Cruise med MS Color Fantasy ut Oslofjorden til Kiel. En flott sommeropplevelse. Ta med venner, familie eller reis alene – hva med et «besteforeldre & barnebarn – cruise»? Vår påstigningsrute starter helt vest i Stavanger. Før cruiset blir det en hotellovernatting – og vi legger opp til at det første turkvelden blir anledning til en rusletur i vår vakre hovedstad. Noen vil kanskje ta operabygget og Bjørvika i nærmere øyensyn? På turens andre dag stiger vi om bord i den flotte cruiseferjen til Color Line. Vi skal bo 2 netter om bord og har hele skipets underholdningstilbud å spille på for å kose oss. Restauranter, myldregate, pizzeria, barer, puber, svømmebasseng og spa. Slapp av og nyt tiden om bord. Se på folkelivet eller ta en shoppingrunde. I Kiel blir det anledning til å ta seg en rusletur i land.

 

Tagger:, , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Lørdag 29. juli 2023

Stavanger / Sørlandet / Grenland – Oslo: Avreise fra de forskjellige påstigningsstedene med oppstart i Stavanger kl 09.35. Vi kjører til Kristiansand og deretter mot Telemark med stopp underveis, både for å strekke litt på kroppen og for å få kjøpt seg en matbit. Vi har en overnatting på hotell på vei til Oslo.

 

Dag 2

Søndag 30. juli 2023

Til Kiel: Etter en behagelig hotellfrokost, setter vi oss på bussen og kjører mot Oslo. Vi ankommer Hjortneskaia midt på dagen – og vi går om bord i MS Color Fantasy som kl 14.00 seiler til Kiel. Vi får tildelt lugarer og vi anbefaler å starte oppholdet om bord i Observation Lounge, helt øverst og med fantastisk utsikt under seilingen ut Oslofjorden. Da er det bare å kose seg utover kvelden med show, dans og moro!

 

Dag 3

I Kiel: Dagen starter med deilig frokost før vi kommer til Kiel kl 10.00. Vi har nå drøye 3 timer som vi kan bruke i land – husk å ta med boardingkort og pass; Det trenger du for å komme om bord igjen. Senest kl 13:30 må vi sjekk inn igjen for ombordstigning. Kl 14.00 seiler skipet utover Kieler Förde (Kielerfjorden) og vi bare nyter utsikten – og vi får rikelig anledning til å kose oss om bord igjen. Show og underholdning blir det også nå. Kanskje passer det med en deilig pizza, eller litt småmat i en av de mange hyggelige restaurantene/barene om bord?

 

Dag 4

Tirsdag 1. august 2023:

Oslo – Grenland/Sørlandet/Stavanger: Vi våkner under innseilingen til Oslo – og nyter også i dag en god frokost om bord før skipet klapper til kai allerede
kl 10.00. Deretter fortsetter vi i våre behagelige turbusser hjemover mot mer hjemlige trakter. Ikke altfor langt utpå dagen er vi hjemme igjen – og mange minner rikere! En artig og avslappende sommer tur!

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

4 dager kun kr 3.880,-

Pris per person ved påmelding innen 1. juli 2023, deretter kr 4.330,-

 

Avreisedato: Lørdag 29. juli 2023

Retur: Tirsdag 1. august 2023

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren sjåfør og helturist buss

¨  Reiseleder Oslo – Kiel tur/retur

¨  1 hotellovernatting i delt dobbeltrom

¨  2 overnattinger i innvendig dobbeltlugar

¨  3 frokoster

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg (priser per person):

2 x middagsbuffèt inkludert 1 drikke til hvert måltid, kr 886,-

Tillegg for enkeltlugar og -rom kr 650,-

Tillegg for 3* utvendig lugar 600,-

Tillegg for 3* promenade kr 240,-

 

Reiser du med barn?

Rabatt for barn under 16 år i 3. og 4. seng på foresattes lugar, kr 600,- per barn.

Tillegg for 2 x middagsbuffèt inkludert 1 alkoholfri drikke til hvert måltid, kr 518,- per barn under 16 år.

 

 

 

Forbehold om endringer som følge av skrivefeil og forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag