Porsgrunn & shopping i Sverige!

Porsgrunn & shopping i Sverige!

Sverige | Hotel Nordby | Buss | Risdal Touring

KUN 2.990,- per pers.
Ved påmeldingen innen 15. september 2022
Når
17. - 19. oktober 2022
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Sandefjord
Reisen er overstått!

I løpet av høsten tilbyr vi et par kortere turer hvor avkobling fra hverdagen, og mulighet til shopping, står som hovedpunkter i pro-grammet – 3-dagers turer med 2 overnattinger. Et turopplegg hvor også vi som ikke direkte bor i grensetraktene, får anledning til shopping og rimelige innkjøp i Sverige. Et ettermiddagsbesøk ved fabrikk-utsalget til ærverdige Porsgrunds Porselænsfabrik har vi lagt inn første dagen. Turen er en variert rundreise som også tar oss over ytre Oslofjord med MS Color Hydrid fra Sandefjord til Strömstad.

VELKOMMEN PÅ TUR MED OSS!

Tagger:, , , ,

Turen dag for dag:

Dag 1

Stavanger – Sørlandet – Porsgrunn, ca 400 km fra Stavanger: Vi starter ut kl 07.45 fra Stavanger Byterminal og passerer de øvrige påstigningssteder i henhold til dette. I rolig og behagelig tempo nyter vi god utsikt gjennom bussvinduene. Vi nyter å være på tur. En avveksling fra hverdagen. Underveis stopper vi med jevne og behagelige mellomrom for å strekke litt på kroppen – og for å gi anledning til en godprat med noen av de øvrige, trivelige tur-gjestene som er med. Når alle er kommet vel med, kjører vi frem til Porsgrund Porselænsfabrik som ligger vakkert til like ved Porsgrunnselva. Vi har også inkludert felles middag i turopplegget. Overnattingen første natten har vi lagt til Comfort Hotel Porsgrunn som ligger ved Kammerherreløkka.

 

 

Dag 2

Porsgrunn – Strömstad – Nordby, ca 60 km: Frokost på hotellet før vi setter oss i bussen for å kjøre det korte stykket bort til Sandefjord. Her stiger vi om bord i MS Color Hybrid som har avgang kl 10.00 til Strömstad. Turen over ytre Oslofjord tar 2,5 timer og vi hygger oss om bord under seilasen. Underveis passerer vi blant annet Færder Fyr som er etvelkjentlandemerkei Oslofjorden. Kl 12.30 klapper skipet til kai i Strömstad. Det blir anledning til å rusle rundt på egen hånd i byen – eller bli med frem til Nordby Shoppingcenter som ligger et kvarters kjøring opp mot Svinesund. Her skal vi også bo på Nordby Hotell, i kort gangavstand til det store kjøpesenteret som har oppe til langt på kveld. Vi har lagt opp til at bussen kjører et par turer mellom Strömstad sentrum og Nordby, slik at man som gjest kan velge å tilbringe litt tid begge steder. Felles middag i hotellets restaurant om kvelden.

 

 

Dag 3

Nordby – Moss – Horten – Grenland – Sørlandet – Stavanger, ca 540 km til Stavanger (ca 310 km til Kristiansand): Vi starter dagen med frokost i hotellets restaurant. Kl 10.30 har vi satt avreise fra Nordby. Maxi Mat, som er nærmeste nabo til hotellet, åpner allerede kl 08.00, og man har derfor tid til å få kjøpt seg noen fersk-varer før avreise. I løpet av en drøy times kjøretur har vi passert grensen ved Svinesund og vi har kommet frem til Moss ferjekai. Herfra ferjer vi over til Horten på andre siden av Oslofjorden.
Turen over tar ca 30 minutter. På gode veier kjører vi gjennom Vestfold og Telemark. Kjente byer som Arendal, Grimstad og Kristiansand passeres underveis. Vi regner med å være i Kristiansand i overgangen til kveld, og omkring kl 21.00 i Stavanger – om vær- og veiforhold er medgjørlige. GOD TUR!

 

pris og annen informasjon:

3 dager kun kr 2.660,-

pris per person innen 15. september 2022,
deretter kr 2.990,-.

Avreisedato: Mandag 17. oktober 2022

Retur: Onsdag 19. oktober 2022

 

Turprisen inkluderer:

¨  Dyktig sjåfør og helturist buss

¨  Ferje Sandefjord – Strømstad

¨  Ferjeoverfart Moss-Horten

¨  2 overnattinger i delt dobbeltrom

¨  2 hotellfrokoster

¨  2 middager

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Enkeltromstillegg: kr 500,-

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag