FULLTEGNET!

FULLTEGNET!

The Sound of Music | Folketeateret i Oslo | Risdal Touring

En musikalsk opplevelse på Folketeateret i Oslo!

Den storslåtte og kritikerroste musikalen “The Sound of Music” hadde premiere høsten 2019 og mottok strålende kritikker; tilbakemeldingene fra publikum og presse overgikk alle forventninger og oppsetningen ble en enorm suksess!

The Sound of Music er en av de mest ikoniske musikalene i historien. Dette er en hjertevarm musikal om familiebånd og kjærlighet, som bygger på den virkelige historien til von Trapp-familien fra Salzburg i 1938. Med den dystre trusselen fra et styrket Naziregime i nabolandet Tyskland som bakteppe, handler The Sound of Music om den klosterutdannede Maria Rainer, som blir guvernante til enkemannen kaptein Georg von Trapp sine syv barn.

Folketeateret har igjen satt opp forestillinger i 2024 og vi har sikret oss billetter. Vi kan love deg en helt fantastisk musikalopplevelse som vil skape minner og varme følelser hos alle
generasjoner!

 

Tagger:, ,

PROGRAM DAG FOR DAG

Dag 1

Fredag 12. april 2024

Vi starter fra Stavanger tidlig på morgenen og kjører E39 mot Kristiansand og videre langs E18 til Oslo. Det blir mulighet for påstigning underveis og vi stopper også for å strekke på beina. Vi skal kose oss på tur! Fremme i hovedstaden sjekker vi inn på vårt sentrale hotell for turen – Thon Hotel Spectrum – hvor vi skal bo to netter.

Dag 2

Lørdag 13. april 2024

Vi spiser frokostbuffet på hotellet og har dagen til fri disposisjon. Oslo frister med gode shoppingmuligheter og mange opplevelser. Vårt sentrale hotell ligger flott til for å kunne utforske hovedstaden. Hva med et besøk til det nye MUNCH-museet, eller et besøk til Roseslottet oppe ved Holmenkollen? Kl 19.00 er det showstart med The Sound of Music på Folketeateret som ligger i kort gangavstand fra hotellet.

Dag 3

Søndag 14. april 2024

En deilig frokost nytes før utsjekk og vi stiger om bord i vår komfortable buss. Vi kjører sørover E6 mot Strømstad og tar Color Line kl 13.40 over til Sandefjord. Her er det reservert plass i skipets buffetrestaurant og vi nyter et deilig måltid på vei over til Sandefjord. Buffeten er inkludert i turprisen. Vel over ytre Oslofjord setter vi kursen tilbake til Sørlandet med avstigninger etter hvert som vi kommer til de respektive hjemsteder.

VELKOMMEN OG GOD FORNØYELSE!

 

 

 

 

 

 

 

Om musikalen The Sound of Music

SOUND OF MUSIC

Sted: Folketeateret i Oslo
Dato: lørdag 13. april 2024
Showstart: kl 19.00
Varighet: ca 2 timer og 50 minutter
Musikalen fremføres på norsk.
Anbefalt aldersgrense: Fra 5 år.

Pris og annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 4.550,- per person

 

Avreisedato: Fredag 12. april 2024

Retur: Søndag 14. april 2024

Turprisen inkluderer:

¨  Dyktig sjåfør og helturist buss

¨  Billett til Sound of Music

¨  2 hotellovernattinger i delt dobbeltrom

¨  2 frokoster

¨  Ferjeoverfart Strømstad – Sandefjord

¨  Buffet på overfarten med Color Line

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom: kr 700,-

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

Bilde til inspirasjon

UK flag | German flag