Reisetreff i Eidfjord!

Reisetreff i Eidfjord!

Tur fra Bergen | Eidfjord | Risdal Touring

KUN 3.990,- per pers.
Når
8. - 10. mars 2022
Antall dager
3
Avreise fra
Straume/Kjøkkelvik/Loddefjord/Bergen/Åsane/Arna
Reisen er overstått!

Reisetreff i Eidfjord er ikke mindre magisk. Vi tar turen fra Bergen opp mot Hardanger i det flotte landskapet. Vi skal tilbringe 3 dager på Quality Hotel Vøringsfoss, her blir det musikk og dans, samt en presentasjon av turtilbud fra Risdal Touring AS. Dette blir en etterlengtet feiring av reiseåret 2022.

Godt hotell, god mat, gode folk & god stemning! – Så enkelt!

 

Tagger:, , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Tirsdag 8. mars 2022: Bergen – Eidfjord, ca 155 km: Vi starter fra Straume Terminal kl 10.45, fra Kjøkkelvik, Rema 1000 kl 11.00, Loddefjord Terminal kl 11.15, fra Bergen Busstasjon, perrong P kl 11.30, fra Åsane terminal kl 11.45 og fra Knarvik stopp A kl 12.00. Vi kjører frem til Voss og gjør et lite stopp her før vi kjører det korte stykket videre mot Hardanger. Før vi kommer til Eidfjord krysser vi den imponerende Hardangerfjordbrua. Innsjekking for opphold 2 netter i Eidfjord på Quality Hotel Vøringfoss. Straks etter ankomst får vi suppe og vertskapet deler ut program for de neste 2 dagene og orienterer. Om kvelden er det varmmat-buffèt til middag.  Morten Svensson er med som musiker og bidrar til å skape stemning utover etter middag.

Dag 2

Onsdag 9. mars 2022: Opphold i Eidfjord – utflukt – lunsj på hotellet – festkveld: En god hotellfrokost gir oss en god start på dagen! Fra hotellet denne dagen tilbyr vi utflukt til velkjente Syse Gard i Ulvik for å smake på cider. Denne utflukten koster kr 300,- pr person ekstra, inkludert smaksprøver, og vi trenger påmelding til utflukten samtidig med påmelding til turen. Syse Gard drives nå av femte generasjon – og vi får høre om gårdens historie, livet på gården gjennom året og den produksjonen som de nå driver med. Det lages eplemost, den tradisjonelle sideren fra Hardanger – og fenalår. NB! Husk godt fottøy. Er været fint, blir det også muligens en tur ut i frukthagen. Det er kort vei også fra Eidfjord til Kinsarvik, og vi benytter anledningen til å besøke utsalget til Hardanger   Bestikk. Vel tilbake på hotellet samler vi oss om kvelden til felles festmåltid. Det blir presentasjon av turer og lett underholdning. Morten Svensson står også i kveld for musikk og vi hygger oss sammen ut over kvelden.

You Tube film fra Syse gard;  informasjon om produksjon og servering, 🙂

Dag 3

Torsdag 10. mars 2022: Eidfjord – Bergen, ca 150 km: Frokostbuffèt på hotellet. Vi gir oss god til før avreise midt på formiddagen. Vi kjører over Hardangerbroen til Granvin og videre til Ålvik – Norheimsund – over Kvamskogen til Arna stasjon, Åsane Terminal, Bergen busstasjon og Straume terminal. Vi håper alle har blitt bedre kjent med oss i Risdal Touring og hatt det trivelig sammen med oss!

 

 

 

 

Annen informasjon

3 dager kun kr 3.990,- pr. person

Avreisedato: Tirsdag 8. mars 2022

Retur: Torsdag 10. mars 2022

 

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren og dyktig sjåfør og helturistbuss

¨  Velorientert reiseleder

¨  2 overnattinger på hotell i delt dobbeltrom på Quality Hotel Vøringfoss

¨  2 frokoster

¨  2 lunsjer

¨  2 middager som buffèt

¨  Musikk ved Morten Svensson og verten på hotellet er Roald Leikvoll

¨  Alle ferjer, veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom 300,- totalt for begge nettene

Tillegg for utflukt til Syse Gard inkludert omvisning og smaksprøver kr 300,- pr person. NB! Må bestilles samtidig med påmelding til turen. Omvisninger varer ca 1 1/2 time.

 

 

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Quality Hotel Vøringsfoss - foto av WWW.PAULEDMUNDSON.COM

UK flag | German flag