The Bodyguard The Musical | Oslo | 3 dager

Hjem » Reiser » The Bodyguard The Musical | Oslo | 3 dager

The Bodyguard – The musical er en spektakulær hyllest til Whitney Houstons fantastiske låter. Vi setter opp en helgetur til hovedstaden for å få med oss dette! 

Publikum kan glede seg til megahits fra filmen som I Will Always Love You, Run to You, Queen of the Night, I Have Nothing og I´m Every Woman. Filmen The Bodyguard fra 1992, med Whitney Houston og Kevin Costner i hovedrollene, ble en av 90-tallets aller største filmsuksesser, og Dolly Partons «I will always love you» ble gjennom filmen en superhit verden over. Nå kommer endelig The Bodyguard til Norge, med Mimmi Tamba og Odd-Magnus Williamson i hovedrollene. På scenen står en rekke skuespillere og dansere sammen med et heftig femmanns band. Manuset til den storslåtte sceneoppsetningen er skrevet av Alexander Dinelaris, som har lagt handlingen i forestillingen til vår egen tid.

Bli med på tur! 

Reiseprogram

Dag 1

Fredag 27. september 2024

Vi starter fra Stavanger tidlig på morgenen og kjører E39 mot Kristiansand og videre langs E18 til Oslo. Det blir mulighet for påstigning underveis og vi stopper også for å strekke på beina. Vi skal kose oss på tur! Fremme i hovedstaden sjekker vi inn på vårt meget sentrale hotell for turen – Comfort Hotel Karl Johan – hvor vi skal bo to netter.

 

Dag 2

Lørdag 28. september 2024

Vi spiser nydelig frokostbuffet på hotellet og har dagen til fri disposisjon. Vårt sentrale hotell ligger perfekt til for å kunne utforske hovedstaden. Kl. 20.00 er det showstart for «The Body Guard» på Chateau Neuf, og vi har sikret oss gode billetter. Vi har felles avreise fra hotellet etter nærmere avtale. Det er garderobe inkludert i billetten. Showet varer 120 minutter.

 

Dag 3

Søndag 29. september 2024

En deilig frokost nytes før utsjekk og vi stiger om bord i vår komfortable buss. Vi kjører mot Strømstad hvor vi kl. 13.40 tar MS Color Hybrid over til Sandefjord. Det er mulighet for å bestille seg buffet om bord ved påmelding til turen – kr 299,- per person. Vel i land i Sandefjord kl. 16.10 kjører vi mot Sørlandet og vestover mot Stavanger, hvor siste avstigning er utpå kvelden.

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 4.790,- per personved bestilling innen 1. juli 2024, deretter kr 5.490,- per person.

Turprisen inkluderer:

 • Dyktig sjåfør og helturist buss
 • Reisevert
 • Billett til forestillingen
 • 2 hotellovernattinger i delt dobbeltrom
 • 2 frokoster
 • Overfart Strømstad – Sandefjord
 • Alle veiavgifter og bompengerTillegg for enkeltrom kr 1.100,-
  Tillegg for buffet på overfart med Color Line kr 299,- per person.
  NB! Vi har flere turer til hovedstaden den helgen, til ulike forestillinger. Visst ønskelig kan billetter til Jahn Teigen Hyllestkonsert på fredagen kjøpes i tillegg. 

Transport og hjemreise 

Kommer du vestfra og ønsker en ekstra natt på vei hjem? Vi har pakkepris for hotellovernatting i Kristiansand og buss vestover dagen etter med konkurrenten.no. Ta kontakt for pris!

Ønsker du ikke retur via Strømstad – Sandefjord? Vi kan booke deg inn på en av våre avganger med konkurrenten.no fra Oslo! Ta kontakt med oss for mer informasjon!

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

Reisefakta

Når
27 – 29 september 2024
Antall dager
2
Avreise fra
Sørlandet, Stavanger, Tangen
Pris per person
5.490,- per person

Trenger du hjelp med å bestille? Ta kontakt med oss på post@touring.no eller 37 93 15 15.