FULLTEGNET! Venteliste er mulig

FULLTEGNET! Venteliste er mulig

Tur fra Sørlandet | Nyttårsfeiring på Stord Hotell | Risdal Touring

KUN 4.990,- per pers.
Når
30. desember 2022- 1. januar 2023
Antall dager
3
Avreise fra
Broklandsheia/Kristiansand/Stavanger
Reisen er overstått!

Nå er det igjen fritt frem for å samles til sosialt samvær, avslapning og feiring. Bli med oss på en uforglemmelig nyttårsfeiring fylt med musikk og dans. Sammen med nye og gamle venner. Fra Sørlandet reiser vi lille nyttårsaften til Leirvik på Stord for å feire selveste nyttårsaften på Stord Hotell. Godt hotell, god mat og drikke – FIN FEIRING!

 

 

Tagger:, , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG:

Dag 1

Fredag 30. desember 2022

Broklandsheia – Kristiansand – Stavanger – Leirvik, ca 466 km: Vi starter turen fra Broklandsheia kl. 08:00. Turen går langs E18 til Kristiansand, så videre på E29 til Stavanger. Mulighet ved påstigning langs ruten. Fra Stavanger følger vi kysten opp til Stord. Her blir det innsjekking for opphold 2 netter på Stord Hotell. Straks etter ankomst, deler vertskapet ut program for de neste 2 dagene og orienterer. Om kvelden er det varmmat-buffèt til middag. Morten Svensson og Cazim er med som musikere og bidrar til å skape god stemning utover ettermiddagen.

 

 

Dag 2

Lørdag 31. desember 2022

Opphold på Stord – nyttårsaften: En god hotellfrokost gir oss en god start på dagen. I løpet av dagen blir det aktiviteter tilrettelagt av vår reisevert, Roald Leikvoll. Om kvelden samler vi oss til felles nyttårsbuffet. Kongens tale følger vi på storskjerm i hotellets Kultursal. Morten Svensson og Cazim står også i kveld for musikk og vi hygger oss sammen frem til over midnatt og det nye året er et faktum!

 

Dag 3

Søndag 1. januar 2023

Leirvik – Broklandsheia, ca 466 km: Frokostbuffèt på hotellet. Vi gir oss god til før avreise midt på formiddagen. Vi kjører sørover langs E39 til Stavanger. Deretter til    Kristiansand og de respektive avstignings-stedene. Vi håper alle har hatt det trivelig sammen med oss på tur – og ønsker fortsatt godt nyttår!

 

Annen informasjon

TURPRIS

3 dager kun kr 4.990,- per person

Avreisedato: Fredag 30. desember 2022

Retur: Søndag 1. januar 2023

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren og dyktig sjåfør og helturistbuss

¨  Velorientert reiseleder og nyttårsvert:
Roald Leikvoll

¨  2 hotellovernattinger i delt dobbeltrom

¨  2 frokoster

¨  2 lunsjer

¨  2 middager som buffèt

¨  Musikk, dans og underholdning

¨  Alle ferjer, bom- og veiavgifter

Enkeltromstillegg: kr 700,- for begge nettene.

Forbehold om skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

UK flag | German flag