Transport 2023 i Herning!

Transport 2023 i Herning!

Herning | Transportmesse | Risdal Touring

KUN 4.220,- per pers.
Når
21. - 23. april 2023
Antall dager
3
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Telemark
Reisen er overstått!

 Å holde seg faglig oppdatert er viktig i en transportbransje preget av raske endringer og omstilling. Vårt reisetilbud gir deg muligheten til å kombinere både det sosiale og det faglige. Tradisjonen tro setter vi opp buss til den store   messen «Transport 2023» i Herning. Vi reiser med Color Line fra Kristiansand fredag ettermiddag og bor 2 netter på Scandic Aalborg City – sentralt beliggende hotell. Lørdag har vi satt av til messe-besøk og faglig oppdatering. Det sosiale blir det tid til å pleie i Aalborg både fredag og lørdag kveld – og vi har inkludert buffètbord om bord på MS Superspeed på utreise. Benytt sjansen til å bli med! Dette blir  garantert trivelig og nyttig sammen med gode bransjekollegaer!

 

Tagger:, , , , , , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Fredag 21.  april 2023:

Stavanger/Sørlandet/Telemark – Kristiansand – Hirtshals – Aalborg, ca 60 km fra Hirtshals : Vi starter buss ut fra Stavanger Byterminal på morgenen og kjører sørover E39 mot Sørlandet. Mulighet for påstigning underveis. Østfra starter vi ved Telemarksporten og kjører gjennom Aust-Agder, innom sentrale steder – og begge busser kjører frem til Kristiansand. Herfra reiser vi med MS Superspeed 1 som har avgang kl 16.30 til Hirtshals og om bord har vi inkludert det store buffètbord til samtlige turdeltakere. Drikke er også inkludert til, fritt valg av juice/mineralvann/kaffe/øl/vin. Allerede kl 19.45 beregner vi ankomst til Hirtshals og vi møtes på bildekk for ilandkjøring. Kursen settes mot Aalborg og en knapp times tid senere sjekker vi inn for overnatting 2 netter på sentralt beliggende Scandic Aalborg City. Resten av kvelden er til fri disposisjon ; kun med et oppdrag – hygg dere masse sammen!

 

Dag 2

Lørdag 22. april 2023:

Aalborg – Messecenter Herning – Aalborg, ca 270 km : Etter frokost ( morgenmat) tar vi plass i bussen, klare for utflukt til Herning og messebesøk. Vi beregner å være fremme ved messen «Transport 2023» omkring kl 11.00. Inngangsbilletter til messen har vi valgt å ikke inkludere, da svært mange får disse billettene av sine respektive leverandører.  Vi blir ved messen frem til retur utpå ettermiddagen kl 16.00 – og beregner da å være tilbake i Aalborg omkring kl 18.00. Resten av kvelden er til fri disposisjon.

 

Dag 3

Søndag 23. april 2023 :

Aalborg – Hirtshals – Kristiansand – Sørlandet/Stavanger/Telemark, ca 60 km fra Aalborg til Hirtshals : Vi spiser deilig frokostbuffèt (morgenmat )på hotellet før vi må sette avreise til kl 10.30. Kjøreturen frem til Hirtshals går raskt unna og snart er vi klare til ny ombordstigning i MS Superspeed 1 – nå klar for returavgang kl 12.15 til Kristiansand. Buffet om bord er ikke inkludert, men kan bestilles ved påmelding (kr 299,-). Vi lar oss alltid imponere av presisjonen til  MS Superspeed. Det oppstår svært sjelden forsinkelser, og allerede kl 15.30 bakker det stor skipet inn til kai i Kristiansand. Vi møtes også nå på bildekk, finner våre seter i bussen og kjører i land. Etter forhåpentligvis rask tollklarering stiger de første turdeltakere av før bussene fortsetter øst– og vestover til de respektive avstigningssteder hvor deltakere kom på.

 

 

 

Tilleggsinformasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren og dyktig sjåfør og helturist buss

¨  2 overnatttinger i delt dobbeltrom

¨  2 frokoster

¨  Ferjeoverfart Kristiansand—Hirtshals

¨  Ferjeoverfart Hirtshals—Kristiansand

¨  1 middagsbuffet på utreise

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom kr 900,- for begge nettene.

Buffet på retur kr 299,- per person

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Foto lånt fra Color Line og Slotshotellet

UK flag | German flag