Fulltegnet! Venteliste mulig

Husum
Fulltegnet! Venteliste mulig

Tyskland | Julemarked i Husum | Buss | Risdal Touring

KUN 5.490,- per pers.
ved påmelding før 1. september
Når
28. november - 1. desember
Antall dager
4
Avreise fra
Stavanger/Telemarksporten/Sørlandet
Reisen er overstått!

OPPLEV MYE; TRE JULEMARKEDER PÅ EN TUR!

Dette er en av våre aller mest populære julemarkedsturer som folk melder seg på igjen og igjen; Husum, en trivelig liten by nord i Tyskland. Byen ligger ved havet på vestkysten og har et koselig julemarked med alt som hører til; pepperkaker, glühwein og mange fine håndverks produkter å få kjøpt. I tillegg får vi med oss julemarkedet i Flensburg på vei ned til Husum, og en dag i Hamburg, det kan jo knapt bli bedre!

Tagger:, , , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Vi starter opp tidlig og kjører E39/E18 med mulighet for påstigning underveis  til Kristiansand. Vi er på ferjekaia kl. 07.00. Vel om bord nyter vi en deilig frokostbuffèt som er inkludert i turprisen. Når vi ankommer Hirtshals kl. 11.15 setter vi oss i vår behagelige buss og turen går langs kjente veier, forbi byer som Aalborg, Aarhus , Vejle og Kolding. Vi tar et par timers stopp i Flensburg for å se på julepyntede gater og butikker, og vi får sikkert handlet litt også om det er ønsket. Fra Flensburg er det en liten times kjøring til vestkysten og  byen som er vårt mål; Husum. Her skal vi overnatte 3 netter på Hotel am Schlosspark, som er et koselig 4 stjerners hotell i byen, bare noen få minutters gange fra havnen og markedsplassen. Det blir felles middag alle kvelder i Husum.

Dag 2

Vi koser oss med en god frokost på hotellet. I dag har vi virkelig tid til å nyte livet og alt Husum har å by på. Vi kan kose oss på julemarked, spise julekaker og drikke Glühwein eller annet godt. Vi kan shoppe i butikkene, eller på markedet. Her er det noe for en hver smak.  Etter en dag på julemarked er det godt å komme tilbake til hotellet for avslapping og en god middag.

Dag 3

Først en god frokost på hotellet, så setter vi oss i vår komfortable buss og kjører mot Hamburg. På årets tur har vi valgt å kjøre direkte til Mönchebergstrasse hvor vi koser oss på julemarkedet. Det store Karstadt varehuset i gata er  også julepyntet og vel verdt et besøk. En god lunsj får vi kjøpt på en av byens mange restauranter. Noen foretrekker kanskje bare å spise og drikke seg fra bod til bod på julemarkedet. Gode pølser, kaker og Glühwein hører med på julemarked. I nærheten er det også flere lokale julemarkeder, så det er bare å ta på gode sko om man vil rekke over mye! Sent på ettermiddagen går turen tilbake til vårt hotell i Husum for å nyte en deilig middag.

Dag 4

Idag får vi en rolig og koselig morgen, med god tid til frokost. Etter frokost setter vi kursen mot  grensen, hvor vi gjør et stopp om noen har litt euro de gjerne vil kvitte seg med. Videre går turen gjennom Danmark, forbi Kolding, Vejle, Aarhus og Aalborg. Vi kjører videre nordover mot Hirtshals og MS Superspeed 1, som, med avreise kl 20.45 tar oss tilbake til Kristiansand. Buffet er mulig å bestille ved påmelding til turen. Derfra fortsetter vi i buss vest– og østover til de respektive avstignings steder.

Annen informasjon

Tillegg for enkeltrom: 1.290,-

Julebordsbuffet på hjemreise: 339,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag