FULLTEGNET!

Lübeck
FULLTEGNET!

Tyskland | Julemarked i Lübeck | Buss | Risdal Touring

KUN 7.390,- per pers.
ved påmelding før 1. september
Når
22. - 26. november
Antall dager
5
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Reisen er overstått!

En tur til Lübeck på julemarked vil vi kalle oppskriften på julestemning. Byen har mange koselige julemarkeder man kan besøke og vi bor på byens flotteste hotell; Radisson Blu Senator med hele 5*. Hotellet ligger perfekt til med gangavstand til alle julemarkeder i byen. Her finner vi flotte boder med kaker, glühwein og fremfor alt; marsipan! Ekte deilig marsipan! Vi anbefaler et besøk på Niederegger midt i byen for kaffe og marsipankake. Kom og bli med oss på en koselig førjulstur til denne trivelige byen ved Østersjøen.

Tagger:, , , , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Stavanger – Sørlandet – Oslo: Vi starter tidlig fra Stavanger og kjører E39 og E18 frem til Oslo. Mulighet for påstigning underveis. Vi stopper for å strekke litt på kroppen og for å
kunne få kjøpt en liten matbit. Fra Oslo reiser vi kl 14.15 med DFDS til København. Vi sjekker inn på våre komfortable
lugarer før vi møtes i restauranten for felles middag – DFDS’ julebuffét. Etter det er kvelden til fri disposisjon.

Dag 2

Tirsdag 23. november 2021
København – Lübeck:
Vi starter med deilig frokostbuffét om bord. Kl. 09.15 legger skipet til kai  og vi kjører gjennom    København og frem til Rødby. Her ferjer vi til Puttgarden i Tyskland. Turen går videre til Lübeck, vårt mål med reisen. Her bor vi på vårt sentrale hotell, Radisson Blu Park Inn.  Første kvelden har vi inkludert middag på hotellet før vi kan benytte tiden til å ta en tur ut på julemarkedet

Dag 3

Onsdag 24. november 2021
I Lübeck:
Vi har det ikke travelt i dag, og starter med en lang og god frokost på hotellet. Dagen i dag er viet Lübeck og julemarkedene. Lübecks gamleby befinner seg på Unescos verdensarvliste. Vi har hele dagen til å kose oss, shoppe litt og nyte livet med Glühwein, pepperkaker og deilig marsipan. Det fine med å bo så sentralt er at man kan gå tilbake til hotellet og ta seg en pause i shoppingen om man føler behov for det før man igjen kan rusle ut på nye eventyr. En god Wienersnitzel er heller ikke å forakte når man er i Tyskland. Kvelden tilbringer vi gjerne på de stemningsfulle julemarkedene i byen. Det er ikke inkludert middag, det er opp til enhver om det er plass til mer etter dagens julekos.

Dag 4

Torsdag 25. november 2021
Lübeck – Aalborg:
Vi koser oss med frokosten. I dag har vi god tid. På avtalt tid setter vi oss i vår komfortable turbuss og kjører mot Flensburg. Vi fortsetter videre over grensen og snart er vi på vei nordover gjennom Jylland – forbi kjente byer som Vejle, Aarhus og til Aalborg. Her ankommer vi på ettermiddagen, og da har vi god tid til å utforske hva Aalborg har å by på en novemberkveld. Vi rekker nok både noe shopping og en bedre middag på byen denne kvelden (ikke inkl.).

Dag 5

Fredag 26. november 2021
Aalborg – Hirtshals:
Vi spiser frokost og pakker ut i bussen. Vi kjører nordover på for de fleste kjente veier til Hirtshals. Her må vi være ca kl 11.15. Kl 12.15 reiser SuperSpeed 1 nordover med oss om bord. Her er det mulig å forhånds-bestille lunsjbuffét ved påmelding til turen. På etter-middagen legger skipet til kai i Kristiansand, og straks etter ilandstigning og tollklarering, fortsetter vi øst- og vestover mot de respektive avstigningssteder.

 

Annen informasjon

Avreisedato: Mandag 22. november 2021

Retur: Fredag 26. november 2021

Turprisen inkluderer:

¨  Dyktig sjåfør og komfortabel helturistbuss

¨  Erfaren reiseleder

¨  Ferjeoverfarter Oslo – København, Rødby –      Puttgarden og Hirtshals – Kristiansand

¨  1 overnatting i  innvendig delt dobbeltlugar

¨  3 hotellovernattinger i delt dobbeltrom

¨  4 frokoster

¨  1 felles middag på hotellet

¨  1 julebuffét på DFDS

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom/-lugar: 1.490,-

Tillegg lugar med havutsikt: 200,- per lugar

Lunsjbuffét på hjemreise: 279,- per person

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag