TUR FRA BERGEN - Trekkspillshow og dans!

TUR FRA BERGEN - Trekkspillshow og dans!

Tur fra Bergen | til Førde | Trekkspillshow | Risdal Touring

KUN 3.990,- per pers.
Når
10. - 12. september 2021
Antall dager
3
Avreise fra
Straume/Loddefjord/Bergen Busstasjon/Åsane/Knarvik
Reisen er overstått!

Et hyggelig avbrekk – store trekkspillartister!

Bli med oss på en trivelig 3 dagers week-end tur til Scandic Hotel Sunnfjord, Førde. Opplev Lindesnes Trekkspillklubb med sitt trekkspillshow og etterfølgende dans lørdag kveld i hotellets festsal. Vi reiser fra Bergen fredag morgen og har lagt inn en ettermiddagstur til Florø fra Førde. Lørdag blir det avslapning og musikkopplevelser. Finn frem dansefoten til lørdag kveld, det blir mange som vil svinge seg! Søndag har vi lagt opp som en opplevelsesrik og «god søndagstur» hjem. Tenk, Jølstravatnet i begynnende høstfarger – Fjærlandsfjorden og Sognefjorden. Turistbygdene Flåm og Gudvangen før vi avslutter med Voss før vi er hjemme i Bergen igjen.

Tagger:, , , , , , ,

PROGRAM DAG FOR DAG

Dag 1

Fredag 10. september 2021: Bergen – Førde, ca 175 km: Vi starter fra Straume Terminal kl 08.45, fra Loddefjord Terminal kl 09.15, fra Bergen Busstasjon, perrong P kl 09.30, fra Åsane terminal kl 09.45 og fra Knarvik Skysstasjon kl 10.00 Vi kjører videre langs E39 mot Sognefjorden som vi krysser med ferje over til Lavik. Vi pas-serer Vadheim og Sande før vi kommer frem til Førde og til Scandic Hotel Sunnfjord hvor vi skal bo. Etter å ha installert oss på hotellet kjører vi en ettermiddagstur til Florø. Tilbake til hotellet for middag og overnatting.

Dag 2

Lørdag 11. september 2021: Opphold i Førde – trekkspillshow – Sunnfjordbuffèt – dans: En god hotellfrokost gir oss en god start på dagen! Formiddagen har vi til fri disposisjon i Førde – hele Sunnfjords tettsted. Trivelig å rusle rundt her på egen hånd. Allerede kl 14.30 er det klart for stort trekkspillshow i Sunnfjordsalen. Lindesnes Trekkspillklubb er i storform etter at omstendighetene vi alle har vært inne i siden mars 2020, har gjort opptredener vanskelig. Nå venter både trekkspillere og publikum på nye og bedre tider! Med gode musikalske opplevelser med trekkspillshowet, blir det tid til litt avslapning på hotellet før den store Sunnfjordbuffèten står dekket til oss. Bordet bokstavelig talt bugner av gode og fristende matretter, både varmt og kaldt. I etterkant av dette fantastiske måltidet, spiller medlemmer av Lindesnes Trekkspillklubb opp til dans. Ta med dansefoten!

Foto: Kiem Loland / Lindesnes Trekkspillklubb

Dag 3

Søndag 12. september 2021: Førde – Skei – Sogndal – Flåm – Voss – Bergen, ca 350 km: Frokostbuffèt på hotellet. Vi gir oss god til før avreise midt på formiddagen. Vi kjører nordover til Vassenden, langs Jølstravatnet – og gjør første stopp for dagen ved Skei. Neste etappe fører oss til Fjærlandsfjorden, videre frem til Sogndal og vi tar ferje fra Mannheller til Fodnes – krysser Sognefjorden. Lærdal ligger foran oss før vi kjører inn til turistbygda Flåm for et stopp.  Hjemveien denne dagen er en god «søndagstur» – ikke bare en transportetappe som skal unnagjøres raskest mulig. Vi koser oss – får nye inntrykk – ser – tar til oss – opplever! God tid til å sette seg ned, kjøpe seg en kaffekopp og nyte tilværelsen. Gudvangen passeres og vi gjør nok også et lite stopp på Voss før vi kjører siste biten hjem til Bergen og de respektive avstigningssteder.

 

tilleggsinformasjon

3 dager kun kr 3.990,- pr. person

Avreisedato: Fredag 10. september 2021

Retur: Søndag 12. september 2021

Turprisen inkluderer:

¨  Erfaren og dyktig sjåfør og helturistbuss

¨  Velorientert reiseleder

¨  2 overnattinger på hotell i delt dobbeltrom

¨  2 frokoster

¨  2 middager, derav 1 «Sunnfjordbuffèt»

¨  Trekkspillshow med Lindesnes Trekkspillklubb

¨  Dans lørdag kveld

¨  Alle ferjer, veiavgifter og bompenger

Tillegg for enkeltrom 770,-

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Bilder til inspirasjon

UK flag | German flag