Hygge og Shopping!

Gøteborg
Hygge og Shopping!

Sverige | Gøteborg & Ullared | Buss | Risdal Touring

KUN 4.440,- per pers.
Når
18. november 2021
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Reisen er overstått!

GÖTEBORG – Sveriges nest største by og vårt reisemål for en fin tur i november! Vi tilbyr en 4 dagers tur, hvor vi bor 3 netter på ett og samme hotell – populært og kjærkomment hos mange av våre reisende. Den andre dagen av turen kjører vi de som ønsker det til shopping paradiset Ullared. Dagen etter koser vi oss hele dagen i Gøteborg. Vi reiser med Fjordline mellom Norge og Sverige og kan kose oss, shoppe, spise og slappe av om bord. Velkommen til hygge og shopping!

 

Tagger:, , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Torsdag 18. november 2021

Stavanger – Sørlandet – Grenland – Sandefjord – Strömstad – Göteborg, ca 600 km: Vi starter fra Stavanger tidlig på morgenen og kjører E39 og E18 til Sandefjord. Mulighet for påstigning underveis og vi stopper også for å strekke på beina. Kl 15.20 har vi avgang med Fjordline til Strömstad, og om bord blir det anledning til å få kjøpt seg mat. Buffet om bord koster kr 275,- og kan bestilles ved påmelding til turen om ønskelig. Turen over ytre Oslofjord tar ca 2 ½ time og vi ankommer kl 17.50 til Strömstad. Straks etter tar vi fatt på kjøreturen sørover E6, frem forbi Uddevalla og Kungälv til Göteborg og vårt hotell, Quality Hotel 11 hvor vi sjekker inn for overnatting 3 netter. Fra hotellet er det veldig greit å ta rutebåtene, også kalt Paddan inn til sentrum.

Dag 2

Fredag 19. november 2021

I Göteborg eller frivillig utflukt til Ullared, ca 200 km: Vi spiser frokostbuffét på hotellet før det er klart for enten eller; frivillig utflukt til det store varehuset Gekås i Ullared eller tid på egenhånd i storbyen Göteborg. Turen til Ullared tar knappe 1,5 timer, og vel nede blir det god tid til shopping. Mat er det også mulig å få seg på området. Etter en utbytterik shoppingdag går turen tilbake til vårt hotell i Gøteborg.

Dag 3

Lørdag 20. november 2021

I Göteborg: Frokosten står dekket på hotellet også denne dagen – og vi gir oss selv god tid på formiddagen.  Dagen i dag er til fri disposisjon i Gøteborg. I disse dager åpner Lisebergs julemarked for sesongen. I det varme skinnet fra millioner av julelys forvandles Liseberg til en gnistrende vakker vintersaga (inngang ikke inkl.).

 

Dag 4

Søndag 21. november 2021

Göteborg – Strömstad – Sandefjord – Grenland – Sørlandet – Stavanger, ca 600 km: Tidlig frokost og avreise fra Göteborg allerede kl 08.30. Vi kjører nordover E6 og kommer frem til Strömstad i god tid til ferjeavgang med Fjordlines MS Oslofjord kl 12.00 til Sandefjord. Julebords buffet om bord koster kr 299,- og kan bestilles ved påmelding til turen om ønskelig. Vi ankommer Sandefjord allerede kl 14.30. Vi kjører sørover E18 og videre på E39 til Stavanger. Avstigning etter hvert som vi kommer til de respektive hjemsteder.

 

 

Annen informasjon

Avreisedato: Torsdag 18. november 2021

Retur: Søndag 21. november 2021

Turprisen inkluderer:

¨  Dyktig sjåfør og helturist buss

¨  Ferjeoverfart Sandefjord – Strømstad t/r

¨  3 hotellovernattinger

¨  3 frokoster

¨  Utflukt til Ullared

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom: 1.090,-

Buffet på utreise: 275,-

Buffet på hjemreise: 299,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag