Hyggelig tur!

Hyggelig tur!

AARHUS & FLENSBURG | MED TERJE ROSSEVATN | RISDAL TOURING

KUN 4.990,- per pers.
Når
31. mai - 2. juni 2024
Antall dager
3
Avreise fra
Flekkefjord/Mandal/Kristiansand
Bestill

Nå er det sommer i luften, og godt å kjenne på feriefølelse og lysten til å reise på tur. Alle kjenner til ordtaket «Det er dejlig å være norsk i Danmark» og vi håper du blir med oss over Skagerak for å tilbringe noen dager i Aarhus. Vi inviterer til en helg der du får den perfekte anledning til å få shoppet litt og kost deg hos våre naboer i sør! Vi bor på Comwell Hotel Aarhus, med alle byens  fasiliteter rett utenfor døren.

God tid til avslapping og shopping er inkludert og de som ønsker det kan også få med seg en tur til Flensburg med tilhørende shopping! Det er hit danskene reiser for å få seg en billig handel. Velkommen på tur!

 

Tagger:, , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Fredag 31. mai 2024

Flekkefjord – Kristiansand – Hirtshals – Aarhus, ca. 185 km fra Hirtshals: Vi starter Flekkefjord kl 05.00. Feda   Bussterminal kl 05.15.Lyngdal Inn kl 05.30. Marnarkrysset kl 06.00. Tangvall Søgne kl 06.30. Color Line Terminalen kl 07.00. Kl 08.00 har vi avgang med MS SuperSpeed 1. Ombord er frokostbuffeten – inkludert. Så er det bare å kose seg med god mat og shopping om bord. Etter landgang setter vi oss i bussen og turen går sørover mot Aarhus. I Aarhus sjekker vi inn på Hotel Comwell Aarhus for de neste 2 nettene.

 

DAG 2

Lørdag 1. juni 2024

Aarhus: Vi starter dagen med frokost på hotellet før de av oss som ønsker  seg en Tyskland tur setter oss i bussen og kjører sydover. Vel passert grensen kjører vi til Otto Duborg for å handle. Deretter ned til Flensburg sentrum for å kose seg og gå rundt på egenhånd. De som ønsker det kan selvfølgelig bare ta det med ro i Aarhus.

 

Dag 3

Søndag 2. juni 2024

Aarhus – Hirtshals – Kristiansand – Flekkefjord, ca. 185 km fra Aarhus til Hirtshals: Vi spiser igjen frokost på hotellet før vi tar farvel med hotellet og Aarhus for denne gang. Vi ankommer Hirtshals i god tid til avgang med Color Line som kl 12.15 seiler til Kristiansand.  Denne gangen er det mulig å forhåndsbestille lunsjbuffet ved påmelding til turen for kr 299,- per person. Beregnet ankomst til Kristiansand kl 15.30 og straks etter ilandkjøring (alle sitter på med bussen) og toll klarering fortsetter vi frem til de respektive avstigningssteder. God fornøyelse!

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 4.500,- per person i delt  dobbeltrom ved påmelding innen 15. mars 2024, deretter 4.990,- per person.

Avreisedato: Fredag 31. mai 2024

Retur: Søndag 2. juni 2024

 

Turprisen inkluderer:

¨  Helturistbuss og erfaren sjåfør

¨  Ferje t/r Kristiansand – Hirtshals

¨  Overnatting 2 netter i delt dobbeltrom

¨  3 frokoster

¨  Utflukt til Flensburg som beskrevet

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom kr 810,-

Tillegg for middag på lørdagen ved hotellet kr 400,- per person

Buffet på hjemreise kr 299,- per person

Husk gyldig pass / nasjonalt ID kort

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag