Hygge og Shopping!

Gøteborg
Hygge og Shopping!

Sverige | Gøteborg & Ullared | Buss | Risdal Touring

KUN 2.990,- per pers.
Når
24. - 26. mars 2023
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Reisen er overstått!

Vi reiser til Ullared!!! Hold av denne helgen. Her får du en herlig helg der du kan nyte Gøteborgs by-liv en vårdag i mars. Sette seg ved en koselig  fortauskafè om været tillater det og i tillegg få anledning til shopping på det kjente shopping senteret i Ullared. Kanskje får vi øye på Morgan og Ola Conny. Med påstigning fra Stavanger i vest til Sandefjord i øst blir det mulighet for mange å delta. Fjordline frakter oss fra  Sandefjord til Strømstad. Vi bor 2 netter på hotell i Gøteborg og får anledning til å oppleve Sveriges nest største by ettermiddag/kveldstid begge dager. Her er et hyggelig uteliv og du kan velge og vrake i gode restauranter. Du finner garantert noe som passer din gane når sulten kaller.  Bli med da vel!

 

 

Tagger:, , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Fredag 24 . mars 2023

Stavanger/Sørlandet/Sandefjord – Strømstad – Gøteborg, 440 km + 200 km: Vi starter ut fra de respektive påstigningsteder fra Stavanger i vest kl 06.00 og kjører E39/E18 sørover mot Kristiansand og videre til Sandefjord. Mulighet for påstigning underveis. Kl 15.20 har vi avgang med Fjordline fra Sandefjord. Buffet om bord  kan bestilles som tillegg ved påmelding til turen.  Etter landgang setter vi oss i bussen og kjører til Gøteborg. Midt i sentrum av Gøteborg sjekker vi inn på Comfort hotell for de neste 2 nettene. Kvelden står til fri disposisjon.

 

Dag 2

Lørdag 25. mars 2023

Gøteborg: Vi starter dagen med frokost på hotellet før de av oss som ønsker å bli med til Ullared finner vår plass i bussen. Ønsker du å bli i Gøteborg er selvfølgelig det mulig. Vi tilbringer store deler av dagen i Ullared og til avtalt tid på kvelden, får vi med oss alt vi har handlet og returnerer til hotellet . Resten av kvelden står til fri disposisjon.

 

Dag 3

Søndag 26. mars

Gøteborg – Strømstad – Sandefjord/Sørlandet/Stavanger, 200 km + 440 km. Vi spiser frokost på hotellet før vi tar   farvel for denne gang. Vi kjører til  Strømstad hvor vi ankommer i god tid til ferjeavgang med MS Color Hybrid som kl 13.40 seiler til Sandefjord. Også her kan buffet om bord bestilles som tillegg. Beregnet ankomst til Sandefjord er kl 16.10 og straks etter ilandkjøring og toll klarering    fortsetter vi frem til de respektive avstigningssteder.

 

Annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Helturistbuss og erfaren sjåfør

¨  Ferje t/r Sandefjord – Strømstad

¨  Overnatting 2 netter i delt dobbeltrom

¨  2 frokoster

¨  Utflukt til Ullared som beskrevet

¨  Alle veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom kr 600,-/2 netter

Tillegg buffet utreise kr  275,- per person

Tillegg buffet hjemreise kr 259,- per person

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag