Stiklestad spelet!

Stiklestad spelet!

Stiklestad spelet | Norgestur | buss | Risdal Touring

KUN 9.990,- per pers.
Når
26. - 31. juli 2021
Antall dager
6
Avreise fra
Stavanger/Telemark-Sørlandet/Voss
Bestill

Bli med på en fin tur i Norge med oss!

I 2021 tilbyr vi en flott tur for å oppleve Spelet om Heilag Olav på Stiklestad. Vi opplever mye og får med oss mange vakre steder underveis. Voss, Molde, Trondheim og Valdres er byer og steder noen allerede har vært i, andre ønsker å komme der, og her er anledningen! Meld deg på tidlig for å sikre deg plass. Vi passer på at både   sikkerhet på veien og om bord i bussen blir holdt etter gjeldende regler. Max 30 passasjerer og alt av reinhold gjort etter forskriftene. Dette gjør at vi kan legge til rette for en hyggelig tur med litt mer avstand enn vi er vant til å holde, noe som nå er nødvendig.

Tagger:, , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Mandag 26. juli 2021: Stavanger/Telemark – Sørlandet – Voss: Vi starter fra de aktuelle påstigningstedene langs E39 og langs E18. Bussene møtes i Kristiansand hvor vi går over i en buss og kjører opp vakre Setesdal. Vi stopper med behagelige mellomrom for å strekke på beinene, og det vil selvfølgelig bli mulig å få kjøpt seg mat underveis. Vi ankommer Voss på kvelden, hvor vi har lagt inn middag og overnatting på Park Hotell Vossevangen.

Dag 2

Tirsdag 27. juli 2021: Voss – Molde: Vi spiser tidlig frokost på hotellet før avreise denne dagen. Første etappe bringer oss frem mot Gudvangen. I dag skal vi gjennom flere berømte tuneller, både Gudvangen tunellen og Lærdalstunellen. Vi ferjer fra Fodnes til Mannheller og videre passerer vi Kaupanger før vi kommer til Sogndal. Vi tar innover mot Selseng, får et glimt av Jostedalsbreen om vi er heldige, før vi nærmer oss Jølstra-vatnet og Skei. For mange fremstår disse områdene som noe av det vakreste Norge har å by på. Etter hvert kommer vi til de kjente turiststedene Olden og Loen, før vi så er i fagre Stryn. Herfra skal vi kjører mot Kjøs bru, som ligger i østkanten av Hornindalsvatnet, hvor vi dreier av og skal over fjellet til Hellesylt ved Geirangerfjorden. Middag denne dagen spiser vi underveis. Fra Vestnes tar vi ferjen rett over til Molde, en tur som tar ca 40 minutter og vi ankommer da til «Rosenes By» vannveien. Her sjekker vi inn for middag og overnatting på Scandic Hotel Alexandra, som ligger midt i byen.

 

Dag 3

Onsdag 28. juli 2021: Molde – Trondheim: Frokosten står igjen dekket på hotellet. Mette og gode setter vi oss så i vår komfortable buss og skal sammen med en lokal guide få med oss høydepunktene i Molde, rosenes by. De som ønsker det, kan selvfølgelig bytte ut dette med å tilbringe et par timer på egenhånd i byen før vi møtes på avtalt sted og kjører mot Trondheim. Vi legger turen om den berømte Atlanterhavsveien. Nasjonal Turistvei Atlanterhavsveien som den offisielt heter er en helt unik veistrekning som fører oss helt ut i selve storhavet. Atlanterhavsveien ble i 2005 kåret til århundrets byggverk i Norge, og omtales også som en av verdens vakreste bilreiser. Turen går mot Kristiansund hvor vi gjør et stopp midt på dagen. Her vil det bli mulig å få kjøpt seg litt å bite i (ikke inkl.), før turen går videre nordover. Vi holder oss nå på E39 og i kveldingen ender vi opp i Trondheim hvor vi skal ha 2 overnattinger. Felles middag på hotellet.

 

Dag 4

Torsdag 29. juli 2021: Guidet tur i Trondheim og Spelet om Heilag Olav: Vi møter vår lokale guide i Trondheim på hotellet etter frokost og setter oss i bussen for en guidet tur i og omkring byen. Etter det er det tid til fri disposisjon i Trondheim. På ettermiddagen går turen til Stiklestad hvor det berømte slaget stod 29. juli i 1030. Her skal vi først kose oss med middag i historiske omgivelser før kveldens høydepunkt; Slaget om Heilag Olav. Etter en begivenhetsrik dag og kveld går turen tilbake til hotellet og vår gode hotellseng.

 

Dag 5

Fredag 30. juli 2021: Trondheim – Fagernes: Vi legger et godt grunnlag for dagen med en god hotellfrokost før vi forlater Trondheim. Vi kjører E6 til Sel og tar her av mot Vågåmo. Vi ser deler av Jotunheimen Nasjonalpark mens vi kjører mot Valdres. Forbi Beitostølen og ned til Fagernes hvor vi har turens siste overnatting. Her har vi også inkludert middag og vi møtes i spisesalen for å kose oss med mat og hyggelig samvær.

 

Dag 6

Lørdag 31. juli 2021: Fagernes – Telemark – Sørlandet – Stavanger: Frokosten står igjen dekket på hotellet før vi tar farvel med Fagernes og vårt vertskap for denne gang. Vi skal så kjøre ned til Hønefoss og deretter til Sem ved Tønsberg og E18 og videre E39 hjemover til de respektive avstigningssteder.

 

Tilleggs informasjon

Avreisedato: mandag 26. juli 2021

Retur: Lørdag 31. juli 2021

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren og dyktig sjåfør og helturistbuss

¨  Velorientert reiseleder

¨  5 overnattinger på hotell

¨  5 frokoster

¨  5 middager, 1 av disse på Stiklestad

¨  Billetter til Spelet på Stiklestad

¨  Lokalguide i Molde og Trondheim

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom 1.790,-

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag