5* hotell i Lübeck!

Lübeck
5* hotell i Lübeck!

Tyskland | Julemarked i Lübeck | Buss | Risdal Touring

KUN 7.590,- per pers.
Når
25. - 29. november
Antall dager
5
Avreise fra
Stavanger/Sørlandet/Grenland
Bestill

Unn deg litt luksus i førjulstiden!

En tur til Lübeck på julemarked vil vi kalle oppskriften på en god julestemning. Byen har mange koselige julemarkeder man kan besøke og vi bor på byens flotteste hotell; Radisson Blu Senator med hele 5*. Hotellet ligger perfekt til med gangavstand til alle julemarkeder i byen. Her finner vi flotte boder med kaker, Glühwein og fremfor alt; marsipan! Ekte,- deilig marsipan! Vi anbefaler et besøk på Niederegger midt i byen for kaffe og marsipankake. Kom og bli med oss på en koselig førjulstur til denne trivelige byen ved Østersjøen.

 

Tagger:, , , , , , ,

PROGRAMMET DAG FOR DAG

Dag 1

Dag 2

Torsdag 26. november 2020:

København – Lübeck: Vi starter med deilig frokostbuffèt om bord. Kl. 09.45 klapper skipet til kai  og vi kjører gjennom København og frem til Rødby. Her ferjer vi til Puttgarden i Tyskland. Turen går videre til Lübeck, vårt mål på reisen. Her bor vi på vårt meget gode sentrums hotell, Radisson Blu Senator som har 5 stjerner. Første kvelden har vi inkludert middag på hotellet før vi kan benytte tiden til å ta en tur ut på julemarkedet.

 

Dag 3

Fredag 27. november 2020:

I Lübeck: Vi har det ikke travelt i dag, og starter med en lang og god frokost på hotellet. Dagen i dag er viet Lübeck og julemarkedene. Lübecks gamleby befinner seg på Unescos verdensarvliste. Vi har hele dagen til å kose oss, shoppe litt og nyte livet med Glühwein, pepperkaker og deilig marsipan. En god Wienersnitzel er heller ikke å forakte når man er i Tyskland. Kvelden tilbringer vi gjerne på de stemningsfulle julemarkedene i byen. Det er ikke inkludert middag, det er opp til enhver om det er plass til mer etter dagens julekos.

 

Dag 4

Lørdag 28. november 2020:

I Lübeck: Vi koser oss med frokosten, i dag har vi god tid til å kikke på alt det fine som tilbys i bodene og i de flotte julepyntede butikkene. Det er så deilig å bo så sentralt, og å unne seg et sånn deilig hotell som det vi har på denne turen. Her kan vi shoppe, bære varene til hotellet, hvile ligtt og gå ut igjen på nye eventyr. Også i dag regner vi med at all småspisingen holder for de fleste. Om noen har behov for en mer solid middag på kvelden er det en mengde gode restauranter i byen. Nå er det bare å kose seg!

 

Dag 5

Søndag 29. november 2020:

Lübeck – Hirtshals: Vi spiser frokost og pakker ut i bussen. Vi kjører nordover på for de fleste kjente veier til Hirtshals. Her må vi være ca kl 19.45. Kl 20.45 reiser SuperSpeed 1 nordover med oss om bord. Her er det mulig å forhåndsbestille julebords buffet ved påmelding til turen. Ved midnatt klapper skipet til kai i Kristiansand og straks etter ilandstigning og tollklarering fortsetter vi øst- og vestover mot de respektive avstigningssteder.

 

Annen informasjon

Turprisen inkluderer:

¨  Dyktig sjåfør og helturist buss

¨  Reiseleder

¨  ferjeoverfarter Oslo – København i utvendig lugar, Rødby – Puttgarden, og Hirtshals – Kristiansand

¨  1 overnatting i  dobbeltlugar

¨  3 hotellovernattinger på 5* hotell i sentrum av Lübeck

¨  4 frokoster

¨  1 middag på Hotel Senator og 1 julebuffet på DFDS

¨  Alle veiavgifter og bompenger

 

Tillegg for enkeltrom/lugar: 1.690,-

Julebords buffet på hjemreise: 349,-

 

Forbehold om endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll!

 

 

 

Inspirasjonsbilder

UK flag | German flag