NYHET!

NYHET!

GREASE | Kilden i Kristiansand | Risdal Touring

Bli med og opplev GREASE på Kilden!

GREASE, en av tidenes mest berømte og ikoniske feelgood-musikaler, kommer til Kilden på Kristiansand våren 2024, med ingen ringere enn Atle Pettersen og Charlotte Brænna i hovedrollene som Danny og Sandy. GREASE ble først satt opp som musikal på Broadway i 1972, før filmen med John Travolta og Olivia Newton-John erobret hele verden med sin energi, sjarm og lekenhet i 1978. Musikalen slik vi kjenner den i dag, bygger på musikken som ble skrevet for filmen, og som vi alle kjenner så godt. Denne sjarmerende historien med herlig, svingende 50-tallsrock vil bli en opplevelse! Bli med oss og opplev noen av musikalhistoriens største hitlåter, som «Hopelessly Devoted To You», «You’re The One That I Want» og «Summernights».

Vi inviterer til weekendturer til sørlandsbyen med sentralt hotell, og billett og middag på Kilden inkludert i turprisen! Med våre ekspressbusser fra Stavanger og Oslo, kan vi samle gjester fra hele kysten til Sørlandet. Hotell for helgen er det ærverdige Clarion Hotel Ernst – sentralt beliggende i Palmestaden.

VELKOMMEN TIL EN MUSIKALSK OPPLEVELSE!

 

 

Tagger:, , , , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG

Dag 1

Fredag 5. april 2024

Avreiser med konkurrenten.no fra Stavanger kl 13.00 og fra Oslo kl 11.00. Oppgi ditt avreisested ved bestilling av turen, så reserverer vi plass på bussen for deg. Fremme på Kristiansand rutebilstasjon blir dere møtt av turleder som følger gruppen til hotellet for innsjekk. Vårt hotell for turen – Clarion Hotel Ernst – ligger i kort gangavstand fra rutebilstasjonen. Kvelden for øvrig er til fri disposisjon. Det er mye å velge mellom fra vårt sentrale hotell som kun ligger et lite steinkast fra byens hovedgate – Markens – hvor det er mange gode restauranter og shoppingmuligheter.

 

Dag 2

Lørdag 6. april 2024

Vi spiser frokostbuffet på hotellet og har dagen til fri disposisjon. På avtalt tidspunkt samles vi i hotellets foajé og møter vår turleder. Vi går samlet ut i bussen som kjører oss til Kilden for middag og kveldens forestilling GREASE. Denne kvelden blir Kilden Teater og Operasal forvandlet til USA på slutten av 50-tallet – den gang det var rock’n’roll som gjaldt, bilene var store og fargerike, jentene gikk i swingskjørt og gutta brukte brylkrem.

Retur til hotellet med buss etter endt forestilling.

Dag 3

Søndag 7. april 2024

Hotellets frokost nytes før vi sjekker ut fra hotellet. Med kort gangavstand til Kristiansand rutebilstasjon har vi avreiser mot Stavanger kl 13.50 og mot Oslo kl 13.00. Vi har reservert plasser på disse avgangene til våre gjester. Ønskes øvrige avganger, vær vennlig å oppgi dette ved bestilling av turen.

VELKOMMEN OG GOD FORNØYELSE!

 

 

 

 

 

 

 

Pris og annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 4.390,- per person ved bestilling innen 5. januar 2024. Deretter kr 4.990,- per person.

 

Avreisedato: Fredag 5. april 2024

Retur: Søndag 7. april 2024

 

Turprisen inkluderer:

¨  Billett tur/retur med vår ekspressbuss konkurrenten.no

¨  Billett til GREASE på Kilden

¨  Middag på Kilden

¨  2 hotellovernattinger i delt dobbeltrom

¨  2 hotellfrokoster

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom: kr 790,-

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilde til inspirasjon

UK flag | German flag